I now hate you a little bit...
Ωχ... δηλαδή τι θα κάνεις όταν σου πω πως μόλις είδα πως έρχονται στην αγαπημένη μου pub/bar σε ένα μήνα;
Posted 10 March 2010 - 01:39
I now hate you a little bit...
Posted 10 March 2010 - 01:45

Posted 10 March 2010 - 01:52
Δεν τους ξέρω τους κύριους αλλά το ένα τραγούδι που ακούω τώρα στο myspace είναι σαν οι Samsa's Traum να κατάπιε τους Τiger Lillies. Xm.Τίποτα, ισχύει το ίδιο
Και χθες έλεγα σε ένα φίλο για τους Dirty Granny Tales και μου είπε: "Α, ωραία έχουν live σε λίγες μέρες". Έχω συνηθίσει πια...
Btw, από τα λίγα που διάβασα οι REVERE βγάζουν με δικιά τους εταιρία οπότε δεν έχουν πλάτες. Κρίμα πάντως που δεν είναι γνωστοί.... όπως έλεγε και μια κριτική: "One of the best bands you have never heard"
Posted 10 March 2010 - 02:01
Εγώ ούτε καν τους ξέρω.
Edited by Loke, 10 March 2010 - 22:01.
Posted 10 March 2010 - 02:03
Posted 10 March 2010 - 02:15
Το κομμάτι που είπε είναι αυτό
[media]http://www.youtube.com/watch?v=C1bOR4S8TwE[/media]
Posted 10 March 2010 - 02:25
Επειδή είμαι με κινητό και δεν μπορώ να το δω να πω ότι τραγούδησα την έκδοση του Κάιτο και οχι της Μίκου χαχαχα
Edited by Whitelighter, 10 March 2010 - 02:45.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 10 March 2010 - 04:16
καλύτερα δες κάποιο live στο youtube γιατί είναι θεατρικοί.Δεν τους ξέρω τους κύριους αλλά το ένα τραγούδι που ακούω τώρα στο myspace είναι σαν οι Samsa's Traum να κατάπιε τους Τiger Lillies. Xm.

Posted 10 March 2010 - 10:23
Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες με την ιστοσελίδα (torrent site) gamato.info, που προσφέρει στους χρήστες της τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» δωρεάν ταινίες, μουσική και αρχεία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των διαχειριστών του ιστότοπου σε Αθήνα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, γεγονός που μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο, φίλοι και χρήστες του gamato.info, μέσω blog και forum, κάνουν λόγο για τρεις συλλήψεις στην Αθήνα, τρεις στη Θεσσαλονίκη και μία στη Ρόδο, μετά από μήνυση που κατέθεσε εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων δημιουργών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και τον διαμοιρασμό υλικού χωρίς την άδεια των δημιουργών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από έρευνες σε σπίτια και γραφεία, όπου κατασχέθηκαν υπολογιστές, και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Το gamato.info, το μεγαλύτερο torrent site στην Ελλάδα, τις τελευταίες ώρες δεν λειτουργεί, γεγονός που ενισχύει τη φημολογία για το μπαράζ συλλήψεων των διαχειριστών του.
Posted 10 March 2010 - 12:23
Posted 10 March 2010 - 12:30

Posted 10 March 2010 - 12:52
Posted 10 March 2010 - 12:56
Edited by Strange Loop, 10 March 2010 - 13:02.
Posted 10 March 2010 - 13:01