Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94140 replies to this topic

#29221 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 February 2010 - 16:22

ντιν νταν ντον....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#29222 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 February 2010 - 16:26

Εγώ πάλι δεν εμπιστεύομαι τον κύριο Laeta Kalogridis, τον σεναριογράφο ο οποίος είναι και ελληνικής καταγωγής πανάθεμα τον. Ο εν λόγω κύριος είναι υπεύθυνος για τα Alexander και Pathfinder ενώ απλώνει και τα δίχτυα του στα anime με επόμενα θύματα τα battle angel και ghost in the shell...

Serestrum κάτσε φρόνιμα...

xbJ3b2w.jpeg

#29223 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 17 February 2010 - 16:32

ΑΑΑΑΑΑΑ μόλις το είδα .24+ 25 Μαρτίου ο Lee Perry και ο Max Romeo θα έρθουν στην Ελλάδα. 24 Στην Αθήνα ,25 στην Θεσσαλονίκη. ΘΑ ΠΑΩ !

Και επίσης ,«Ο» Laeta Kalogiridis είναι γυναίκα...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#29224 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 February 2010 - 16:37

male or female the fail is strong with this one

Posted Image

#29225 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 17 February 2010 - 16:43

λολ, Anelis

paraphrasing Eddie Izzard

-Laeta, the fail is rather strong with you
-Is it?
-Yeah, the fail is really rather strong with you
-Who told you that?
-Uhm... some bloke
-Well how strong?
-As strong as a small ponny
-That's quite strong it is

Posted Image

#29226 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 February 2010 - 18:19

εμένα πάλι το τρέιλερ δεν με είχε ενθουσιάσει και τόσο γιατί δεν τα πολυεμπιστεύομαι γενικά, μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη πατάτα να φαίνεται επικoύρα
however

Ηοw true. Mε trailers κιν/φων ταινίων ποτέ δεν την πατάω (εκτός κι όταν πρόκειται για για sequels ταινιών που μου άρεσαν όπως To Kακό που ενώ το trailer του sequel δείχνει υποσχόμενο η ίδια η ταινία είναι μια απογοήτευση) αλλά με trailers videogames (ειδικά ιαπωνικών rpg) δυστυχώς εξακολουθώ να την πατάω σαν νουμπάς. :sadist:

on another note
Posted Image

"Gundamnit." Kαλόοοοοοοοοοοο! :hihi2:

#29227 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 17 February 2010 - 18:23

[media]http://www.youtube.com/watch?v=fdBrYfxSXWc[/media]

#29228 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 17 February 2010 - 18:39

Με αφορμή το ελληνικό opening του Pokemon Indigo που παίχτηκε την Κυριακή στο party των Akai Panda ήθελα να ρωτήσω το εξής: Eίναι από fan; Σχεδίαζαν να το συμπεριλάβουν στο επίσημο ελληνικό dub αλλά το ακύρωσαν; Παίχτηκε για λίγα μόνο επεισόδια; Mια φορά εγώ πάντως στην ελληνική τηλεόραση δεν το 'χω πετύχει, ούτε στο VHS με τα πρώτα 3 επεισόδια του ελληνικού dub. Ας μου λύσει κάποιος αυτήν την απορία.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=11PG74fFFRg[/media]

Τrading card videogames τα βαριέμαι. Όσο αφορά τα κανονικά tcg ευχαρίστως ν' ασχολιόμουν με το Yu-Gi-Oh αν δεν ήταν για την ηλίθια φιλοσοφία των περισσότερων tcg ν' απαγορεύουν κάθε τόσο παλιότερες κάρτες σε πρωταθλήματα. Την πάτησα ήδη με το Pokemon tcg (τ' οποίο σταμάτησα μετά την 3η λυκείου για τον λόγο αυτό), δεν θέλω να τραβήξω πάλι τα ίδια.

fan ειναι..το λεει και στο description..(''δεν προβληθηκε ποτε στην tv'')

I LIKE TURTLES!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=CMNry4PE93Y[/media]
ελιωσαααα...

#29229 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 17 February 2010 - 20:23

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YOxudEvx_v4[/youtube]

RULES!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#29230 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 February 2010 - 21:24

Πωωω ρε φιλεεεε... αν θελουν να κανουν περικοπες εκει στην ΕΡΤ ας διωξουν αυτον τον ηλιθιο το Γκωνια... που κανει και καλα σχολιασμο... τα αυτονοητα λεει ο βλακας.... σιγα λες και το ποδοσφαιρο ειναι και καμια επιστημη

Πολυ ανθυγιεινη μαπα εχει αυτος ο Γκωνιας... εμετο μου φερνει!
Posted Image

#29231 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 February 2010 - 21:27

και την Μπίλιω να διώξουν, δε θυμάμαι αν είναι στην ΕΡΤ ή αλλού, αλλά πρέπει κάποιος να τη διώξει επιτέλους

και αυτήν και την ελιά της

Posted Image

#29232 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 February 2010 - 21:39

Στηρίζω και εγώ την αποπομπή της Μπίλιως από την τηλεόραση γενικότερα...Και μόνο από το όνομα...Μου έγινε η Βασίλω Ευρωπαία...Ουστ ουστ!

xbJ3b2w.jpeg

#29233 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 February 2010 - 21:45

Πωωω ρε φιλεεεε... αν θελουν να κανουν περικοπες εκει στην ΕΡΤ ας διωξουν αυτον τον ηλιθιο το Γκωνια... που κανει και καλα σχολιασμο... τα αυτονοητα λεει ο βλακας.... σιγα λες και το ποδοσφαιρο ειναι και καμια επιστημη

Μα σε παρακαλω, δεν ειναι επιστημονας ο Γκωνιας?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ns1ld45CSuE&feature=related[/media]

qzMHWHd.png

#29234 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 February 2010 - 22:10

και την Μπίλιω να διώξουν, δε θυμάμαι αν είναι στην ΕΡΤ ή αλλού, αλλά πρέπει κάποιος να τη διώξει επιτέλους

και αυτήν και την ελιά της

Στηρίζω και εγώ την αποπομπή της Μπίλιως από την τηλεόραση γενικότερα...Και μόνο από το όνομα...Μου έγινε η Βασίλω Ευρωπαία...Ουστ ουστ!

Συμφωνώ σε όλα. Επίσης να διώξουν εκείνο το όρθιο τούβλο που κάνει την εκπομπή "Στα Άκρα" (ξεχνάω το όνομά της atm).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#29235 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 February 2010 - 22:15

για τιμωρια να τους παρουν ολους στο Star.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things