Androghost, Απο την στιγμη που δεν συμετειχες ολη την μερα σε αυτην την κουβεντα, δεν νομιζω οτι εχεις το δικαιωμα να μπαινεις ετσι ξαφνικα με αυτον τον προσβλητικο τροπο.. Και αφου επιλεγεις την προσωπικη επιθεση αντι των επιχειρηματων νομιζω οτι δεν πρεπει να εχεις την απαιτηση να εχουν αξια τα λεγομενα σου..
Δεν νομιζω οτι προσεβαλλα καποιον στην κουβεντα αυτη, ασχετα με το αν εσυ θεωρεις οποιαδηποτε ιδεολογια αντιθετη με την δικη σου ως προσβλητικη. Βεβαια θα μπορουσες να κατηγορησεις και εμενα για το ιδιο πραγμα, αλλα θελω να πιστευω οτι το ελεγχω καλυτερα.. Προσπαθω τουλαχιστον..
Δεν νομιζω οτι ειπα κατι εθνικιστικο.. Δικαιωμα σου να διαφωνεις, αλλα πως να το κανουμε, αυτες ειναι οι ανυσυχιες μου για το μελλον της χωρας καθως και σημαντικης μεριδας του ελληνικου πλυθυσμου.
Ναι το ανιμε.γρ δεν ειναι το καταλληλοτερο μερος για αυτα τα θεματα και οντως εχω μια ταση να συζηταω τετοια θεματα που και που. Στην μαυρη τρυπα ομως... Ναι οντως θα επρεπε να ξαναρχισω να βλεπω εντατικα ανιμε που ειναι και ο βασικος ρολος του φορουμ. Απο την αλλη ομως απο την στιγμη που υπαρχει η μαυρη τρυπα δεν νομιζω οτι παραβιαζεται καποιος κανονας με το να συζητιουνται τετοια θεματα. Αλλωστε ο μπαμπας του φορουμ (Dante) ηταν παντα υπερ του να συζητιουνται τετοια θεματα.. Εδω.. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να μπαινεις στην τρυπα και να απαντας στα διαφορα ποστ, οταν το κανεις ομως, καντο κοσμια σε παρακαλω...
Ναι, το ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα ειναι ενα ενοχλητικο παιχνιδι, για αυτο παλι καλα που υπαρχουν οι μπυρες που αποτελουν ενα καλο κινητρο να σηκωθει κανεις απο τον υπολογιστη..
Οποτε απο μενα καληνυχτα και τα λεμε αυριο, αν θες..
μα μη μπερδευεσαι. απο την αρχη του ποστ μου παραδεχτηκα οτι θα χρησιμοποιησω λαθος τροπο προσεγγισης οποτε προφανως και δε περιμενα να εχουν αξια τα λεγομενα μου. ηταν απλως οπως ειπα εξαλου ενα ξεσπασμα επειδη εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.
δεν ειπα οτι ειπες κατι εθνικιστικο στη συγκεκριμενη συζητηση, ανεφερα την παγια τακτικη σου. απλο παραδειγμα τοτε που ειχες παραθεσει την τρομερη ερευνα οτι οι "νεοελληνες" προερχονται κατα 97% απο τους αρχαιους ελληνες.
επισεις ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι και εγω απο αυτους τους λιγους που θελουν να γινονται τετοιες συζητησεις στο black hole.
και οχι δε ξερω πως το βλεπεις εσυ, αλλα το ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα εγω δε το βλεπω σαν παιχνιδι και ελαχιστη σημασια εχει για μενα. στο παρελθον μπορεις να βρεις απειρες περιπτωσεις που εχω αποχωρησει απο συζητησεις χωρις να εχω οχι την τελευταια, αλλα ουτε την προτελευταια κουβεντα επειδη πολυ απλα θεωρουσα πως απο τις συγκεκριμενες συζητησεις δεν ειχα τιποτα να δωσω και να παρω πλεον. το προβλημα δεν ειναι οτι προσπαθεις να εχεις τον τελευταιο λογο. το προβλημα ειναι οτι προσπαθεις να το επιβαλεις αυτο ριχνοντας ολη την ευθυνη στους επομενους ομιλητες
εν κατακλειδι, οσο προσβλητικα μπορει να θεωρησες εσυ τα λεγομενα μου, αλλο τοσο θεωρησα και εγω το βιντεο που ανεβασες. το θεμα ειναι οτι εγω δε σου ζητησα πουθενα να μην ανεβαζεις παρομοια βιντεο, οσο και αν κατεκρινα το περιοχομενο του, ενω εσυ μου ζητησες να μην μιλω με αυτον τον τροπο
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece