Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#29761 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 02 March 2010 - 23:23

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΠΕΙΡΕΣ!!!!

@Eri μου δεν προκειται να φερω αρρωστιες dun worry!!! ΚΑΛΟΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Youtube Video

ρε @@ρα σοβαρα θα πας? εγω νομιζα εκανες πλακα!:hihi2:
σε ποιες-ποια περιοχη-χωρα θα πας?
μαθε τιποτα απο καναν επαγγελματια φοτογραφο εκει που βγαζει αφρικανακια να μου περασεις τις γνωσεις ο φανταστικε sensei!:kill4u:
αντε και καλα να περασεις!

#29762 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 March 2010 - 23:25

Youtube Video

Mega Αφρικα

#29763 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 March 2010 - 23:34

Youtube Video

Mega Αφρικα

Ι loled very much with this. Που το θυμήθηκες Έρι-τσαν :hihi2:; (Να μου πείς ξεχνιέται ;)

Τένσι-σαν πραγματικά θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις φωτογραφίες σου που θα είναι καταπληκτικά υπερτέλειες.

Να περάσεις καλά!
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#29764 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 March 2010 - 23:49

Αφρική,η μητέρα όλων μας. Τυχερέ ,το πιο «εξωτικό» ταξίδι που έχω κάνει ,είναι μέχρι τη Συρία ,πως σε ζηλεύω.

Africa 's the richest place,
but it has the poorest race,
and to me
that is just a disgrace

Που θα έλεγε και ο καημένος ο Peter Tosh...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#29765 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 02 March 2010 - 23:54

Αφρική,η μητέρα όλων μας. Τυχερέ ,το πιο «εξωτικό» ταξίδι που έχω κάνει ,είναι μέχρι τη Συρία ,πως σε ζηλεύω.

Hell! Το δικο μου πιο μακρινο ταξιδι ειναι μεχρι τα Γιαννενα (το χωριο μου).

Καλα να περασεις Tenshi-sama και μην ξεχνας....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=a91pJDut50E[/media]

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#29766 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 03 March 2010 - 00:16

Καλό ταξίδι Tenshi-san...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#29767 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 03 March 2010 - 00:40

δείτε Ερευνά στο MEGA σχετικά με την κρίση στην Ευρώπη

#29768 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 03 March 2010 - 00:47

δείτε Ερευνά στο MEGA σχετικά με την κρίση στην Ευρώπη

Προτειμω να δω Sex and the City... Τα ιδια πραγματα δειχνει...

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#29769 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 March 2010 - 00:47

ρε παιδια, πρεπει να παρω ενα χαπι ... αλλα τα συχαινομαι !!!! δεν μπορω να τα καταπιω με τιποτα , κανω εμετο !!!
καμια βοηθεια κανεις ? ενα τεταρτο προσπαθω και τιποτα !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#29770 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 03 March 2010 - 00:51

ρε παιδια, πρεπει να παρω ενα χαπι ... αλλα τα συχαινομαι !!!! δεν μπορω να τα καταπιω με τιποτα , κανω εμετο !!!

Παρε ενα μοριακο διασπαστη...
Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#29771 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 March 2010 - 00:55

Δεν ειναι μονο το στόμα...Μπορείς να το πάρεις κι απο αλλου.
Spoiler:

Posted Image

#29772 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 March 2010 - 00:57

δεν εχω δοκιμασει απο τα αυτια , αλλα δεν θα το προσπαθησω κιολας
Spoiler:

Edited by laraska, 03 March 2010 - 11:29.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#29773 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 03 March 2010 - 01:07

Προτειμω να δω Sex and the City... Τα ιδια πραγματα δειχνει...

Spoiler:

:hmmm:.δεν καταλαβαίνω που το βρίσκεις το αστείο?δεν βλέπω τίποτα το αστείο σε κάτι το οποίο αφορά όλους τους Έλληνες.κάτι το οποίο θα απασχολεί και τις μελλοντικές γενιές αν δεν γίνει κάτι και τώρα μάλιστα.

#29774 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2010 - 01:14

Well if you think about it και εμείς όπως η Carry Bradshaw μένουμε σε μια σταλιά χώρο αν και σε αρκετά ευνοική τοποθεσία, με βάση την εργασία μας έχουμε μηδενικές απολαβές αλλά παρόλαυτά τα Manolos και η διασκέδαση προηγούνται ενώ κάνουμε tsunderies και κουτοπονηριές εκεί που κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν μας παίρνει μόνο και μόνο για να καταλήξουμε να παρακαλάμε με δάκρυα αργότερα. Kαι όταν κάτι πάει στραβά πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και ποτέ μα ποτέ δεν φταίμε εμείς..

....

Οh God I hate that series.

#29775 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 03 March 2010 - 01:31

Well if you think about it και εμείς όπως η Carry Bradshaw μένουμε σε μια σταλιά χώρο αν και σε αρκετά ευνοική τοποθεσία, με βάση την εργασία μας έχουμε μηδενικές απολαβές αλλά παρόλαυτά τα Manolos και η διασκέδαση προηγούνται ενώ κάνουμε tsunderies και κουτοπονηριές εκεί που κατά βάθος ξέρουμε ότι δεν μας παίρνει μόνο και μόνο για να καταλήξουμε να παρακαλάμε με δάκρυα αργότερα. Kαι όταν κάτι πάει στραβά πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και ποτέ μα ποτέ δεν φταίμε εμείς..

....

Οh God I hate that series.

Το πόσο δίκιο έχεις σε αυτό δεν φαντάζεσαι. Έχουμε ένα από τα 9 καταστήματα Manolo που υπάρχουν στην Ευρώπη!! Για να μην πω για το 5όροφο κατάστημα της Prada που όποτε και να πας, είναι τίγκα στον κόσμο!Πού στο καλό πουλιούνται;

do it like Mary Poppins!
Με μια κουταλίτσα μέλι!