Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#30181 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 March 2010 - 01:39

Είναι πολύ υποτιμημένο group! βγήκαν σε εποχή που άλλαζε η μόδα και κανείς δεν ήθελε να τους προβάλει νομίζω...

I now hate you a little bit...

Ωχ... δηλαδή τι θα κάνεις όταν σου πω πως μόλις είδα πως έρχονται στην αγαπημένη μου pub/bar σε ένα μήνα; :kawaii:

#30182 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 10 March 2010 - 01:45

Τίποτα, ισχύει το ίδιο :P
Και χθες έλεγα σε ένα φίλο για τους Dirty Granny Tales και μου είπε: "Α, ωραία έχουν live σε λίγες μέρες". Έχω συνηθίσει πια...

Btw, από τα λίγα που διάβασα οι REVERE βγάζουν με δικιά τους εταιρία οπότε δεν έχουν πλάτες. Κρίμα πάντως που δεν είναι γνωστοί.... όπως έλεγε και μια κριτική: "One of the best bands you have never heard"

Posted Image

#30183 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 10 March 2010 - 01:52

Τίποτα, ισχύει το ίδιο :P
Και χθες έλεγα σε ένα φίλο για τους Dirty Granny Tales και μου είπε: "Α, ωραία έχουν live σε λίγες μέρες". Έχω συνηθίσει πια...

Δεν τους ξέρω τους κύριους αλλά το ένα τραγούδι που ακούω τώρα στο myspace είναι σαν οι Samsa's Traum να κατάπιε τους Τiger Lillies. Xm.

Btw, από τα λίγα που διάβασα οι REVERE βγάζουν με δικιά τους εταιρία οπότε δεν έχουν πλάτες. Κρίμα πάντως που δεν είναι γνωστοί.... όπως έλεγε και μια κριτική: "One of the best bands you have never heard"

Κρίμα κι άδικο δεν λες τίποτα! Είναι ένα από τα ντόπια συγκροτήματα του βορρά που έτυχε να είναι πιο βόρεια από τις κυρίως σκηνές της Αγγλίας (Manchester-Liverpool) και να μην έχουν την τάση να κάνουν τεράστια σκάνδαλα. Έχουν μικρό αλλά φανατικό κοινό. Δεν έχω πάει μια φορά κάπου που να παίζαν και να μην ήταν γεμάτο.

#30184 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 March 2010 - 02:01

Εγώ ούτε καν τους ξέρω.

εγω τωρα τους ακουω, καλοι ειναι.

και κατι αρκετα black black, pitch black humour ακα σαπιλα.
Spoiler:

Edited by Loke, 10 March 2010 - 22:01.

#30185 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 March 2010 - 02:03

The more i listen to this, the more i like it :

http://www.iosysos.com/cd/tohoageha/pv.html
phmava.php

#30186 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 10 March 2010 - 02:15

Το κομμάτι που είπε είναι αυτό
[media]http://www.youtube.com/watch?v=C1bOR4S8TwE[/media]

Επειδή είμαι με κινητό και δεν μπορώ να το δω να πω ότι τραγούδησα την έκδοση του Κάιτο και οχι της Μίκου χαχαχα
Posted Image

#30187 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 10 March 2010 - 02:25

Επειδή είμαι με κινητό και δεν μπορώ να το δω να πω ότι τραγούδησα την έκδοση του Κάιτο και οχι της Μίκου χαχαχα

Είσαι τρελέας, πάντως.

EDIT:
Πωωωωωωωωωωωωω... Τώρα πρόσεξα τι είπες όταν βγήκες. «Δυστυχώς δε με περάσανε. Δεν πειράζει. Εδώ περα μόνο και μόνο... να πω την αλήθεια ήρθα γιατί βαριόμουνα
The Greek Idol dudes were frozen solid.

Edited by Whitelighter, 10 March 2010 - 02:45.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#30188 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 10 March 2010 - 04:16

Δεν τους ξέρω τους κύριους αλλά το ένα τραγούδι που ακούω τώρα στο myspace είναι σαν οι Samsa's Traum να κατάπιε τους Τiger Lillies. Xm.

καλύτερα δες κάποιο live στο youtube γιατί είναι θεατρικοί.

Posted Image

#30189 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 10 March 2010 - 10:23

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με την ιστοσελίδα (torrent site) gamato.info, που προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» δωρεάν ταινίες, μουσική και αρχεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των διαχειριστών του ιστότοπου σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, γεγονός που μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, φίλοι και χρήστες του gamato.info, μέσω blog και forum, κάνουν λόγο για τρεις συλλήψεις στην Αθήνα, τρεις στη Θεσσαλονίκη και μία στη Ρόδο, μετά από μήνυση που κατέθεσε εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων δημιουργών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και τον διαμοιρασμό υλικού χωρίς την άδεια των δημιουργών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από έρευνες σε σπίτια και γραφεία, όπου κατασχέθηκαν υπολογιστές, και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το gamato.info, το μεγαλύτερο torrent site στην Ελλάδα, τις τελευταίες ώρες δεν λειτουργεί, γεγονός που ενισχύει τη φημολογία για το μπαράζ συλλήψεων των διαχειριστών του.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=366469
rsrGbGx.gif

#30190 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 10 March 2010 - 10:55

:OMG3::Crying2:

#30191 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 March 2010 - 12:23

Χμμμ, και το Blue White GT δεν δουλεύει.

E5VV38U.jpg

#30192 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 March 2010 - 12:30

πέος όμως
να τη ξεζούμισε ξαφνικά και η γκρικ πολίςςς

Posted Image

#30193 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 March 2010 - 12:52

Πω πω δεν πάνε να πιάσουν κανέναν αληθινό κλέφτη... δηλαδή έλεος...
ακόμη και οι μπάτσοι φακλάνιασαν και κυνηγάνε e-crimers...
δηλαδή χέστε μας...πάντε πεθάνετε από έμφραγμα φακλανιασμένοι μπάτσοι...

#30194 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 10 March 2010 - 12:56

Πες τα ρε Ερι...
και το έκαναν και σήμερα που έχει lost...

ήταν να το κανουν απο την προηγουμενη τετάρτη αλλα λενε αμα παρουμε μαζι με το μισθο απο τους Ελληνες και τις ταινιες
τοτε θα βγουν να μας λιντσαρουν...

Edited by Strange Loop, 10 March 2010 - 13:02.

#30195 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 10 March 2010 - 13:01

ελα μωρε το lost υπορχει παντου (προτεινω isohunt) το προβλημα ειναι τα dragonball.... και αντε καβατζα για το γαματο ειχαμε το bluewhitegt αλλα να κλεισουν και αυτο...

τοση πορνογραφια και ναρκοτικα κυκλοφορουν τα τορενταδικα τους πειραξαν... η τζουλια εκανε τη δουλεια να μου το θυμιθιτε...