Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#2761 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 20:00

Ανδρέα πραγματικά γέλασα αρκετά με αυτά που γράφεις. Σοβαρά τώρα, αν δεν πας σε ένα φροντιστήριο να σου δείξει τον τρόπο με τον οποίο γράφουμε μια έκθεση, τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνουμε τη δομή της και τον τρόπο με τον οποίο διορθώνουμε τα λάθη που κάνουμε που πας δηλαδή? Αυτά για έλλειψη ελεύθερης βούλησης, καλλιεργημένους λόγους και τυπικότητα είναι τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΑ. Εγώ σε κάθε έκθεση στο σχολείο φέτος αυτοσχεδίαζα, έγραφα και εξεζητημένα πράγματα μη σου πω και πάντα είχα 95-97%. Φυσικά, για να το κάνεις αυτό με τα λογοτεχνικά και τα λοιπά πρέπει να το κάνεις και σωστά, όχι να γράφουμε ότι φτάσει.

Πάντως να πω ότι δεν ξέρω, αν μιλάτε ΜΟΝΟ για 3η Λυκείου, τότε ΙΣΩΣ πλέον να μην είναι απαραίτητο, αλλά και πάλι δεν ξέρω γιατί δεν έχω φτάσει εκεί. Αλλά αν ισχυρίζεται κάποιος ότι γενικά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε φροντιστήριο έκθεσης, τη στιγμή που όλη τη χρονιά στο σχολείο γράφουμε 3-4 εκθέσεις τότε ΑΠΛΩΣ πλανάται πλάνην οικτρά.

Να μάθεις να διαμορφώνεις τη δομή της, να διορθώνεις τα λάθη της και να μάθεις πώς να γράφεις, είναι βασικά πράγματα, και σε ένα σχολείο μπορείς να τα μάθεις. ΔΕΝ λέω ότι δεν χρειάζονται καθόλου φροντιστήρια, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτά είναι κυρίως για σιγουριά, και όχι από ανάγκη, (εκτός αν το σχολείο σου δεν είναι αρκετά καλό).

Περί τυπικότητας και λοιπά, δεν σε κατηγορώ, αφού είναι όντως αστεία, για να μην χρησιμοποιήσω και πιο προσβλητικούς ρόλους. Το θέμα είναι ότι στο παραπάνω ποστ ΔΕΝ παρουσιάζω την άποψή μου, αλλά λέω για πράγματα που ισχύουν, και αποτελούν κοινή γνώση σε μεγαλύτερη τάξη. Το να πάρεις 95-97%, στις πανελλήνιες, έκθεση είναι ΚΛΙΝΙΚΩΣ αποδεδειγμένο ως (σχεδόν; ) αδύνατον.

ΞΕΡΩ ότι ο λόγος σου στην πραγματικότητα θα άξιζε και 100% επειδή φαίνεται ότι κατέχεις και λογοτεχνική χροιά, ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις δική σου άποψη, και όχι των άλλων και πάλι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ σε σχέση με παιδιών της ίδιας τάξης ξεχωρίζεις. Όμως έτσι και εσύ, όπως και πολλοί, άλλοι, στα πλαίσια του σχολείου για το οποία μιλάμε, δεν μπορείς να επιδείξεις την υψηλού επιπέδου γλώσσα σου.

Γιατί; Επειδή όλα είναι ΤΥΠΙΚΑ. Δεν παρουσιάζεις τη γνώμη σου αλλά τη γνώμη ΤΟΥΣ. Αυτό που προσπαθεί η έκθεση είναι ίσως να κάνει τους μαθητές να αποβάλλουν κάθε ίχνος προσωπικής άποψης, περνώντας εμμέσως καθεστώτα που σίγουρα δημοκρατικά δεν είναι. Ξέρω ότι είμαι υπερβολικά υπερβολικός, όμως μόνο έτσι μπορώ να εκφράσω την απογοήτευσή μου με τα συστήματα που λαμβάνουν χώρα εδώ.

Ναι, και λοιπόν; Γιατί κάνουν κάτι τέτοιο; Φοβάμαι ότι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω εδώ είναι μία: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΙ! Όχι, σίγουρα όχι όλοι. Όμως η συντριπτική πλειονότητα αυτών έχουν περάσει από το ίδιο καλούπι. Και αυτό το καλούπι, είναι μιας άβουλης, τυπικής τακτικής.

