Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#28411 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 02 January 2010 - 17:38

Για συνέχεια να δηλώσω οτί είναι εκνευριστικό το μπλοκαρισμα που έχει φάει το Youtube από την Κίνα!
Συνεχίζοντας να πω οτί ο λόγος που με εκνευρίζει είναι το οτί είμαι στην Κίνα και άρα ΔΕΝ μπορώ να δω τι έβαλε ο Ayu-san.

:byejg9:

μην ανησυχεις δε χανεις και τιποτα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#28412 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 January 2010 - 18:32

Θα γίνουν οι Ελληνίδες νίντζα; Αυτό φοβάστε;

#28413 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 02 January 2010 - 19:50

Έλεος ayu-mania, ρίχνεις σε μόνιμη βάση λάδι στην φωτιά εδώ μέσα όσων αφορά τα πολιτικά. Ομως ένα "More From: KARATHEODORIS" αν πατήσει κάποιος θα καταλάβει αμέσως τι άτομο είναι αυτο που έφτιαξε το συγκεκριμένο video. Το ατομάκι αυτό μου θυμίζει ένα σκηνικό με κάτι security στην είσοδο της δουλειάς μου, όπου είχαν στραβώσει με έναν επισκέπτη της εταιρίας επειδή το διαβατήριο του έγραφε οτι είναι απο την Μακεδονία, τόσο άμυαλος είναι. :D

#28414 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 02 January 2010 - 20:34

μην ανησυχεις δε χανεις και τιποτα

So true ...
Νόμιζα ότι θα έλεγε στο τέλος “Θέλω τη Χρυσή Αυγή στην Εξουσία ” , κοντά έπεσα .
Posted Image

#28415 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 02 January 2010 - 21:18

Έλεος ayu-mania, ρίχνεις σε μόνιμη βάση λάδι στην φωτιά εδώ μέσα όσων αφορά τα πολιτικά. Ομως ένα "More From: KARATHEODORIS" αν πατήσει κάποιος θα καταλάβει αμέσως τι άτομο είναι αυτο που έφτιαξε το συγκεκριμένο video. Το ατομάκι αυτό μου θυμίζει ένα σκηνικό με κάτι security στην είσοδο της δουλειάς μου, όπου είχαν στραβώσει με έναν επισκέπτη της εταιρίας επειδή το διαβατήριο του έγραφε οτι είναι απο την Μακεδονία, τόσο άμυαλος είναι. :D

Να σου πω ομως οτι κατα καιρους σε αυτο το φορουμ εχουν υπαρξει πολλα επεισοδια που οντως καποιοι εριξαν μπολικο λαδι στην φωτια με πραγματικα προσβλητικο και υβριστικο τροπο.. Τι με λες τωρα? Το βιντεο σε πειραξε? Αυτο το βιντεακι, ασχετα με το ποιος μπορει να το εφτιαξε, σατιριζει με αστειο τροπο ενα επικαιρο θεμα που ισως σε καποια φαση να συζητηθει μελλοντικα στο φορουμ. Για τον απλουστατο λογο οτι προκειται περι ενος νομοσχεδιου που θα φερει τα πανω κατω στη χωρα μας και θα παιξει σημαντικο ρολο για το μελλον της. Εχω αποφυγει να ανοιξω τετοιο debate, για δυο λογους. Πρωτον, θελω να δω το νομοσχεδιο στην τελικη του μορφη, και δευτερον, ενα φορουμ για ανιμε δεν ειναι το καταληλοτερο μεσο.. Εκτος αν νομιζετε οτι ενα παλιο-καλο flame-fest θα βοηθησει στο να παρει τα πανω του το φορουμ..

Τεσπα, το βιντεο το βρηκα σατιρικο.. Δεν υπαρχει μονο η Λαζοπουλο-σατιρα, ξερετε..

Νόμιζα ότι θα έλεγε στο τέλος “Θέλω τη Χρυσή Αυγή στην Εξουσία ” , κοντά έπεσα .

Δηλαδη το "Θελω δημοψηφισμα" που λεει αυτος στο βιντεο στο τελος το θεωρεις παρομοιο με την χρυση αυγη.. Πλακα εχεις...

Edited by Mr Ayu-Mania, 02 January 2010 - 21:42.

Posted Image

#28416 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 January 2010 - 21:23

Αυτο το βιντεακι, ασχετα με το ποιος μπορει να το εφτιαξε, σατιριζει με αστειο τροπο ενα επικαιρο θεμα που ισως σε καποια φαση να συζητηθει μελλοντικα στο φορουμ.

Ερωτηση.

Βλεπεις ακομα ανιμε εσυ?

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#28417 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 02 January 2010 - 21:27

Ερωτηση.

Βλεπεις ακομα ανιμε εσυ?

