Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 17:29
HELP?
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 17:30
WE WANT YOU!!! *points at you* FOR YUGI ARMY
フン・・・
貴様に神を見せてやる・・・
力とは、こう言う事だ!!!
(Που 'σαι ρε Saito να δεις τι χάνεις.
)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 17:30
after all you did not thank me for your GL last time
kenny μην αναφέρεις αυτό το όνομα, χτυπάς άσχημο σημείο
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 17:33
Ρε παιδια....εκανα εγκατασταση στο laptop (δεν ξερω πολλα απο δαυτα) το Warcraft TFT και με το που το βαζω να τρεξει ενω μπαινει στο παιχνιδι μου το εχει σε ενα τετραγωνακι μαυρο ( σαν cinema scope) και το ιδιο κανει με το Counter Strike (εχω τα Windows 7) και εμφανιζεται ενα εικονιδιο στην γραμμη εργασιων που λεει δεν ειναι αυτη η μεγιστη αναλυση. Ε με το που παω ομως να αλλαξω μια αναλυση εκτος απο αυτη που προτινει (1366χ768) κατι τετοιο και να βαλω 1024 Χ 768 θολωνουν τα γραφικα μετα και χαλαει. Η οθονη ειναι 15.6' Και η καρτα γραφικων Ιntel Graphics 4 κατι τετοιο. Εχω ενα DeLL.
HELP?
Αν και παλιό το παιχνίδι, η κάρτα γραφικών σου είναι άθλια και ακόμα πιο άθλιοι οι drivers. Δοκίμασε όμως να πας στα Properties και να το βάλεις να παίξει με τα settings των Windows XP. Κοίτα αν ζεσταίνεται ο φορητός απο κάτω την ώρα που αλλάζεις ανάλυση. Κάνε update τους drivers.
Το θέμα είναι για την "Τεχνικη Υποστήριξη".
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 17:51
γινεται να αλλαξεις καρτα γραφικων σε laptop? (δεν εχω ιδεα απο λαπτοπ) ξερω οτι δεν γινεται
ενω στο κανονικο μου εχω Gforce 9800
τεσπα δεν το πηρα για παιχνιδια.... για το χαβαλε να περναει η ωρα που και που!!!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 18:03
Τι να σε κανω....
γινεται να αλλαξεις καρτα γραφικων σε laptop? (δεν εχω ιδεα απο λαπτοπ) ξερω οτι δεν γινεται
τεσπα δεν το πηρα για παιχνιδια.... για το χαβαλε να περναει η ωρα που και που!!!
Mπες στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και βρες την καρτέλα που λέει αλλαγή κλιμάκωσης η κάτι τέτοιο. Εκεί διαλέγεις τι να κάνει το laptop αν βάλεις παιχνίδι με χαμηλότερη ανάλυση... βάλε συ να γίνεται κλιμάκωση και θα στα βγάζει full screen.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:11
[media]http://www.youtube.com/watch?v=11PG74fFFRg[/media]
Τrading card videogames τα βαριέμαι. Όσο αφορά τα κανονικά tcg ευχαρίστως ν' ασχολιόμουν με το Yu-Gi-Oh αν δεν ήταν για την ηλίθια φιλοσοφία των περισσότερων tcg ν' απαγορεύουν κάθε τόσο παλιότερες κάρτες σε πρωταθλήματα. Την πάτησα ήδη με το Pokemon tcg (τ' οποίο σταμάτησα μετά την 3η λυκείου για τον λόγο αυτό), δεν θέλω να τραβήξω πάλι τα ίδια.μα καλά ρε παιδιά κανένας δεν παίζει Yu-γι-oh?
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 20:26
Τι να σε κανω....
Αν και δεν νομίζω να σου λύσει απόλυτα το πρόβλημα, μπορείς (επιλεγμένα) να πάρεις πληροφορίες απο εδώ.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 21:00
Με αφορμή το ελληνικό opening του Pokemon Indigo που παίχτηκε την Κυριακή στο party των Akai Panda ήθελα να ρωτήσω το εξής: Eίναι από fan; Σχεδίαζαν να το συμπεριλάβουν στο επίσημο ελληνικό dub αλλά το ακύρωσαν; Παίχτηκε για λίγα μόνο επεισόδια; Mια φορά εγώ πάντως στην ελληνική τηλεόραση δεν το 'χω πετύχει, ούτε στο VHS με τα πρώτα 3 επεισόδια του ελληνικού dub. Ας μου λύσει κάποιος αυτήν την απορία.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=11PG74fFFRg[/media]
Έχω την εντύπωση ότι το είδα/άκουσα σε κάποια από τις κασέτες για πρώτη φορά.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 21:45
[media]http://www.youtube.com/watch?v=MdOsqk6tMVo[/media]
Μάλλον όχι.
WRYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 22:35
Πού είναι εκείνο το βίντεο με τα A A A B B B AA BBB; I'm dying to watch it again...

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 22:50
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 23:22
http://www.zombieinfo.com/?p=1409
i hate you appol!!

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 23:37
Έχω τον 12 χρονο ξάδερφο μου που παίζει αλλά δεν έχει λογαριασμό εδώ. Αρκετά καίγεται με το WoW ο μικρός, μην καεί και με τα άνιμε (ακόμα).
Εγώ στην θέση σου θα τον παρότρυνα να παρατήσει το WoW και να πιάσει τα anime! Άσε που θα εξασκεί και τα αγγλικά μου με τα fansubs. Ενώ με το WoW το μόνο που μαθαίνει είναι l33tspeak...
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 23:44