Ειλικρινά, οι καθηγητές που έχουμε στη χώρα μας, βαθμολογούν με τη δικιά τους γνώμη, επομένως κάτι ριζοσπαστικό, πρωτότυπο, εξαιρετικά συντεταγμένο από άποψη λογικής, γραμματικής, επιχειρημάτων, μπορεί να πάρει ένα απίστευτα χαμηλό βαθμό, για τον οποίο όλοι θα απορήσουν. Απλώς σκέψου να γράφεις περί αθεΐας και να πέσεις σε θρησκόληπτο, να γράφεις περί της υπεροχής του ανθρώπου έναντι στα άλλα ζώα και να πέσεις σε φιλόζωο.

Σε τελική φάση, είναι κρίμα που δεν είναι συγκριτικό, αλλά γνωμικό το σύστημα. Μέρος της μελλοντικής ζωής του καθενός μας κρίνετε από την ανωμαλία, την ηλιθιότητα και το κόμπλεξ του διορθωτή που θα πετύχει το γραπτό του. Όσο για εσένα, σίγουρα στο μέλλον θα χρειαστεί να γράψεις κάτι πιο "ενδιαφέρον" και λιγότερο τυπικό, όμως ας μην ξεχνάμε ότι η συζήτηση αφορά το σχολείο.

Ναι, δυστυχώς εμείς δεν έχουμε το επίπεδο των μεγάλων λογοτεχνών της χώρας μας. Δυστυχώς, μάλλον, δεν έχουμε το δικαίωμα να επιδεικνύουμε την υπεροχή μας έναντί τους. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να γράψουμε ένα κείμενο χωρίς θεματική πρόταση, και πάλι δυστυχώς, πρέπει να παίρνουμε τις αναμασημένες , μίζερες, θεωρητικές ιδέες που μας διδάσκουν. Και να συνεχίζουμε το μάσημα αιωνίως, ξέροντας ότι ποτέ δεν θα χωνέψουμε αυτές τις αντιλήψεις.

oR4yYRl.gif

#2762 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 20:15

Ωραία, να κάτι να ασχολούμαστε τώρα που βαριόμαστε το καλοκαίρι :D

Πάμε:

Να μάθεις να διαμορφώνεις τη δομή της, να διορθώνεις τα λάθη της και να μάθεις πώς να γράφεις, είναι βασικά πράγματα, και σε ένα σχολείο μπορείς να τα μάθεις. ΔΕΝ λέω ότι δεν χρειάζονται καθόλου φροντιστήρια, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτά είναι κυρίως για σιγουριά, και όχι από ανάγκη, (εκτός αν το σχολείο σου δεν είναι αρκετά καλό).

Είχα ξεχάσει πως είσαι σε ιδιωτικό. Πιθανότατα εκεί θα κάνετε καλύτερη δουλειά, ίσως να κάνετε και τη διόρθωση στην τάξη και δεν ξέρωγω τι άλλο. Στο δημόσιο όμως που είμαστε εδώ στις Σέρρες είναι ανθρωπίνως αδύνατον να μάθει κανείς κάτι σε μια χρονιά που μιλάμε 40 ώρες και γράφουμε έκθεση 6 ώρες ;)

Περί τυπικότητας και λοιπά, δεν σε κατηγορώ, αφού είναι όντως αστεία, για να μην χρησιμοποιήσω και πιο προσβλητικούς ρόλους. Το θέμα είναι ότι στο παραπάνω ποστ ΔΕΝ παρουσιάζω την άποψή μου, αλλά λέω για πράγματα που ισχύουν, και αποτελούν κοινή γνώση σε μεγαλύτερη τάξη. Το να πάρεις 95-97%, στις πανελλήνιες, έκθεση είναι ΚΛΙΝΙΚΩΣ αποδεδειγμένο ως (σχεδόν; ) αδύνατον.

Πιθανόν, αλλά δηλαδή τι κάνουμε στην έκθεση; Μαθαίνουμε 10 φράσεις απέξω; Αν έχει καταντήσει έτσι τι υπάρχει; Άλλη γνώμη είχα μέχρι τώρα, αλλά ίσως να είναι έτσι στις Πανελλήνιες, δεν είχα ασχοληθεί συγκεκριμένα μ'αυτό.

Ναι, και λοιπόν; Γιατί κάνουν κάτι τέτοιο; Φοβάμαι ότι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω εδώ είναι μία: ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΙ! Όχι, σίγουρα όχι όλοι. Όμως η συντριπτική πλειονότητα αυτών έχουν περάσει από το ίδιο καλούπι. Και αυτό το καλούπι, είναι μιας άβουλης, τυπικής τακτικής..

