Έλεος ayu-mania, ρίχνεις σε μόνιμη βάση λάδι στην φωτιά εδώ μέσα όσων αφορά τα πολιτικά. Ομως ένα "More From: KARATHEODORIS" αν πατήσει κάποιος θα καταλάβει αμέσως τι άτομο είναι αυτο που έφτιαξε το συγκεκριμένο video. Το ατομάκι αυτό μου θυμίζει ένα σκηνικό με κάτι security στην είσοδο της δουλειάς μου, όπου είχαν στραβώσει με έναν επισκέπτη της εταιρίας επειδή το διαβατήριο του έγραφε οτι είναι απο την Μακεδονία, τόσο άμυαλος είναι. 
Να σου πω ομως οτι κατα καιρους σε αυτο το φορουμ εχουν υπαρξει πολλα επεισοδια που οντως καποιοι εριξαν μπολικο λαδι στην φωτια με πραγματικα προσβλητικο και υβριστικο τροπο.. Τι με λες τωρα? Το βιντεο σε πειραξε? Αυτο το βιντεακι, ασχετα με το ποιος μπορει να το εφτιαξε, σατιριζει με αστειο τροπο ενα επικαιρο θεμα που ισως σε καποια φαση να συζητηθει μελλοντικα στο φορουμ. Για τον απλουστατο λογο οτι προκειται περι ενος νομοσχεδιου που θα φερει τα πανω κατω στη χωρα μας και θα παιξει σημαντικο ρολο για το μελλον της. Εχω αποφυγει να ανοιξω τετοιο debate, για δυο λογους. Πρωτον, θελω να δω το νομοσχεδιο στην τελικη του μορφη, και δευτερον, ενα φορουμ για ανιμε δεν ειναι το καταληλοτερο μεσο.. Εκτος αν νομιζετε οτι ενα παλιο-καλο flame-fest θα βοηθησει στο να παρει τα πανω του το φορουμ..
Τεσπα, το βιντεο το βρηκα σατιρικο.. Δεν υπαρχει μονο η Λαζοπουλο-σατιρα, ξερετε..
Νόμιζα ότι θα έλεγε στο τέλος “Θέλω τη Χρυσή Αυγή στην Εξουσία ” , κοντά έπεσα .
Δηλαδη το "Θελω δημοψηφισμα" που λεει αυτος στο βιντεο στο τελος το θεωρεις παρομοιο με την χρυση αυγη.. Πλακα εχεις...
Edited by Mr Ayu-Mania, 02 January 2010 - 21:42.