Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 17 February 2010 - 16:22
Posted 17 February 2010 - 16:26
Serestrum κάτσε φρόνιμα...
Posted 17 February 2010 - 16:32
Και επίσης ,«Ο» Laeta Kalogiridis είναι γυναίκα...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 17 February 2010 - 16:37

Posted 17 February 2010 - 16:43
paraphrasing Eddie Izzard
-Laeta, the fail is rather strong with you
-Is it?
-Yeah, the fail is really rather strong with you
-Who told you that?
-Uhm... some bloke
-Well how strong?
-As strong as a small ponny
-That's quite strong it is

Posted 17 February 2010 - 18:19
Ηοw true. Mε trailers κιν/φων ταινίων ποτέ δεν την πατάω (εκτός κι όταν πρόκειται για για sequels ταινιών που μου άρεσαν όπως To Kακό που ενώ το trailer του sequel δείχνει υποσχόμενο η ίδια η ταινία είναι μια απογοήτευση) αλλά με trailers videogames (ειδικά ιαπωνικών rpg) δυστυχώς εξακολουθώ να την πατάω σαν νουμπάς.εμένα πάλι το τρέιλερ δεν με είχε ενθουσιάσει και τόσο γιατί δεν τα πολυεμπιστεύομαι γενικά, μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη πατάτα να φαίνεται επικoύρα
however
"Gundamnit." Kαλόοοοοοοοοοοο!on another note
Posted 17 February 2010 - 18:39
fan ειναι..το λεει και στο description..(''δεν προβληθηκε ποτε στην tv'')Με αφορμή το ελληνικό opening του Pokemon Indigo που παίχτηκε την Κυριακή στο party των Akai Panda ήθελα να ρωτήσω το εξής: Eίναι από fan; Σχεδίαζαν να το συμπεριλάβουν στο επίσημο ελληνικό dub αλλά το ακύρωσαν; Παίχτηκε για λίγα μόνο επεισόδια; Mια φορά εγώ πάντως στην ελληνική τηλεόραση δεν το 'χω πετύχει, ούτε στο VHS με τα πρώτα 3 επεισόδια του ελληνικού dub. Ας μου λύσει κάποιος αυτήν την απορία.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=11PG74fFFRg[/media]
Τrading card videogames τα βαριέμαι. Όσο αφορά τα κανονικά tcg ευχαρίστως ν' ασχολιόμουν με το Yu-Gi-Oh αν δεν ήταν για την ηλίθια φιλοσοφία των περισσότερων tcg ν' απαγορεύουν κάθε τόσο παλιότερες κάρτες σε πρωταθλήματα. Την πάτησα ήδη με το Pokemon tcg (τ' οποίο σταμάτησα μετά την 3η λυκείου για τον λόγο αυτό), δεν θέλω να τραβήξω πάλι τα ίδια.
I LIKE TURTLES!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=CMNry4PE93Y[/media]
ελιωσαααα...
Posted 17 February 2010 - 20:23
RULES!!!
Posted 17 February 2010 - 21:24
Πολυ ανθυγιεινη μαπα εχει αυτος ο Γκωνιας... εμετο μου φερνει!
Posted 17 February 2010 - 21:27
και αυτήν και την ελιά της

Posted 17 February 2010 - 21:39
Posted 17 February 2010 - 21:45
Πωωω ρε φιλεεεε... αν θελουν να κανουν περικοπες εκει στην ΕΡΤ ας διωξουν αυτον τον ηλιθιο το Γκωνια... που κανει και καλα σχολιασμο... τα αυτονοητα λεει ο βλακας.... σιγα λες και το ποδοσφαιρο ειναι και καμια επιστημη
Μα σε παρακαλω, δεν ειναι επιστημονας ο Γκωνιας?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ns1ld45CSuE&feature=related[/media]
Posted 17 February 2010 - 22:10
Συμφωνώ σε όλα. Επίσης να διώξουν εκείνο το όρθιο τούβλο που κάνει την εκπομπή "Στα Άκρα" (ξεχνάω το όνομά της atm).Στηρίζω και εγώ την αποπομπή της Μπίλιως από την τηλεόραση γενικότερα...Και μόνο από το όνομα...Μου έγινε η Βασίλω Ευρωπαία...Ουστ ουστ!και την Μπίλιω να διώξουν, δε θυμάμαι αν είναι στην ΕΡΤ ή αλλού, αλλά πρέπει κάποιος να τη διώξει επιτέλουςΠωωω ρε φιλεεεε... αν θελουν να κανουν περικοπες εκει στην ΕΡΤ ας διωξουν αυτον τον ηλιθιο το Γκωνια... που κανει και καλα σχολιασμο... τα αυτονοητα λεει ο βλακας.... σιγα λες και το ποδοσφαιρο ειναι και καμια επιστημη
και αυτήν και την ελιά της

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 17 February 2010 - 22:15