Δεν ξερω τι λετε εσεις για κοτες, σκυλια και κτηνοβασίες, αυτο που ηταν uber alles σημερα ηταν το top με τον "Mαρινο".
Who the eff is that?
Posted 09 February 2010 - 01:19
Δεν ξερω τι λετε εσεις για κοτες, σκυλια και κτηνοβασίες, αυτο που ηταν uber alles σημερα ηταν το top με τον "Mαρινο".

Posted 09 February 2010 - 01:21
Posted 09 February 2010 - 01:24
Μαζί με αυτό με τους αγρότες που είναι μόνοι και ψάχνουν και αυτό με τις φερέλπιδες μοντέλες και τώρα που το σκέφτομαι μαζεύονται πολλά οπότε παίζει να μην ειναι και το πιο τελειωμένο

Posted 09 February 2010 - 01:26
Edited by samurai_pizza_dora, 09 February 2010 - 01:34.
Posted 09 February 2010 - 01:28
Καλά το love bites είναι ότι πιο τελειωμένο έχει βγάλει η ελληνική τηλεόραση...Μαζί με αυτό με τους αγρότες που είναι μόνοι και ψάχνουν και αυτό με τις φερέλπιδες μοντέλες και τώρα που το σκέφτομαι μαζεύονται πολλά οπότε παίζει να μην ειναι και το πιο τελειωμένο
Posted 09 February 2010 - 01:30
Posted 09 February 2010 - 01:32
Ξεράθηκα στα γέλια.Τί άλλο θα δουν τα ματάκια μου?
:Crying2:
Youtube Video
Posted 09 February 2010 - 01:35
Ξεράθηκα στα γέλια.
Ρε σεις άσχετοι, τι κάθεστε και λέτε τόση ώρα; Έτσι κάνουν τα ζώα.
Οι γάτες μας στην αυλή ... το έλα να δεις γίνεται κάθε τόσο. Εκεί να δείτε παιδεραστία. Οι ας πούμε στην "εφηβεία", ψάχνονται και προσπαθούν να αυτόσουνε οποιοδήποτε άλλο μικρότερο, ασχέτου φύλου. Έχω ακούσει από άλλους που είχαν σε σπίτι, να κυνηγάνε από παντόφλα μέχρι λούτρινο ζωάκι. Κοινώς, όταν βρίσκονται στην φάση αναζήτησης της σεξουαλικής τους ταυτότητας, δεν τους ενδιαφέρει το αν είναι καν ον το αντικείμενο του πόθου τους.
Στην περίπτωση μας, ο σκύλος ένιωθε άνετα με την κότα και όπως φαίνεται κι αυτή επίσης, οπότε όταν του ήρθε, ο μόνος υποψήφιος προς πειραματισμό ήταν αυτή.
Posted 09 February 2010 - 01:41
Δηλαδή η αγάπη του γάτου μου να κηνυγάει άλλους αρσενικούς για να ικανοποιηθεί ειναι φυσιολογικό,σωστα;
Posted 09 February 2010 - 01:44
Ναι, αν είναι μικρός. Δεν έχω δει κανέναν πάνω απο 2-3 χρονών να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά απο αυτήν την ηλικία την κοπανάνε και ψάχνουν για γκόμενες απο γειτονιά σε γειτονιά. Απλά επειδή μικρότεροι θέλουν να πειραματιστούν, το δοκιμάζουν με όποιον νιώθουν άνετα και αυτός/η συνήθως δεν αντιδράει μιας που δεν θέλει να χαλάσουν τις "σχέσεις" τους. Εξαρτάται, πάντως συνήθως δεν το "κάνουν" κανονικά. Αν είναι συνομήλικα, το θύμα αντιμετωπίζει τον άλλο συνήθως ως "βλαμμένο"Δηλαδή η αγάπη του γάτου μου να κηνυγάει άλλους αρσενικούς για να ικανοποιηθεί ειναι φυσιολογικό,σωστα;
Posted 09 February 2010 - 01:53
Purrrrrrfectly!

Posted 09 February 2010 - 01:58