Γιατί όμως τη στιγμή που στην Α' και στη Β' λυκείου επιτρέπουν και τους αυτοσχεδιασμούς και εμένα πχ μου βάζουν 20 για να νομίζω πως βαδίζω καλά αν μετά ζητάνε άλλα πράγματα? Γιατί είναι στριμμένοι? :P
1

#2763 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 20:18

Όσο για αυτό με τη θεματική πρόταση... Τι βλακεία.
Εγώ ποτέ δε βάζω εσκεμμένα θεματική πρόταση. Κάτι τέτοιο το κάνω μόνο σε Αγγλικά και Γαλλικά για να γράψω περισσότερες λέξεις~ Χ3

~ Στορμ ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#2764 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 20:43

Είχα ξεχάσει πως είσαι σε ιδιωτικό. Πιθανότατα εκεί θα κάνετε καλύτερη δουλειά, ίσως να κάνετε και τη διόρθωση στην τάξη και δεν ξέρωγω τι άλλο. Στο δημόσιο όμως που είμαστε εδώ στις Σέρρες είναι ανθρωπίνως αδύνατον να μάθει κανείς κάτι σε μια χρονιά που μιλάμε 40 ώρες και γράφουμε έκθεση 6 ώρες ;)

Πιθανόν, αλλά δηλαδή τι κάνουμε στην έκθεση; Μαθαίνουμε 10 φράσεις απέξω; Αν έχει καταντήσει έτσι τι υπάρχει; Άλλη γνώμη είχα μέχρι τώρα, αλλά ίσως να είναι έτσι στις Πανελλήνιες, δεν είχα ασχοληθεί συγκεκριμένα μ'αυτό.

Γιατί όμως τη στιγμή που στην Α' και στη Β' λυκείου επιτρέπουν και τους αυτοσχεδιασμούς και εμένα πχ μου βάζουν 20 για να νομίζω πως βαδίζω καλά αν μετά ζητάνε άλλα πράγματα? Γιατί είναι στριμμένοι? :P

Ναι, συμφωνώ ότι σε ένα δημόσιο που δεν είναι καλό, επιβάλλονται τα φροντιστήρια, όμως στην Έκθεση, σίγουρα όχι σε αποπληκτικό βαθμό. Και σε αυτό που λες έχεις δίκιο, ναι μεν χρειάζεται η συζήτηση, αλλά η εξάσκηση είναι το βασικότερο, επειδή έτσι οι τυποποιημένες ιδέες εγκαθίστανται πιο εύκολα... :P

Δεν μαθαίνεις 10 φράσεις απ' έξω, απλώς συμβιβάζεσαι με ορισμένες ιδέες με τις οποίες ενδεχομένως δεν συμφωνείς. Γενικά, η έκθεση είναι ένα πολύ generic μάθημα τώρα πια... (Του τύπου "ΟΛΑ λύνονται με παιδεία")

Αυτό είναι απλό. :P Όπως είπες οι καθηγητές δεν είναι καλοί, άρα λογικό είναι να μην βαθμολογούν με τον τρόπο που θα βαθμολογούσε ένας βαθμολογητής στις πανελλήνιες. Φυσικά δεν αποκλείω και το αντίθετο. Ο καθηγητής που έχετε είναι καλός και όχι τυπικός, και αναγνωρίζει την αξία του γραπτού σου και το βαθμολογεί όσο πραγματικά αξίζει. Τέλος, τη στιγμή που ένας καθηγητής διορθώνει τα γραπτά όλων των μαθητών, είναι λογικό να μπορεί να δουλέψει συγκριτικά.
Όσο για το γιατί είναι στριμμένοι, αυτό αυτοί το ξέρουν. Αυτοί που πέρασαν επειδή δεν έβγαλαν αρκετά υψηλό βαθμό για να πάνε σε μία ανώτερη σχολή, και αυτοί που πήγαν εκεί επειδή ίσως παλιότερα θεωρούταν το καλύτερο για θεωρητική. (Προφανώς δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έγιναν καθηγητές επειδή το ήθελαν),

oR4yYRl.gif

#2765 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 23:48

chill people :P

in other news...i'm 7 euros short για να προπαραγγειλω αυτο!!!!:oo::oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

noooooo!!!!!!!!!!!:OMG3: ψιλα anyone?:P

#2766 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 09:37

Ναι, συμφωνώ ότι σε ένα δημόσιο που δεν είναι καλό, επιβάλλονται τα φροντιστήρια, όμως στην Έκθεση, σίγουρα όχι σε αποπληκτικό βαθμό.

