Spoiler: Pick up after your goddamn dog
Ψιτ:
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 22:39
Spoiler: Pick up after your goddamn dog

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:03

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 17 Μάρτιος 2010 - 23:04
και ανορθόγραφος όσο εγώ...
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:06
ναι τα ξερω ολα αυτα. για αυτο ακριβως ειπα πως αναγνωριζω οτι η καταληψη δεν ειναι το ιδανικο μεσο. ειναι ομως το καλυτερο που ξερω. και δυστυχως οταν αγωνιζεσαι πρεπει να κανεις υποχωρησεις. αυτη ειναι μια θυσια που ειμαι διατεθιμενος να κανω. οπως ξαναειπα, αν εχεις κατι καλυτερο να προτινεις τοτε καντο. αν το μονο που εχεις να κανεις ειναι στειρα κριτικη ευχαριστω αλλα δε τη χρειαζομαι.
δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. ξερω πολλα ατομα που πανε σχολη και διαβαζουν αλλα δεν τα αποκαλω φυτα. αποκαλω φυτα τα ατομα τα οποια μοναδικο ενδιαφερον στη ζωη τους βαζουν τη σχολη τους και με αυτα τα εβαλα.
δε μπορω να καταλαβω γιατι τα γραφεις ολα αυτα. ουτε σε αυτα διαφωνω. δεν ειπα οτι το να στρωνεις τον κωλο σου καθε μερα 3-4 ωρες και 10ωρα στην εξεταστικη ειναι κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. απο τη στιγμη που το κανει ομως τοτε ειναι πανευκολο να βγαλει τη σχολη του. οπως προειπωθηκε αν ειχα 2 μηλα θα ειχα 2 μηλα.
ενω δηλαδη αν εχεις στρωθει και τις εχεις αποστηθισει θα εισαι καλος επαγγελματιας; πιστευεις αληθεια οτι απο τη σχολη σου (και οποιαδηποτε σχολη) βγαινει ετοιμος επαγγελματιας; τα μισα τα μαθαινεις στην πτυχιακη (ειδικοτητα για σενα) και ολα τα υπολοιπα στη δουλεια. στη σχολη παιρνεις τις βασεις για να μαθεις τα μετεπειτα.
ποιος θεος;
αν εισαι καλος ανθρωπος τοτε πολυ απλα θα φροντισεις να μην ασκεις επιστημη που δε ξερεις και μπορει να ειναι επικινδυνη. αν ειχα δυο μηλα θα ειχα δυο μηλα.
οποιος βαζει αποκλειστικο σκοπο της ζωης του τη σχολη του τοτε ναι ειμαι σχεδον απολυτα βεβαιως οτι θα τα παιρνει απο τις εταιριες. επειδη αυτο δειχνει την επιλογη του να αδιαφορει για τον υπολοιπο κοσμο και να σκεφτεται μονο τον εαυτο του. το συστημα των σχολων/σχολειου ειναι τοσο σαπιο που το μονο που σε μαθαινει και ο μονος τροπος να επιβιωσεις ειναι να πατας στο πτωμα του αλλου για να ανεβεις στην κορυφη. οποτε ναι. αν καποιος εχει βγει "επιτυχης" απο αυτο το συστημα τοτε ειμαι σχεδον απολυτα σιγουρος οτι θα συνεχισει στη ζωη του με αυτη τη φιλοσοφια και θα τα παιρνει απο οπου βρει.
