Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#27586 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 17:23

[...] οσο υπαρχουμε εμεις οι "τριτοκοσμικοι" χριστιανοι [...]

[...] ουδεποτε ειπα οτι ειμαι σωστος και σχολαστικος χριστιανος. Ειμαι περιπου αγνωστικιστης [...]

You can only pick one.

Sincerely, an agnostic.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#27587 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 17:36

Αν θελετε να δειτε ενα μονο απο τα αποτελεσματα του doping στους αθλητες, δειτε την εικονα και τη λεζαντα της. Αν σας κανει εντυπωση/σας φαινεται ασυνηθιστο, διαβαστε και το κειμενο :

http://asia.news.yahoo.com/afp/20091027/tls-athletics-gdr-doping-aeafa1b.html
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27588 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 18:26

ΔΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Δεν παίζονται οι τύποι.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#27589 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:09

You can only pick one.

Sincerely, an agnostic.

και αναρωτιομουνα, "εχει γουστο να ψαξει να ξεθαψει εκεινο το σχολιο που ειχα κανει.." αλλα ειπα "α μπα σιγα μην μπει στον κοπο.."

:frozen:

Seriously man, you need a holiday..

Και για να τα κανω λιανα, ειμαι περιπου αγνωστικιστης για το κατα ποσο υπαρχει θεος η οχι (θελω να πιστευω οτι υπαρχει κατι μετα το θανατο), αλλα παντα υπερασπιζομαι τα της ορθοδοξιας και για λογους εθνικης παραδοσης εκτος απο τους καθαρα θρησκευτικους μονο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Agnostic_theism

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr Ayu-Mania: 12 Νοέμβριος 2009 - 20:18

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27590 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:19

Και για να τα κανω λιανα, ειμαι περιπου αγνωστικιστης για το κατα ποσο υπαρχει θεος η οχι (θελω να πιστευω οτι υπαρχει κατι μετα το θανατο), αλλα παντα υπερασπιζομαι τα της ορθοδοξιας και για λογους εθνικης παραδοσης εκτος απο τους καθαρα θρησκευτικους μονο.

You confuse me, but if you are not confused by what you say, it' s none of my problem.:yawn2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27591 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:28

:frozen:

Seriously man, you need a holiday..

I had one about two weeks ago, but thanks. :wis:

Κοίτα, είναι μερικές δηλώσεις σου που απλά καταγράφονται και δεν ξεχνιούνται με τίποτα. Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις που τα γράφεις...

(BTW, από παράδοση τιμώ μόνο την ελληνική κουζίνα. Απτά πράγματα.)

Και τώρα, πάμε όλοι μαζί: Mahna-mahna!

Mahna-mahna!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 12 Νοέμβριος 2009 - 20:36

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#27592 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:34

(BTW, από παράδοση τιμώ μόνο την ελληνική κουζίνα. Απτά πράγματα.)

ελπιζω να εννοεις κατι παραπανω απο τα πιτογυρα.. Αντε να σε δουμε και στο "Κατι ψηνεται"

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27593 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:46

ελπιζω να εννοεις κατι παραπανω απο τα πιτογυρα..

Με υποτιμάς. Δώσε μου ταψιά με παστίτσιο, μπριάμ, κοκορέτσι, γίγαντες (οι φλώροι τα λένε "φασόλια φούρνου"), στιφάδο, γιουβέτσι, σπετσοφάι, φρικασέ, κοντοσούβλι, ή (για να το πάμε στα θαλασσινά) χταπόδι, σκάρους, σαργούς, μπαρμούνια, λιθρίνια, γλώσσες, καλαμαράκια, τσιπούρες κτλ, και πάρε μου την ψυχή.-

Μόνο με τον μουσακά έχω ένα θεματάκι. Ο κόσμος πρέπει να απολυμανθεί από την αηδία που λέγεται μελιτζάνες. :puke:

2112.gif

#27594 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:49

τωρα εισαι αδικος... αν η μελιτζανα εχει ξεπλυθει καλα φυσαει... τηγανιτη ειδικα με σαλτσουλα και πατατουλες τηγανητες ειναι αλλο πραμα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#27595 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 20:57

Με υποτιμάς. Δώσε μου ταψιά με παστίτσιο, μπριάμ, κοκορέτσι, γίγαντες (οι φλώροι τα λένε "φασόλια φούρνου"), στιφάδο, γιουβέτσι, σπετσοφάι, φρικασέ, κοντοσούβλι, ή (για να το πάμε στα θαλασσινά) χταπόδι, σκάρους, σαργούς, μπαρμούνια, λιθρίνια, γλώσσες, καλαμαράκια, τσιπούρες κτλ, και πάρε μου την ψυχή.-

Μόνο με τον μουσακά έχω ένα θεματάκι. Ο κόσμος πρέπει να απολυμανθεί από την αηδία που λέγεται μελιτζάνες. :puke:

Και εγω την μελιτζανα στα μαγειρευτα δεν την μπορω, αλλα μια καπνιστη μελιτζανοσαλατα λεει..

Κεννυ ολα αυτα τα πιατα που ειπες ειναι κοινοτυπα, σχεδον τουριστικα. Ο πραγματικος πλουτος της κουζινας μας ειναι τεραστιος. Ειτε προκειται για περιπλοκες συνταγες σαν του Μαμαλακη η απλα μοναστηριακα πιατα σαν του Επιφανιου του Μυλοποταμινου.

Και το μυστικο ειναι να μην χανονται οι συνταγες με το περασμα του χρονου.. Για αυτο στρωθειτε ολοι στο μαγειρεμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27596 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 21:23

Kenny σε καταλαβαίνω απόλυτα. Προσωπικά δεν μπορούσα να φάω μελιτζάνα. Για κάποιο λόγο μου ερχόταν βαριά εκτός αν την έτρωγα στην μελιτζανόπιτα(άπαικτη. Σαν κρεατόπιτα μοιάζει στην γεύση) ή μελιτζανοσαλάτα(λίγη). Ήθελα να φάω και με έτρωγε κάθε φορά. Από μουσακά έτρωγα τις πατάτες και τα συναφή και απο παπουτσάκια την γέμιση.

Τώρα για κάποιον περίεργο λόγο ανακάλυψα ότι μπορω να την φάω σε όλα τα φαγητά. Εκτός από τηγανιτή που δεν δοκίμασα ακόμα. Περίεργα πράγματα...:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27597 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 21:30

+1000000000000

τιαηδια χριστε μου!!! μελιτζανα, αγκυναρα, φασολακια....keep them away of me!!!!!
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27598 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 21:44

δεν μπορειτε να κατανοησετε τα αισθηματα της μελιτζανας...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#27599 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 21:53

δεν μπορειτε να κατανοησετε τα αισθηματα της μελιτζανας...

lol!! ουτε εκεινη τα δικα μας!!!!! its a mutual thing!:hihi2:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27600 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 22:28

Οχι, οχι εγω πιστευω οτι οι μελιτζανες μας κατανοουν απολυτα. Εχουν αισθηματα και καταλαβαινουν γι' αυτο κι εγω δεν τις τρωω. Πρεπει να τις αγαπαμε!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God