Θα σχολιάσω μόνο αυτό.

Πίστεψέ με, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Δεν ξέρεις τι σημαίνει να κάνεις Έκθεση στο δημόσιο, ένα μάθημα που οι καθηγητές ούτε και πολυκαταλαβαίνουν πώς και γιατί διδάσκεται. Είναι αρκετά φλου μάθημα (έτσι όπως διδάσκεται στην Α' Λυκείου στο Σχολείο μου τουλάχιστο) και οι καθηγητές ΕΠΙΕΙΚΩΣ τα ξύνουν μες στην τάξη. Έλα στο σχολείο μου να δεις και θα καταλάβεις. Αυτό είχα να πω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#2767 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 09:54

Στάνταρ συμφωνώ με το WL, αλλά τι νόημα έχει να το συνεχίζουμε, εκεί που είσαι εσύ που να καταλάβεις πως είναι στα δημόσια εδώ :P (αν και θα ξέρεις τπτ από δημόσια της περιοχής σου φαντάζομαι)
1

#2768 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 10:16

Ρε παιδιά, και εγώ ότι χρειάζονται δεν λέω; :P

oR4yYRl.gif

#2769 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 10:19

Ενδιαφέρον debate, και μιας και ξεκίνησε από μια δική μου φράση, ας την στηρίξω με μερικά επιχειρήματα.

Insider's information: Η Έκθεση είναι το μάθημα με το μεγαλύτερο ποσοστό αναβαθμολογημένων γραπτών. Σε όλα τα άλλα μαθήματα το ποσοστό κυμαίνεται γύρω στο 5%, αλλά στην έκθεση βαράει 40% (όχι, δεν το φουσκώνω, τόσο είναι).

[Επεξήγηση: Αναβαθμολόγηση γίνεται όταν ο βαθμός του 1ου βαθμολογητή απέχει πάνω από 15 μόρια από το βαθμό του 2ου βαθμολογητή (15 μόρια = 3 μονάδες!!!), οπότε καλείται κι ένας τρίτος βαθμολογητής για να δώσει μια επιπλέον άποψη. (Αυτή η επιπλέον άποψη μπορεί να απέχει ακόμα περισσότερο αλλά τελοσπάντων.)]

Αυτό σημαίνει ότι η Έκθεση είναι το μοναδικό μάθημα που δεν βαθμολογείται με αντικειμενικά κριτήρια (όσοι πάνε Θεωρητική έχουν κι άλλα παρόμοια, αλλά μιλάμε τώρα για την Έκθεση που την υφίστανται όλοι). Συνεπώς, είναι το μοναδικό μάθημα στο οποίο βρίσκεσαι στο έλεος της γνώμης των διορθωτών, οι οποίοι, στη θέση που βρίσκονται, ελάχιστα διαφέρουν από κριτική επιτροπή καλλιστείων. "Α, δεν μου έγραψε θεματική πρόταση, τι πράγματα είν' αυτά, πιανει τον αναγνώστη από τα μούτρα" ή "Ωραία τα λέει αλλά είναι δυσανάγνωστα τα γράμματά του και με κουράζει", ή "Αυτό θα έπρεπε να το σπάσει σε τρεις παραγράφους", ή "Α, δεν μου έγραψε κατακλείδα, τι πράγματα είναι αυτά, αφήνει τον αναγνώστη στα κρύα του λουτρού", ή τα μύρια όσα. Μη γελάτε, όλα αυτά είναι φράσεις που μου έχουν μεταφέρει φιλόλογοι συνάδελφοι του πατέρα μου που συμμετείχαν σε διορθωτικές επιτροπές.

Το θεωρώ άδικο να ξεσκίζεται ένας μαθητής να γράψει καλά στις Πανελλήνιες, και να το καταφέρνει παντού εκτός από την Έκθεση. Συμβαίνει υπερβολικά συχνά... όλοι από εκεί χάνουν μόρια. Κι εγώ από εκεί την πάτησα και πέρασα Θεσσαλονίκη αντί για Αθήνα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2770 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 10:24

Καλά όλα αυτά, αλλά δεν πιστεύεις και εσύ πως πόρρω απέχει το να μην ξεσκίζεσαι από το να μην κάνεις καθόλου φροντιστήριο? XD
1

#2771 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 10:33

Καλά όλα αυτά, αλλά δεν πιστεύεις και εσύ πως πόρρω απέχει το να μην ξεσκίζεσαι από το να μην κάνεις καθόλου φροντιστήριο? XD

Ελάχιστη. :P
Είναι προτιμότερο να μην κάνεις καθόλου, παρά να κάνεις 4-5 ώρες την εβδομάδα. :P
Για μία φορά την εβδομάδα, 2 ώρες το πολύ δεν πιστεύω ότι θα ήταν κακό, από την άποψη ότι δεν σκουριάζει. Το να γράφεις όμως πάνω από μία έκθεση σε μία εβδομάδα το θεωρώ παρατραβηγμένο (σε σημείο που βαριέσαι και τη στιγμή που γράφεις στις πανελλήνιες). :uhh:

oR4yYRl.gif

#2772 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 10:49

Αν και ίσως δεν θα έπρεπε να μιλάω εγώ για το θέμα της έκθεσης, μιας και ποτέ δεν είμουν καλός σε αυτήν, αλλά παρόλα αυτά εγώ θα έλεγα πως συμφωνώ με το ότι αυτά που πρέπει να γράψεις στις πανελλαδικές και όχι μόνο είναι "standart". Με την έννοια ότι έτσι προσεγγίζεις την politically correct άποψη. Βέβαια το σωστό είναι να γνωρίζεις και ποια είναι αυτή μεν, αλλά το να πρέπει να υποστηρίζεις μόνο την "σωστή" άποψη και μάλιστα με μία αυστηρά καθορισμένα δομή το θεωρώ απαράδεχτο. Καλά αυτό για την δομή ίσως έχει μια λογική μιας και γράφεις ως συνήθως ένα κείμενο που ανοίκει σε κάποια κατηγορία με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά για τα άλλα...

Θυμάμαι μου έλεγε ο πατέρας μου ότι παλιά η αδερφή μου είχε έναν καθηγητή μιας συγκεκριμένης κομματικής ιδεολογίας. Και επειδή η αδερφή μου έγραφε την δικιά της άποψη έπαιρνε κακό βαθμό... Άλλα μόλις αποφάσισε να πάει με τα νερά του καθηγητή, οι βαθμοί της ανέβηκαν. Και καλά αυτό είναι ένα μεμονωμένο παράδειγμα, αλλά το πιο πιθανόν είναι ότι δεν είναι και πολύ σπάνιο. Θυμάμαι επίσης μια καθηγήτρια μου στην δευτέρα Λυκείου μου είχε πει κάποιες φράσεις και κάποια πράγματα να θημάμαι και εκείνη την χρονιά είχα γράψει 16.5 έκθεση (και για μένα 16.5 στην έκθεση ήταν μεγάλος βαθμός). (Υπ' όψιν τότε είχαμε πανελλαδικές στην δευτέρα Λυκείου)

Και δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά γενικά νομίζω πως στα σχολεία δεν προωθείτε η ελεύθερη έκφραση... Μου δίνεται η εντύπωση πως υπάρχουν κάποιες αισθητικές οι οποίες θεωρούνται καλές και κάποιες όχι. Για να μην αναφέρω καλύτερα τον όρο "σωστές". Τώρα κάποιος θα μπορούσε να πει ότι πρέπει να ξέρεις και τις βασικές αισθητικές και μετά να προχωρήσεις σε κάτι πιο ελεύθερο, αλλά παρόλα αυτά, αυτό που θυμάμαι εγώ από το σχολείο απέχει αρκετά από αυτό.

#2773 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 13:09

chill people :P

in other news...i'm 7 euros short για να προπαραγγειλω αυτο!!!!:oo::oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

noooooo!!!!!!!!!!!:OMG3: ψιλα anyone?:P

Yami, πάμε για διπλή? Στα βάζω εγώ τα extra εύκολα...:nod:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2774 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 14:01

Yami, πάμε για διπλή? Στα βάζω εγώ τα extra εύκολα...:nod:

daijobu,daijobu...θα φαω λιγοτερες φορες εξω αυτη τη βδομαδα και *λογικα* θα μεινει τπτ να βαλω στη καρτα XDDD
demo...sugoi deshou? hoshiiii *___*
31/7 looks far away *_*

#2775 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2007 - 14:09

Ίσως ενδιαφέρομαι και εγώ αν χωράω; :P
Λογικά θα τα έχω τα λεφτά till then. Για τι ποσό μιλάμε;
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare