Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#30616 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 22:39

Spoiler: Pick up after your goddamn dog

Ψιτ:

Spoiler: Even Kings Do It...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30617 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:03

Μετά απο σκληρή προσπάθεια και 4 χρόνια συμμετοχής σε αυτό το forum...
βλέπω για πρώτη φορά να απειλείτε πραγματικά η θέση μου ως βασίλισσα αυτού του Thread...

Posted Image

"Kenny μπορεί μια μέρα να πάρεις εσύ την πρωτιά....αλλά ποτέ δεν θα γίνεις
Βασίλισσα της μαύρης τρύπας...."

είπε και γύρισε την πλάτη της τινάζοντας τα μαλλιά και πέταξε στο δάσος πηδώντας από κλαδάκι
σε κλαδάκι...:joyful:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 17 Μάρτιος 2010 - 23:04
και ανορθόγραφος όσο εγώ...

#30618 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:06

ναι τα ξερω ολα αυτα. για αυτο ακριβως ειπα πως αναγνωριζω οτι η καταληψη δεν ειναι το ιδανικο μεσο. ειναι ομως το καλυτερο που ξερω. και δυστυχως οταν αγωνιζεσαι πρεπει να κανεις υποχωρησεις. αυτη ειναι μια θυσια που ειμαι διατεθιμενος να κανω. οπως ξαναειπα, αν εχεις κατι καλυτερο να προτινεις τοτε καντο. αν το μονο που εχεις να κανεις ειναι στειρα κριτικη ευχαριστω αλλα δε τη χρειαζομαι.

Αναρωτιεμαι εαν ποτε εχει γινει καποια ανοικτη συζητηση μεταξυ ατομων ωστε να βρεθει ενας καλυτερος και λιγοτερο επιζημιος για τη σχολη τροπος. Δεν εχω δει να γινεται ουδεμια συζητηση περι αυτου του θεματος σε καμια συνελευση... και επειδη εχω προσπαθησει πολλες φορες να κανω αυτο το διαλογο τα αποτελέσματα ειναι αγονα επειδη τελικα μαλλον κανεις δε θελει να το αλλαξει.

δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. ξερω πολλα ατομα που πανε σχολη και διαβαζουν αλλα δεν τα αποκαλω φυτα. αποκαλω φυτα τα ατομα τα οποια μοναδικο ενδιαφερον στη ζωη τους βαζουν τη σχολη τους και με αυτα τα εβαλα.

Για εμενα και αυτά τα φυτά δεν ειναι καθολου κατακριτέα. Δηλ το μόνο που καθοριζει καποιον ως φλώρο είναι η "μη συμμετοχη στις καταληψεις"?

δε μπορω να καταλαβω γιατι τα γραφεις ολα αυτα. ουτε σε αυτα διαφωνω. δεν ειπα οτι το να στρωνεις τον κωλο σου καθε μερα 3-4 ωρες και 10ωρα στην εξεταστικη ειναι κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. απο τη στιγμη που το κανει ομως τοτε ειναι πανευκολο να βγαλει τη σχολη του. οπως προειπωθηκε αν ειχα 2 μηλα θα ειχα 2 μηλα.

Υπαρχουν ατομα πανεξυπνα(οι περισσότεροι) που σκιζονται και πάλι το 9-10 ειναι σχεδον ακατορθωτο. Αλλου παλι το ακουω ως κατι πιο συνηθισμένο.
Οποτε αν είχα 2 μήλα μαλλον 1,5 θα μου μείνει χωρις να κανω τπτ. Με την προυποθεση να εχω και αυτά τα 2 μήλα...
Αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο, τεσπα...

ενω δηλαδη αν εχεις στρωθει και τις εχεις αποστηθισει θα εισαι καλος επαγγελματιας; πιστευεις αληθεια οτι απο τη σχολη σου (και οποιαδηποτε σχολη) βγαινει ετοιμος επαγγελματιας; τα μισα τα μαθαινεις στην πτυχιακη (ειδικοτητα για σενα) και ολα τα υπολοιπα στη δουλεια. στη σχολη παιρνεις τις βασεις για να μαθεις τα μετεπειτα.
ποιος θεος;
αν εισαι καλος ανθρωπος τοτε πολυ απλα θα φροντισεις να μην ασκεις επιστημη που δε ξερεις και μπορει να ειναι επικινδυνη. αν ειχα δυο μηλα θα ειχα δυο μηλα.

