Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28936 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:19

Δεν ξερω τι λετε εσεις για κοτες, σκυλια και κτηνοβασίες, αυτο που ηταν uber alles σημερα ηταν το top με τον "Mαρινο".

Who the eff is that? :dazed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28937 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:21

Καλά το love bites είναι ότι πιο τελειωμένο έχει βγάλει η ελληνική τηλεόραση...Μαζί με αυτό με τους αγρότες που είναι μόνοι και ψάχνουν και αυτό με τις φερέλπιδες μοντέλες και τώρα που το σκέφτομαι μαζεύονται πολλά οπότε παίζει να μην ειναι και το πιο τελειωμένο :hihi2:

edit : @ Tea-chan Ένας από το love bites που τον ξεσκίσανε στο Ράδιο Αρβύλα σήμερα (από κει είδα και το βιντεάκι :P)

xbJ3b2w.jpeg

#28938 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:24

Μαζί με αυτό με τους αγρότες που είναι μόνοι και ψάχνουν και αυτό με τις φερέλπιδες μοντέλες και τώρα που το σκέφτομαι μαζεύονται πολλά οπότε παίζει να μην ειναι και το πιο τελειωμένο :hihi2:

Am i doing it right?
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#28939 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:25

...δεν πάτε καλά εδώ μέσα....

#28940 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:26

Λοιπον, στο youtube δεν υπαρχει.

Ιδου ο Μαρινος (στο 9ο λεπτο και μετα):burningbe3:

http://webtv.antenna.gr/webtv/radioarvylavideo?cid=_j_kp_t7f_svh6_i%3d

Ισως αρχισω να βλεπω love bites με τετοιους που βρισκουν...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από samurai_pizza_dora: 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:34

#28941 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:28

Καλά το love bites είναι ότι πιο τελειωμένο έχει βγάλει η ελληνική τηλεόραση...Μαζί με αυτό με τους αγρότες που είναι μόνοι και ψάχνουν και αυτό με τις φερέλπιδες μοντέλες και τώρα που το σκέφτομαι μαζεύονται πολλά οπότε παίζει να μην ειναι και το πιο τελειωμένο :hihi2:

hmm,μία φορα που το παρακολούθησα ήταν μία κοπέλα στην ηλικία μου,ασχέτως αν έμοιαζε για 25, η οποία ήταν πιό αδύνατη και από οδοντογλυφίδα. Δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα,ούτε κοτοπουλάκι και τελικά αυτός που διάλεξε δεν ήταν επειδή έκανε καλό φαγητό αλλά επειδή έλεγε τις περισσότερες μπούρδες.

One hell of a show!

#28942 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:30

την άλλη φορά είχε έναν τύπο που μου θύμιζε εκείνον με το τεράστιο φορτηγό απο το Kill Bill
και έναν Πόντιο με βγαλμένο φρύδι και βαμένο μάτι.

#28943 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:32

Τί άλλο θα δουν τα ματάκια μου?:Crying2::Crying2::Crying2:

Youtube Video

Ξεράθηκα στα γέλια.:hihi2:

Ρε σεις άσχετοι, τι κάθεστε και λέτε τόση ώρα; Έτσι κάνουν τα ζώα.:kakaka:
Οι γάτες μας στην αυλή ... το έλα να δεις γίνεται κάθε τόσο. Εκεί να δείτε παιδεραστία. Οι ας πούμε στην "εφηβεία", ψάχνονται και προσπαθούν να αυτόσουνε οποιοδήποτε άλλο μικρότερο, ασχέτου φύλου. Έχω ακούσει από άλλους που είχαν σε σπίτι, να κυνηγάνε από παντόφλα μέχρι λούτρινο ζωάκι. Κοινώς, όταν βρίσκονται στην φάση αναζήτησης της σεξουαλικής τους ταυτότητας, δεν τους ενδιαφέρει το αν είναι καν ον το αντικείμενο του πόθου τους.

Στην περίπτωση μας, ο σκύλος ένιωθε άνετα με την κότα και όπως φαίνεται κι αυτή επίσης, οπότε όταν του ήρθε, ο μόνος υποψήφιος προς πειραματισμό ήταν αυτή.:canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28944 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:35

Ξεράθηκα στα γέλια.:hihi2:

Ρε σεις άσχετοι, τι κάθεστε και λέτε τόση ώρα; Έτσι κάνουν τα ζώα.:kakaka:
Οι γάτες μας στην αυλή ... το έλα να δεις γίνεται κάθε τόσο. Εκεί να δείτε παιδεραστία. Οι ας πούμε στην "εφηβεία", ψάχνονται και προσπαθούν να αυτόσουνε οποιοδήποτε άλλο μικρότερο, ασχέτου φύλου. Έχω ακούσει από άλλους που είχαν σε σπίτι, να κυνηγάνε από παντόφλα μέχρι λούτρινο ζωάκι. Κοινώς, όταν βρίσκονται στην φάση αναζήτησης της σεξουαλικής τους ταυτότητας, δεν τους ενδιαφέρει το αν είναι καν ον το αντικείμενο του πόθου τους.

Στην περίπτωση μας, ο σκύλος ένιωθε άνετα με την κότα και όπως φαίνεται κι αυτή επίσης, οπότε όταν του ήρθε, ο μόνος υποψήφιος προς πειραματισμό ήταν αυτή.:canthelp:

Δηλαδή η αγάπη του γάτου μου να κηνυγάει άλλους αρσενικούς για να ικανοποιηθεί ειναι φυσιολογικό,σωστα;

#28945 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:41

Δηλαδή η αγάπη του γάτου μου να κηνυγάει άλλους αρσενικούς για να ικανοποιηθεί ειναι φυσιολογικό,σωστα;

Απολύτως. Εμείς δεν κρίνουμε.

xbJ3b2w.jpeg

#28946 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:43

Purrrrrrfectly!

Posted Image

#28947 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:44

Ναι, αν είναι μικρός. Δεν έχω δει κανέναν πάνω απο 2-3 χρονών να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά απο αυτήν την ηλικία την κοπανάνε και ψάχνουν για γκόμενες απο γειτονιά σε γειτονιά. Απλά επειδή μικρότεροι θέλουν να πειραματιστούν, το δοκιμάζουν με όποιον νιώθουν άνετα και αυτός/η συνήθως δεν αντιδράει μιας που δεν θέλει να χαλάσουν τις "σχέσεις" τους. Εξαρτάται, πάντως συνήθως δεν το "κάνουν" κανονικά. Αν είναι συνομήλικα, το θύμα αντιμετωπίζει τον άλλο συνήθως ως "βλαμμένο" :hihi2: και τον αποφεύγει όταν το "παρακάνει".

Ασε απο το παράθυρο, όλο το national geographic έχουμε δει.:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#28948 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 01:53

Purrrrrrfectly!

Posted Image

A, τζάμι! Τώρα θα μου ξαμολήσεις και yaoi γατιά;;;;;;;;;;; :erk: