Τέσπα άσχετο γιατί η Κουγιοσυζήτηση μου προκαλεί πολλαπλά εγεκεφαλικά, τη μουσική της νέας ταινίας ρόδα, τσάντα και κοπάνα ποιόοοοος θα την κάνει?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 10 March 2010 - 15:26
Τέσπα άσχετο γιατί η Κουγιοσυζήτηση μου προκαλεί πολλαπλά εγεκεφαλικά, τη μουσική της νέας ταινίας ρόδα, τσάντα και κοπάνα ποιόοοοος θα την κάνει?
Posted 10 March 2010 - 15:32
Ο Κούγιας είναι το πιο σιχαμένο πράγμα που έχει βγάλει αυτή η χώρα...Θα θελα να τον σπρώξω σε μια τσουλήθρα απο ξυραφάκια και στο τέλος της να είναι μια πισίνα με οινόπνευμα...
Τέσπα άσχετο γιατί η Κουγιοσυζήτηση μου προκαλεί πολλαπλά εγεκεφαλικά, τη μουσική της νέας ταινίας ρόδα, τσάντα και κοπάνα ποιόοοοος θα την κάνει?Spoiler: Open at your own risk
Σε παρακαλώ... Μόνο αυτός μπορεί να γράψει τόσο επική μουσική για αυτήν την ταινία
Posted 10 March 2010 - 15:32
Ο Κούγιας είναι το πιο σιχαμένο πράγμα που έχει βγάλει αυτή η χώρα...Θα θελα να τον σπρώξω σε μια τσουλήθρα απο ξυραφάκια και στο τέλος της να είναι μια πισίνα με οινόπνευμα...
Τέσπα άσχετο γιατί η Κουγιοσυζήτηση μου προκαλεί πολλαπλά εγεκεφαλικά, τη μουσική της νέας ταινίας ρόδα, τσάντα και κοπάνα ποιόοοοος θα την κάνει?Spoiler: Open at your own risk
Ο Κούγιας είναι αξία στην μλκια και άξιος αντιπρόσωπος της εποχής μας. Απ΄τη στιγμή που αντί να τον κυνηγάν σαν τον τρελό του χωριού, τον προσκυνάνε κιόλας από εκεί να καταλάβεις.
Ο Μπετόβεν της Ελλάδας; Μουσική σε αυτήν την ταινία αξιώσεων; Συγκινούμαι.
Ούτε ένα σωστό cult δεν μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη χώρα!!!
Posted 10 March 2010 - 15:34
Για μένα είναι πιο εκνευριστικοί οι superseeders των private trackers, γιατί θες να σταυρώσεις ratio και δεν σ' αφήνουν. Οπότε ή αναγκάζεσαι να seedάρεις κι εσύ από τη σχολή σου για να επιβιώσεις εκεί μέσα, ή κατεβάζεις από αυτόν τον tracker only once in a blue moon.Που κάποιοι το παίζουν uploaders και μάγκες με bandwidth των σχολών τους [...]
Private trackers ftw
Αντιθέτως, στους public trackers κατανοώ τη χρησιμότητα του superseeding.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 March 2010 - 15:36
Posted 10 March 2010 - 15:40
, τη μουσική της νέας ταινίας ρόδα, τσάντα και κοπάνα ποιόοοοος θα την κάνει?
Spoiler: Open at your own risk
αφού θα πρωταγωνιστεί η γλυκύτατη Αννιτα μας ποιος αλλος θα εγραφε μουσικη
Μου βιάζουν τη παιδική μου ηλικία...
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ.

Posted 10 March 2010 - 15:42
Μου βιάζουν τη παιδική μου ηλικία...

Posted 10 March 2010 - 15:45
οριστε και το δελτιο τυπου για το θεμα με το gamato.info
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3033&Itemid=520&lang=
Posted 10 March 2010 - 15:49
Posted 10 March 2010 - 15:51
οριστε και το δελτιο τυπου για το θεμα με το gamato.info
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3033&Itemid=520&lang=
Από τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι επτά (29) σκληροί δίσκοι, εκ των οποίων οι δύο (2) εξωτερικοί, πέντε (5) φορητοί υπολογιστές, εξακόσιοι τέσσερις (604) οπτικοί ψηφιακοί δίσκοι.