Υπαρχουν και ατομα που μπορουν να τα κανουν παραλληλα ολα αυτά, χωρις απαραιτητα να τρεχουν σε καταληψεις. Εκτος και αν το μόνο δείγμα ανθρωπισμού είναι παραμεληση των διαφορων υποχρεωσεων σου για να αγωνιστείς. Ειναι και αυτό ένα δείγμα, αλλα όχι το σημαντικότερο.οταν ειμαστε δημοτικο η μονη μας υποχεωση ειναι το δημοτικο και τα αγγλικα. στο γυμνασιο ειναι το γυμνασιο και τα αγγλικα/γερμανικα. στο λυκειο ειναι οι πανελληνιες. στο πανεπιστημιο το πανεπιστημιο. στη δουλεια να εισαι σωστο εργαζομενος. ε λοιπον ΟΧΙ. η πιο σημαντικη μας υποχρωση σε ΟΛΗ τη διαρκεια της ζωης μας δεν ειναι ουτε ενα ******** δημοτικο ουτε ενα ******** πανεπιστημιο ουτε μια ******** δουλεια. πανω απο ολα πρεπει να εισαι σωστος ανθρωπος. να εχεις αλληλευγγυη. να μη σκεφτεσαι μονο τον κωλο σου αλλα και τον διπλανο σου. να μη σκυβεις οταν βαρανε εσενα και το γειτονα σου αλλα να υπερασπιζεσαι εσενα αλλα πιο πολυ τον γειτονα που δε μπορει να το κανει ο ιδιος. να τη χεσω τη κωλοσχολη αν δε μπορω να κανω αυτα τα βασικα πραγματα. πρωτα θα κανω ολα αυτα σε οποιαδηποτε φαση της ζωης μου και μετα θα ασχοληθω με το υπολοιπο σαπιο συστημα (σχολειο-σχολη-δουλεια)
Θα μπορουσε κάποιος απλως να ζητησει να παει αλλη μερα η πρόοδος, και όχι να ακυρώσει όλη την πρόοδο και όλο το μάθημα. Ειναι τόσο απλο.η λειτουργια της σχολης επηρρεαζει απο τη φυση της των αγωνα. δε μπορω να βγω στην πορεια αν αυριο γραφω προοδο. δε μπορω να βγω στην πορεια αν εκεινη την ωρα εχω εργαστηριο. σου απαντησα ηδη και πριν. αν η πλειοψηφια των φοιτητων κρινει οτι θελει να αγωνιστει και δε μπορει να το κανει ταυτοχρονα με τη σχολη τοτε ειναι το μονο λογικο να γινει καταληψη.
μη εφαρμογη του νομου 16. τα κες παιρνουν αναβολη μερα με τη μερα. θα μου πεις ως ποτε; θα σου πω ως οσο μπορεσουμε.
η αστυνομια δεσμευτηκε οτι θα σταματησει τη χρηση δακρυγονων.
σε πολλες σχολες εχουν αλλαξει δυσκολα μαθηματα λογο καταληψεων.
τα πανεπιστημια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ξεκολληστε απο αυτο το τρυπακι που προσπαθουν να μας βαλουν. δεν ειναι μοναδικος στοχος τους να βγαλουν σωστους επιστημενες. τα πανεπιστημια ειναι χωρος μορφωσης και μαθησης. ενα μερος για να λαβεις σωστη παιδεια και να γινεις καλυτερος ανθρωπος. και αν μεσα σε αυτα τα πλαισια πρεπει να ασκηθει πολιτικη (που κατα την αποψη μου επιβαλλεται) τοτε να ασκηθει.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:11
Σιγά μη σε φτάσω ποτέ. Η διαφορά μας μεγαλώνει αντί να μικραίνει.Μετά απο σκληρή προσπάθεια και 4 χρόνια συμμετοχής σε αυτό το forum...
βλέπω για πρώτη φορά να απειλείτε πραγματικά η θέση μου ως βασίλισσα αυτού του Thread...
"Kenny μπορεί μια μέρα να πάρεις εσύ την πρωτιά....αλλά ποτέ δεν θα γίνεις
Βασίλισσα της μαύρης τρύπας...."
είπε και γύρισε την πλάτη της τινάζοντας τα μαλλιά και πέταξε στο δάσος πηδώντας από κλαδάκι
σε κλαδάκι...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:14
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:16
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:38
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 23:44
Μετά απο σκληρή προσπάθεια και 4 χρόνια συμμετοχής σε αυτό το forum...
βλέπω για πρώτη φορά να απειλείτε πραγματικά η θέση μου ως βασίλισσα αυτού του Thread...
"Kenny μπορεί μια μέρα να πάρεις εσύ την πρωτιά....αλλά ποτέ δεν θα γίνεις
Βασίλισσα της μαύρης τρύπας...."
είπε και γύρισε την πλάτη της τινάζοντας τα μαλλιά και πέταξε στο δάσος πηδώντας από κλαδάκι
σε κλαδάκι...
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:04
Που το βλεπεις αυτο?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:22
καλό.σε αλφαβητική σειρά δεν βγαίνει?
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:26
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:26
Μόνο σε σειρά Cauchy-Schwartzκαλό.σε αλφαβητική σειρά δεν βγαίνει?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 18 Μάρτιος 2010 - 00:38
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:35
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2010 - 00:38
Πλάκα πλάκα τελευταία postάρω αρκετά black hole. Τι να σας κάνω ένα irc έχουμε και τους τελευταίους μήνες υπάρχει σιγή ιχθύος εκεί μέσα.