Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 02:07
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 02:12
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 02:16
Καλά είναι τα γατιά αλλά και τα κουνέλια έχουν ψυχή! Θέλω να καταγγείλω μια περίπτωση βίας εις βάρος ενός αθώου κουνελιού...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8BJmXKhmJOE[/youtube]
Το κουνέλι αυτό ζεί ακόμα;
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 02:21
Καλά είναι τα γατιά αλλά και τα κουνέλια έχουν ψυχή! Θέλω να καταγγείλω μια περίπτωση βίας εις βάρος ενός αθώου κουνελιού...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8BJmXKhmJOE[/youtube]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 02:43
ΦΤΑΝΕΙΙΙΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 03:21
Προς το παρων ας αρκεστουμε στις τεχνητες σπερματεγχυσεις!!!
Δeν μπορω ρε συ. Ευτυχως αυριο ειναι μερα που δεν εχουμε περιστατικα!! (οποτε απο Τεταρτη τα κουνελια παλι).
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 12:19
Βασικα οι σεξουαλικες τάσεις των ζώων είναι ενα μεγαλο κεφαλαιο!! Trust me!
Προς το παρων ας αρκεστουμε στις τεχνητες σπερματεγχυσεις!!!
Δeν μπορω ρε συ. Ευτυχως αυριο ειναι μερα που δεν εχουμε περιστατικα!! (οποτε απο Τεταρτη τα κουνελια παλι).
κάτι σαν αυτό δηλαδή:
αλήθεια μπορούμε να έρθουμε να σε δουμε στη δουλεία σου;
είμαι σίγουρη ότι θα είσαι πολύ σέξη με την στολή νοσοκόμας...εχμ... Γιατρού ήθελα να πω.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 12:37
το ήξερα τ' ορκίζομαι!!! αλλά το ξέχασα!

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 12:39
Κανονικά νομίζω και ολόκληρο το link να βάλεις το forum tο κάνει αυτόματα.
Και Eri με πέθανες με το video. Η φάτσα της χελώνας και ο ήχος έιναι όλα τα λεφτά.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 12:44
και δε χρειάστηκε καν να λουστώ με ultrex!! τι καλά!

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 12:48
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 14:08
οταν λεμε ανατολικη ρωμαικη λεμε το βυζαντιο ... ε, λιγο πολυ ολη η σχολικη ιστορια ασχολειται με την συγκεκριμενη αυτοκρατορια ... σιγα σιγα την μαθαινεις και ευτυχως που ειναι ενα ενιαιο κομματι και απλα αναλυεις τους αυτοκρατορες , οικονομια , κοινωνια κτλ .didnt catch that :S if possible explain >_>
btw i hated the fourth kind i did not like it at all :S
Η δυτικη ιστορια ... απο την διαλυση και μετα της ρωμαικης ιστοριας απαιτει , με τοσες βασιλεις ... συνορα... ονοματα , ε ΠΟΛΥ περισσοτερο χρονο κατανοησης ή ειναι αποψη μου λογω σχολης ...
η τελευταια μεταγραφη της ΑΕΚ
edw kai arketo kairo diavazw stis efimerides oti pazarevodai me enan paikti pou kostizei 3.000.000 euro. Aftos o Morgan Stanley (opws ton lene) prepei na exei gialisei gia ta kala sto mati tou neou proedrou afou to ethese san oro. An den paroume afton ton paixti den erxomai. Ti thesi paizei aftos?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 09 Φεβρουάριος 2010 - 14:15
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 14:15
οταν λεμε ανατολικη ρωμαικη λεμε το βυζαντιο ... ε, λιγο πολυ ολη η σχολικη ιστορια ασχολειται με την συγκεκριμενη αυτοκρατορια ... σιγα σιγα την μαθαινεις και ευτυχως που ειναι ενα ενιαιο κομματι και απλα αναλυεις τους αυτοκρατορες , οικονομια , κοινωνια κτλ .
Η δυτικη ιστορια ... απο την διαλυση και μετα της ρωμαικης ιστοριας απαιτει , με τοσες βασιλεις ... συνορα... ονοματα , ε ΠΟΛΥ περισσοτερο χρονο κατανοησης ή ειναι αποψη μου λογω σχολης ...
ούτος η άλλος σχεδόν μονο την δυτική αυτοκρατορία εδώ στην ελλάδα. αναφέρονται πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να αναφερθούνε σε σχέση με αλλα θέματα, γενικά δεν πιστεύω πως το ένα είναι πιο δύσκολο από το άλλο απλά το όλο στυλ τις δυτικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας δεν με τραβάει καθόλου από καμια άποψη, εκτος από το ότι κάνανε pact με τους vikings να είναι personal guards του αυτοκράτορα
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 14:42
LOL λέμε.