Αυτες οι κατακαημένες οι βάσεις ειναι απαραιτητες για να μαθεις το πρακτικο μετα. Αλλιως θα είσαι κομπογιαννητης που μαθαινει καποια πραγματα μηχανικα(τουλ στη σχολη μου)
Και το σωστο ειναι να την ξερεις την επιστημη οταν θα πας να την ασκησεις πανω απ'ολα για να λειτουργησει η κοινωνια μας.

οποιος βαζει αποκλειστικο σκοπο της ζωης του τη σχολη του τοτε ναι ειμαι σχεδον απολυτα βεβαιως οτι θα τα παιρνει απο τις εταιριες. επειδη αυτο δειχνει την επιλογη του να αδιαφορει για τον υπολοιπο κοσμο και να σκεφτεται μονο τον εαυτο του. το συστημα των σχολων/σχολειου ειναι τοσο σαπιο που το μονο που σε μαθαινει και ο μονος τροπος να επιβιωσεις ειναι να πατας στο πτωμα του αλλου για να ανεβεις στην κορυφη. οποτε ναι. αν καποιος εχει βγει "επιτυχης" απο αυτο το συστημα τοτε ειμαι σχεδον απολυτα σιγουρος οτι θα συνεχισει στη ζωη του με αυτη τη φιλοσοφια και θα τα παιρνει απο οπου βρει.

What? Εδω εχουμε τη λογικη του παραλογου...
Δηλ το να θες να λειτουργει η σχολη σου σωστα είναι δείγμα μελλοντικης ανηθικότητας, επειδη βαθια μεσα σου εισαι ενας μεγαλος εγωιστής?
Παω πάσο...

οταν ειμαστε δημοτικο η μονη μας υποχεωση ειναι το δημοτικο και τα αγγλικα. στο γυμνασιο ειναι το γυμνασιο και τα αγγλικα/γερμανικα. στο λυκειο ειναι οι πανελληνιες. στο πανεπιστημιο το πανεπιστημιο. στη δουλεια να εισαι σωστο εργαζομενος. ε λοιπον ΟΧΙ. η πιο σημαντικη μας υποχρωση σε ΟΛΗ τη διαρκεια της ζωης μας δεν ειναι ουτε ενα ******** δημοτικο ουτε ενα ******** πανεπιστημιο ουτε μια ******** δουλεια. πανω απο ολα πρεπει να εισαι σωστος ανθρωπος. να εχεις αλληλευγγυη. να μη σκεφτεσαι μονο τον κωλο σου αλλα και τον διπλανο σου. να μη σκυβεις οταν βαρανε εσενα και το γειτονα σου αλλα να υπερασπιζεσαι εσενα αλλα πιο πολυ τον γειτονα που δε μπορει να το κανει ο ιδιος. να τη χεσω τη κωλοσχολη αν δε μπορω να κανω αυτα τα βασικα πραγματα. πρωτα θα κανω ολα αυτα σε οποιαδηποτε φαση της ζωης μου και μετα θα ασχοληθω με το υπολοιπο σαπιο συστημα (σχολειο-σχολη-δουλεια)

Υπαρχουν και ατομα που μπορουν να τα κανουν παραλληλα ολα αυτά, χωρις απαραιτητα να τρεχουν σε καταληψεις. Εκτος και αν το μόνο δείγμα ανθρωπισμού είναι παραμεληση των διαφορων υποχρεωσεων σου για να αγωνιστείς. Ειναι και αυτό ένα δείγμα, αλλα όχι το σημαντικότερο.

η λειτουργια της σχολης επηρρεαζει απο τη φυση της των αγωνα. δε μπορω να βγω στην πορεια αν αυριο γραφω προοδο. δε μπορω να βγω στην πορεια αν εκεινη την ωρα εχω εργαστηριο. σου απαντησα ηδη και πριν. αν η πλειοψηφια των φοιτητων κρινει οτι θελει να αγωνιστει και δε μπορει να το κανει ταυτοχρονα με τη σχολη τοτε ειναι το μονο λογικο να γινει καταληψη.

Θα μπορουσε κάποιος απλως να ζητησει να παει αλλη μερα η πρόοδος, και όχι να ακυρώσει όλη την πρόοδο και όλο το μάθημα. Ειναι τόσο απλο.