See page 1893.
Posted Image

#28418 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 January 2010 - 21:29

μαλιστα. ξανασκεψου το.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#28419 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 January 2010 - 21:35

Προσέξατε το νέο σηματάκι που έχει το anime.gr; Φαίνεται στα αριστερά, στη γραμμή διευθύνσεων. Μοιάζει με πύργο ή ρομπότ, αλλα αν το δείτε απο κοντά είναι ενα Α(νομίζω).

#28420 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 January 2010 - 22:02

Τεσπα, το βιντεο το βρηκα σατιρικο.. Δεν υπαρχει μονο η Λαζοπουλο-σατιρα, ξερετε..

Posted Image
~~~I m telling ya they are coming for us!!!1one ~~~

Ayu πάλι καλά που όπως λες στην σελίδα 1893 δεν πιστεύεις ότι το anime.gr είναι για πολιτικές συζητήσεις και για να λύνει τα προβλήματα της χώρας. Δεδομένου ότι από πολιτικό σε πολιτικό ζήτημα πάνε τα post σου πραγματικά έχω περιέργεια να δω τι θα έκανες αν όντως ήθελες να θέσεις πολιτικό θέμα επί τάπητος.:hahaha:

#28421 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 02 January 2010 - 22:40

Δεδομένου ότι από πολιτικό σε πολιτικό ζήτημα πάνε τα post σου πραγματικά έχω περιέργεια να δω τι θα έκανες αν όντως ήθελες να θέσεις πολιτικό θέμα επί τάπητος.:hahaha:

Αν το ανιμε.γρ προσφερει καποιου ειδους βουλευτικη αποζημειωση, μετα χαρας να γραψω ατελειωτες σελιδες με την πολιτικη μου σοφια.. Επειδη περναμε δυσκολους καιρους, τζαμπα δεν γινεται.. Δεχομαι πληρωμες και σε ετοιμα κατεβασμενα επεισοδια απο ανιμε μια που δεν βρισκω τον χρονο να κατεβασω μονος μου.

Να το γυρισω μηπως στην αλλη μεγαλη μου αγαπη? J-IDOLS

Rika Ishikawa ετων 24

Posted Image
Posted Image

#28422 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 02 January 2010 - 22:58

βουλευτική αποζημίωση :hmmm: 6.105 euro................

#28423 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 02 January 2010 - 23:38

Δηλαδη το "Θελω δημοψηφισμα" που λεει αυτος στο βιντεο στο τελος το θεωρεις παρομοιο με την χρυση αυγη.. Πλακα εχεις...

Για δες τι μηνύματα περνάει με την ο~Θεός~να~την~κάνει~σάτιρα ,μετά δες τι λένε οι χρυσαυγίτες . Είμαι εκτός σε βαθμού αστείου ?

ΥΣ. Τελικά είναι αρνητική η χρυσή αυγή ή όχι ? Κάτι που πρέπει να το αποφασίσουν αρκετοί και να μην γίνονται οπορτουνιστές ,όπως μας συμβουλεύουν και οι φίλοι μας οι ΚΝΙτες:P
Posted Image

#28424 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 03 January 2010 - 13:57

@Video: Συμφωνώ απόλυτα άλλο το να είμαστε εθνικιστές και άλλο να έχουμε ένα αίσθημα πατριωτισμού, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τι στιγμή στην Ελλάδα είναι πολύ επικίνδυνη. Η εσωκομματικές διαταραχές εχουν γίνει γνωστές σε όλο τον κόσμο, τα σκάνδαλα μας έχουν κάνει τον περίγελο την Ε.Ε. και απο την άλλη είμαστε μια χώρα που δεχόμαστε τους "μετανάστες" της Τουρκίας και της Ιταλίας. Δεν το βλέπω πολύ δύσκολο να γίνουν αφεντικά σιγα σιγά καποιοι από αυτούς τους λαούς. (είτε προκειτε για την Ε.Ε. είτε για τους Κούρδους,Πακιστανούς κτλ)

#28425 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 03 January 2010 - 15:21

Συμφωνώ απόλυτα άλλο το να είμαστε εθνικιστές και άλλο να έχουμε ένα αίσθημα πατριωτισμού

Αυτό ισχύει και συμφωνώ απόλυτα . Μόνο που έχει γίνει μια πολύ κρίσιμη παρερμηνεία και δυστυχώς δεν γίνονται κινήσεις για να λυθεί . Όπως ένα πατριώτης σωστά δεν μπορούμε να τον πούμε αμέσως εθνικιστή , έτσι και ένα εθνικιστή δεν μπορούμε αμέσως να τον πούμε πατριώτη , υπάρχουν πολλά παραδείγματα που μας δείχνουν το αντίθετο .
Όσο για τα αφεντικά , σαφώς και έχουμε . Δεν έχουν όμως καμία σχέση με πχ .το Πακιστάν . Και στην εξωφρενική περίπτωση να γίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που λέει το βίντεο , πάλι τα ίδια αφεντικά θα έχουμε . Νομίζω ότι γίνεται κατανοητό αυτό
Posted Image