Posted 10 March 2010 - 15:52
ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΣύμφωνα με μελέτη που εκπονήθηκε από διεθνή εταιρεία ερευνών παρ’ όλο που πραγματοποιείται σημαντική πρόοδος στην καταπολέμηση της πειρατείας στη χώρα μας, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών με το υψηλότερο ποσοστό πειρατείας, με 57%, ενώ τις άλλες δύο θέσεις καταλαμβάνουν η Βουλγαρία (68%) και η Ρουμανία (66%).
Η λιανική αξία μόνο για παράνομο λογισμικού –που αντιπροσωπεύει το απολεσθέν εισόδημα για την παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού- ξεπέρασε το όριο των $50 δισ. για πρώτη φορά το 2009.
Με εξαίρεση τις απώλειες από τις ισοτιμίες, οι οικονομικές απώλειες για την Ελλάδα ανέρχονται σε €171 εκατομμύρια μόνο για παράνομο λογισμικό ενώ αν προσθέσουμε και τα Πνευματικά δικαιώματα από τις Κινηματογραφικές ταινίες ,μουσικά τραγούδια, παιχνίδια κ.α συνολικά οι απώλειες τα τελευταία 7 έτη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εταιρειών πλησιάζουν το 1 δις ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερες θέσεις εργασίας και μειωμένη ανταγωνιστικότητα για τον εγχώριο κλάδο της Πληροφορικής, μουσικής και θεαμάτων.
Α ρε €ΠΟ€... you never change.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 March 2010 - 15:53
Εδώ τα παιδιά δεν ξέρουν τη διαφορά ανάμεσα στο 27 και το 29 και μου θέλουν και δελτίο τύπουΑπό τις διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι επτά (29) σκληροί δίσκοι,
edit Ρε Toli πολύ γρήγορος είσαι
Posted 10 March 2010 - 15:56
Σύμφωνα με μελέτη που εκπονήθηκε από διεθνή εταιρεία ερευνών παρ’ όλο που πραγματοποιείται σημαντική πρόοδος στην καταπολέμηση της πειρατείας στη χώρα μας, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών με το υψηλότερο ποσοστό πειρατείας, με 57%, ενώ τις άλλες δύο θέσεις καταλαμβάνουν η Βουλγαρία (68%) και η Ρουμανία (66%).
Η λιανική αξία μόνο για παράνομο λογισμικού –που αντιπροσωπεύει το απολεσθέν εισόδημα για την παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού- ξεπέρασε το όριο των $50 δισ. για πρώτη φορά το 2009.
Με εξαίρεση τις απώλειες από τις ισοτιμίες, οι οικονομικές απώλειες για την Ελλάδα ανέρχονται σε €171 εκατομμύρια μόνο για παράνομο λογισμικό ενώ αν προσθέσουμε και τα Πνευματικά δικαιώματα από τις Κινηματογραφικές ταινίες ,μουσικά τραγούδια, παιχνίδια κ.α συνολικά οι απώλειες τα τελευταία 7 έτη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εταιρειών πλησιάζουν το 1 δις ευρώ,το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερες θέσεις εργασίας και μειωμένη ανταγωνιστικότητα για τον εγχώριο κλάδο της Πληροφορικής, μουσικής και θεαμάτων.
Των ποιών; Μην τα λέτε έτσι ρε παιδιά... θα πάθω κάνα εγκεφαλικό.
Posted 10 March 2010 - 15:59
edit Ρε Toli πολύ γρήγορος είσαι
I'm on sugar...
sugarsugarsugarsugar!

Posted 10 March 2010 - 16:02
Παρακαλώ την αρμόδια να διαφωτίσει.