μη εφαρμογη του νομου 16. τα κες παιρνουν αναβολη μερα με τη μερα. θα μου πεις ως ποτε; θα σου πω ως οσο μπορεσουμε.
η αστυνομια δεσμευτηκε οτι θα σταματησει τη χρηση δακρυγονων.
σε πολλες σχολες εχουν αλλαξει δυσκολα μαθηματα λογο καταληψεων.

Για εμένα ο νόμος 16 μια χαρά ήταν, εκτός απο την εξίσωση των πτυχιων. Είχε καλα σημεια τα οποια θα βελτιωναν λιγο την κατασταση.
Απο πότε ήταν κατακτηση να πέσει το επιπεδο δυσκολίας των μαθημάτων? Ο_ο

τα πανεπιστημια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ξεκολληστε απο αυτο το τρυπακι που προσπαθουν να μας βαλουν. δεν ειναι μοναδικος στοχος τους να βγαλουν σωστους επιστημενες. τα πανεπιστημια ειναι χωρος μορφωσης και μαθησης. ενα μερος για να λαβεις σωστη παιδεια και να γινεις καλυτερος ανθρωπος. και αν μεσα σε αυτα τα πλαισια πρεπει να ασκηθει πολιτικη (που κατα την αποψη μου επιβαλλεται) τοτε να ασκηθει.

Ναι, αλλα είναι ο κυριος στοχος τους είναι να βγαλουν επιστημονες. Αν οι υπολοιποι στόχοι υπονομευουν τον κύριο αυτό στόχο, τότε κακό κάνουν. Και ΝΑΙ, τα πανεπιστημια εξ ορισμου είναι επιστημονικά ιδρύματα, δεν ξέρω πως εχει δημιουργηθει αυτη η παρανοηση στη χώρα μας.

#30619 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:11

βλέπω για πρώτη φορά να απειλείτε πραγματικά η θέση μου ως βασίλισσα αυτού του Thread...

Posted Image

είπε και γύρισε την πλάτη της τινάζοντας τα μαλλιά και πέταξε στο δάσος πηδώντας από κλαδάκι

Σιγά μη σε φτάσω ποτέ. Η διαφορά μας μεγαλώνει αντί να μικραίνει. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#30620 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:14

δύσκολα....με βλέπω να χάνω τον θρόνο μου.

#30621 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:16

Yοu will always be a queen in my heart though xD

#30622 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:38

η αιωνια παλη των gamers συνοψιζεται σε μια foto
Spoiler:

και ενα extra (o matu θα καταλαβει)
Spoiler:

#30623 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:44

Posted Image

Που το βλεπεις αυτο?

qzMHWHd.png

#30624 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:49

Απέκτησα έναν νέο στόχο στην ζωή μου....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#30625 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:04

Που το βλεπεις αυτο?

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#30626 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:22

Posted Image

καλό.σε αλφαβητική σειρά δεν βγαίνει?

#30627 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:26

Αν ψαχνεις τον εαυτό σου κάνε Ctrl+f και γράψε το nick σου.

#30628 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:26

καλό.σε αλφαβητική σειρά δεν βγαίνει?

Μόνο σε σειρά Cauchy-Schwartz

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 18 Μάρτιος 2010 - 00:38

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#30629 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:35

Πλάκα πλάκα τελευταία postάρω αρκετά black hole. Τι να σας κάνω ένα irc έχουμε και τους τελευταίους μήνες υπάρχει σιγή ιχθύος εκεί μέσα. :canthelp:
phmava.php

#30630 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:38

Πλάκα πλάκα τελευταία postάρω αρκετά black hole. Τι να σας κάνω ένα irc έχουμε και τους τελευταίους μήνες υπάρχει σιγή ιχθύος εκεί μέσα. :canthelp:

έλα πες εχθές παρακολουθούσες εκείνη την ασιάτισα...
και τι ήταν αυτό που φόραγες στο λαιμό σου;
γιατί φορούσε και εκείνη το ίδιο καρτελάκι στο λαιμό της;
γιατί δεν με χαιρέτησες αφού είδες ότι δεν σε πείρα χαμπάρι
παρα μόνο όταν ήταν αργά....

έλα παραδέξου το την παρακολουθούσες. :smokingg: