Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28441 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 January 2010 - 19:57

Μια φορα απο τον επισημο καλυτερη δουλεια κανω...
Πληρωνουν καλα στην ΝΔ λες?

μα κοιταξε τωρα με παρασερνεις και θα πεταξω την τοση δα κακιουλα μου

μαλλον οχι τοσο καλα πλεον.
αλλα και εσυ βρε ανθρωπε, τοσο καιρο τι εκανες που ηταν στο σβερκο μας?τωρα το θυμηθηκες?
πληρωναν τοσο καλα ο ενας τον αλλο, που ουτε τις σβηστρες στα γραφεια των υπουργειων δεν αφησαν. και τωρα κατηγορουν τους καινουριους για τα αντιλαικα μετρα...

γιαυτο σου λεω...
κλαφτα κι αστα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#28442 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 January 2010 - 20:08

Και λίγα έγραψε Ayu, οι επόμενες γενιές θα γελάνε με εμάς που πιστεύαμε σε τέτοιες γελοιότητες, και θα βλέπουν τις θρησκείες του σήμερα όπως εμείς βλέπουμε τώρα το δωδεκάθεο. Μόνο που οι θρησκείες τώρα είναι σημαντικός παράγοντας που χωρίζει τους λαούς, τους δυτικούς από τους "απολίτιστους" στην περίπτωση του χριστιανισμού, και αυτό προκαλεί μεγάλο πρόβλημα.

Για σενα ισως ειναι γελοιοτητες, αλλα οφειλεις να σεβαστεις τα θρησκευτικα πιστευω των αλλων,ειτε προκειται για χριστιανισμο η ισλαμ.. Γιατι υπαρχει διαφορα απο το να ασκεις κριτικη στους ακολουθους και αντιπροσωπους μιας θρησκειας η στο πως φερονται οι πιστοι στην καθημερινοτητα, με το να κοροιδευεις την ιδια την θρησκεια.. Και σε τετοια θεματα που ειναι πολυ λεπτα ακομα και η κριτικη πρεπει να γινεται με προσοχη και οχι με ανιση επιθετικοτητα η οποια μπορει να προσβαλει.

Και δεν υπαρχει λογος να το γυρισουμε σε θεολογικη κουβεντα αφου το μεταναστευτικο συζητουσαμε (θα ειναι κριμα αλλωστε αφου λειπει και ο ρορικον)

actually, let's drop it alltogether γιατι νυχτωσε και πλησιαζει η ωρα για μπυρες...
Posted Image

#28443 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 03 January 2010 - 20:23

ayu επειδη βαριεμαι να σχολιασω τις συνηθισμενες σου μπουρδες για ακομα μια φορα, αυτη τη φορα θα επιλεξω την τακτικη της ευθειας επιθεσης στον ομιλητη και οχι στα επιχειρηματα του, κατι το οποιο συνηθως το αποφευγω αλλα ειλικρινα, σε εχω βαρεθει.

ωρες ωρες μου φαινεται πως ουτε εσυ δε ξερεις τι πιστευεις. απλα καθεσαι και κανεις σχολια σε αυτο το φορουμ τα οποια ξερεις οτι θα φερουν αναταραχη μονο και μονο για να προκαλεσεις ολη την προσοχη πανω σου. προσοχη την οποια προφανως δε την εχεις στη πραγματικη σου ζωη.
και για το θεο σταματα την πιπιλα του στυλ :
*
ολοκληρη παραγραφος γεματη με εθνικιστικα απωθημενα που απευθυνονται σε ενα χρηση

ολοκληρη παραγραφος μου συντηριτικα απωθημενα που απευθυνονται σε αλλο χρηστη

ολοκληρη παραγραφος με λοιπα απωθημενα που μπορει και να μην απευθυνονται σε κανεναν, απλα πρεπει να τα βγαλεις

αλλα ας αλλαξουμε θεμα επειδη το φορουμ δεν ειναι για να συζηταμε για τετοια θεματα
*

ε λοιπον ΜΑΝΤΕΨΕ. αν θες να σταματησεις να μιλας για ενα θεμα απλα ΣΤΑΜΑΤΑΣ. δε το σχολιαζεις πρωτα και μετα για να το παιξεις σωστος ζητας απο τον επομενο να το σταματησει.

Edited by AndroGhost, 03 January 2010 - 20:30.

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#28444 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 January 2010 - 20:43

Ayu μην περιμένεις να έρθει ο roricon γιατί δεν λείπει, απλά έχει φάει τέρμα ban :hahaha:

Και ως καμένος fan των aman πάρτε και ένα βιντεάκι που ταιριάζει στην περίσταση:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=J9h_zTPjwyA[/media]
phmava.php

#28445 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 January 2010 - 21:05

Ayu μην περιμένεις να έρθει ο roricon γιατί δεν λείπει, απλά έχει φάει τέρμα ban :hahaha:

Μπορώ όμως να του στείλω παρέα...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#28446 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 January 2010 - 21:06

Androghost, Απο την στιγμη που δεν συμετειχες ολη την μερα σε αυτην την κουβεντα, δεν νομιζω οτι εχεις το δικαιωμα να μπαινεις ετσι ξαφνικα με αυτον τον προσβλητικο τροπο.. Και αφου επιλεγεις την προσωπικη επιθεση αντι των επιχειρηματων νομιζω οτι δεν πρεπει να εχεις την απαιτηση να εχουν αξια τα λεγομενα σου..

Δεν νομιζω οτι προσεβαλλα καποιον στην κουβεντα αυτη, ασχετα με το αν εσυ θεωρεις οποιαδηποτε ιδεολογια αντιθετη με την δικη σου ως προσβλητικη. Βεβαια θα μπορουσες να κατηγορησεις και εμενα για το ιδιο πραγμα, αλλα θελω να πιστευω οτι το ελεγχω καλυτερα.. Προσπαθω τουλαχιστον..

Δεν νομιζω οτι ειπα κατι εθνικιστικο.. Δικαιωμα σου να διαφωνεις, αλλα πως να το κανουμε, αυτες ειναι οι ανυσυχιες μου για το μελλον της χωρας καθως και σημαντικης μεριδας του ελληνικου πλυθυσμου.

Ναι το ανιμε.γρ δεν ειναι το καταλληλοτερο μερος για αυτα τα θεματα και οντως εχω μια ταση να συζηταω τετοια θεματα που και που. Στην μαυρη τρυπα ομως... Ναι οντως θα επρεπε να ξαναρχισω να βλεπω εντατικα ανιμε που ειναι και ο βασικος ρολος του φορουμ. Απο την αλλη ομως απο την στιγμη που υπαρχει η μαυρη τρυπα δεν νομιζω οτι παραβιαζεται καποιος κανονας με το να συζητιουνται τετοια θεματα. Αλλωστε ο μπαμπας του φορουμ (Dante) ηταν παντα υπερ του να συζητιουνται τετοια θεματα.. Εδω.. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να μπαινεις στην τρυπα και να απαντας στα διαφορα ποστ, οταν το κανεις ομως, καντο κοσμια σε παρακαλω...

Ναι, το ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα ειναι ενα ενοχλητικο παιχνιδι, για αυτο παλι καλα που υπαρχουν οι μπυρες που αποτελουν ενα καλο κινητρο να σηκωθει κανεις απο τον υπολογιστη..

Οποτε απο μενα καληνυχτα και τα λεμε αυριο, αν θες..
Posted Image

#28447 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 January 2010 - 21:13

στην υγεια σου, αλλα θελω να πιστευω πως δεν θα πιεις καμια κοκκινη μπυρα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#28448 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 03 January 2010 - 21:35

Posted Image

Τζαν τζανννννν~~~~ !!!!!!!

May the rest of you bitches rot in hell the king is here!!!

Τζαν τζανννννν~~~~ !!!!!!!
rsrGbGx.gif

#28449 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 January 2010 - 22:38

Μπορώ όμως να του στείλω παρέα...

πωπωπω κακία!:hahaha:
btw μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το θρεαντ που βαζανε τις εικονες (παρομια με την απο πανω)
και μιας και ακουσα κατι για θεολογικα παρτε μια!:

Attached Files

#28450 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 January 2010 - 22:41

Αλλωστε ο μπαμπας του φορουμ (Dante) ηταν παντα υπερ του να συζητιουνται τετοια θεματα..

Ναι μεν, αλλα απο την στιγμη που οι αποτυχημενες αποπειρες για διαλογους πολιτκοιδεολογικου περιεχομενου (βλεπε αποπειρα για προσσεγγιση σοβαρων θεματων με μη σοβαρο και ενιοτε γελοιο τροπο) ειναι πλεον τριψηφιες το πληθος θα ηταν χρησιμο να εξαχθουν καποια συμπερασματα για future reference. Ειδικα απο την στιγμη που η μεγαλη πλειοψηφια των μελων που παρακολουθουν τις σχετικες 'διαδικασιες' εχουν πλεον σιχαθει να βλεπουν συγκεκριμενους διαλογους να επαναλαμβανονται ως αλλη μερα της μαρμοτας.

INB4 ''μα δεν απαγορευεται απο τους κανονες'': Νομιζω οτι το να ζαλιζουν 2-3 ατομα τους συμforumιτες τους γεμιζοντας ενα μερος που αποσκοπει στην διεξαγωγη χαλαρης κουβεντας με α-σοβαρες αλληλουχιες απο posts αποτελει απο ενα μερος και μετα δειγμα ελλειψης σεβασμου στους υπολοιπους, και οχι παραβιαση των κανονων.

PS.Τα παραπανω δεν απευθυνονται μονο στον ayu. Απευθυνονται σε οσους συμμετεχουν σε τακτικη βαση στις προαναφερθεισες διαδικασιες.

#28451 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 January 2010 - 23:22

Καλά τώρα ας πω και εγώ το παράπονο μου. Μπορεί να έχουν υπάρξει πολύ περισσότερες συζητήσεις στο παρελθόν με βάση όλα αυτά που αναλύεται...αλλά

Εγώ πιστεύω ότι απλά δεν έχει ουσία αυτό που κάνετε. Παρατάσετε τον ευατό σας σε κάποια μεριά και προσπαθήτε με όποιον τρόπο μπορείτε να πείσετε τον άλλον πιο είναι το σωστό και ότι αυτά που λέει είναι λάθος.

Λίγη ηρεμία, λογικό είναι να υπάρχει διαφωνίες και πάντα θα υπάρχει ο αντίλογος.

Κάθεστε και χαλάτε τις καρδιές σας για βλακίες. Βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι δεν πετυχένετε τίποτα. Άδικα χαραμάτε το "σάλιο" του υπολογιστή σας. Άκρη δεν θα βρείτε.

Πείτε καμια βλακεία χρονιάρες μέρες, πετάξτε καμια εικόνα...

Nevermind να την πω και εγώ την αμαρτία μου έτσι όπως διάβασα το πόστ του Kenny έσκασα στα γέλεια. Μέσα σε όλη αυτήν την ατμόσφαιρα που επικρατούσε το διαβάζω και δεν μπόρεσα...:hahaha:. Μπορώ να πώ θεική κακία (και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν). Απλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
Δεν θα επαναληφθή. Και όχι άλλους φαύλους κύκλους και συζητήσεις.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#28452 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 04 January 2010 - 01:43

Θα κάνω κι εγώ ένα παράπονο. Αναπολώ τις παλιές καλές εποχές όπου στο irc υπήρχε ζωή :unlucky:
phmava.php

#28453 Xod

Xod

Green and evil

• Members
  • 46 posts

Posted 04 January 2010 - 02:35

Και ως καμένος fan των aman πάρτε και ένα βιντεάκι που ταιριάζει στην περίσταση:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=J9h_zTPjwyA[/media]

Απίθανο βιντεάκι! Ήταν φοβεροί οι ΑΜΑΝ, και εξακολουθούν να είναι, εκεί που είναι τώρα πια.

Posted Image

#28454 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 04 January 2010 - 03:20

Androghost, Απο την στιγμη που δεν συμετειχες ολη την μερα σε αυτην την κουβεντα, δεν νομιζω οτι εχεις το δικαιωμα να μπαινεις ετσι ξαφνικα με αυτον τον προσβλητικο τροπο.. Και αφου επιλεγεις την προσωπικη επιθεση αντι των επιχειρηματων νομιζω οτι δεν πρεπει να εχεις την απαιτηση να εχουν αξια τα λεγομενα σου..

Δεν νομιζω οτι προσεβαλλα καποιον στην κουβεντα αυτη, ασχετα με το αν εσυ θεωρεις οποιαδηποτε ιδεολογια αντιθετη με την δικη σου ως προσβλητικη. Βεβαια θα μπορουσες να κατηγορησεις και εμενα για το ιδιο πραγμα, αλλα θελω να πιστευω οτι το ελεγχω καλυτερα.. Προσπαθω τουλαχιστον..

Δεν νομιζω οτι ειπα κατι εθνικιστικο.. Δικαιωμα σου να διαφωνεις, αλλα πως να το κανουμε, αυτες ειναι οι ανυσυχιες μου για το μελλον της χωρας καθως και σημαντικης μεριδας του ελληνικου πλυθυσμου.

Ναι το ανιμε.γρ δεν ειναι το καταλληλοτερο μερος για αυτα τα θεματα και οντως εχω μια ταση να συζηταω τετοια θεματα που και που. Στην μαυρη τρυπα ομως... Ναι οντως θα επρεπε να ξαναρχισω να βλεπω εντατικα ανιμε που ειναι και ο βασικος ρολος του φορουμ. Απο την αλλη ομως απο την στιγμη που υπαρχει η μαυρη τρυπα δεν νομιζω οτι παραβιαζεται καποιος κανονας με το να συζητιουνται τετοια θεματα. Αλλωστε ο μπαμπας του φορουμ (Dante) ηταν παντα υπερ του να συζητιουνται τετοια θεματα.. Εδω.. Κανεις δεν σε υποχρεωνει να μπαινεις στην τρυπα και να απαντας στα διαφορα ποστ, οταν το κανεις ομως, καντο κοσμια σε παρακαλω...

Ναι, το ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα ειναι ενα ενοχλητικο παιχνιδι, για αυτο παλι καλα που υπαρχουν οι μπυρες που αποτελουν ενα καλο κινητρο να σηκωθει κανεις απο τον υπολογιστη..

Οποτε απο μενα καληνυχτα και τα λεμε αυριο, αν θες..

μα μη μπερδευεσαι. απο την αρχη του ποστ μου παραδεχτηκα οτι θα χρησιμοποιησω λαθος τροπο προσεγγισης οποτε προφανως και δε περιμενα να εχουν αξια τα λεγομενα μου. ηταν απλως οπως ειπα εξαλου ενα ξεσπασμα επειδη εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια.

δεν ειπα οτι ειπες κατι εθνικιστικο στη συγκεκριμενη συζητηση, ανεφερα την παγια τακτικη σου. απλο παραδειγμα τοτε που ειχες παραθεσει την τρομερη ερευνα οτι οι "νεοελληνες" προερχονται κατα 97% απο τους αρχαιους ελληνες.

επισεις ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι και εγω απο αυτους τους λιγους που θελουν να γινονται τετοιες συζητησεις στο black hole.

και οχι δε ξερω πως το βλεπεις εσυ, αλλα το ποιος θα πει την τελευταια κουβεντα εγω δε το βλεπω σαν παιχνιδι και ελαχιστη σημασια εχει για μενα. στο παρελθον μπορεις να βρεις απειρες περιπτωσεις που εχω αποχωρησει απο συζητησεις χωρις να εχω οχι την τελευταια, αλλα ουτε την προτελευταια κουβεντα επειδη πολυ απλα θεωρουσα πως απο τις συγκεκριμενες συζητησεις δεν ειχα τιποτα να δωσω και να παρω πλεον. το προβλημα δεν ειναι οτι προσπαθεις να εχεις τον τελευταιο λογο. το προβλημα ειναι οτι προσπαθεις να το επιβαλεις αυτο ριχνοντας ολη την ευθυνη στους επομενους ομιλητες

εν κατακλειδι, οσο προσβλητικα μπορει να θεωρησες εσυ τα λεγομενα μου, αλλο τοσο θεωρησα και εγω το βιντεο που ανεβασες. το θεμα ειναι οτι εγω δε σου ζητησα πουθενα να μην ανεβαζεις παρομοια βιντεο, οσο και αν κατεκρινα το περιοχομενο του, ενω εσυ μου ζητησες να μην μιλω με αυτον τον τροπο
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#28455 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 04 January 2010 - 03:43

Θέλω σοκολάτα...