[...] οσο υπαρχουμε εμεις οι "τριτοκοσμικοι" χριστιανοι [...]
You can only pick one.[...] ουδεποτε ειπα οτι ειμαι σωστος και σχολαστικος χριστιανος. Ειμαι περιπου αγνωστικιστης [...]
Sincerely, an agnostic.
Posted 12 November 2009 - 17:23
[...] οσο υπαρχουμε εμεις οι "τριτοκοσμικοι" χριστιανοι [...]
You can only pick one.[...] ουδεποτε ειπα οτι ειμαι σωστος και σχολαστικος χριστιανος. Ειμαι περιπου αγνωστικιστης [...]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 12 November 2009 - 17:36
Posted 12 November 2009 - 18:26

Posted 12 November 2009 - 20:09
και αναρωτιομουνα, "εχει γουστο να ψαξει να ξεθαψει εκεινο το σχολιο που ειχα κανει.." αλλα ειπα "α μπα σιγα μην μπει στον κοπο.."You can only pick one.
Sincerely, an agnostic.
Edited by Mr Ayu-Mania, 12 November 2009 - 20:18.
Posted 12 November 2009 - 20:19
You confuse me, but if you are not confused by what you say, it' s none of my problem.Και για να τα κανω λιανα, ειμαι περιπου αγνωστικιστης για το κατα ποσο υπαρχει θεος η οχι (θελω να πιστευω οτι υπαρχει κατι μετα το θανατο), αλλα παντα υπερασπιζομαι τα της ορθοδοξιας και για λογους εθνικης παραδοσης εκτος απο τους καθαρα θρησκευτικους μονο.
Posted 12 November 2009 - 20:28
I had one about two weeks ago, but thanks.
Seriously man, you need a holiday..
Edited by Kenny, 12 November 2009 - 20:36.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 12 November 2009 - 20:34
ελπιζω να εννοεις κατι παραπανω απο τα πιτογυρα.. Αντε να σε δουμε και στο "Κατι ψηνεται"(BTW, από παράδοση τιμώ μόνο την ελληνική κουζίνα. Απτά πράγματα.)
Posted 12 November 2009 - 20:46
Με υποτιμάς. Δώσε μου ταψιά με παστίτσιο, μπριάμ, κοκορέτσι, γίγαντες (οι φλώροι τα λένε "φασόλια φούρνου"), στιφάδο, γιουβέτσι, σπετσοφάι, φρικασέ, κοντοσούβλι, ή (για να το πάμε στα θαλασσινά) χταπόδι, σκάρους, σαργούς, μπαρμούνια, λιθρίνια, γλώσσες, καλαμαράκια, τσιπούρες κτλ, και πάρε μου την ψυχή.-ελπιζω να εννοεις κατι παραπανω απο τα πιτογυρα..

Posted 12 November 2009 - 20:49
Posted 12 November 2009 - 20:57
Και εγω την μελιτζανα στα μαγειρευτα δεν την μπορω, αλλα μια καπνιστη μελιτζανοσαλατα λεει..Με υποτιμάς. Δώσε μου ταψιά με παστίτσιο, μπριάμ, κοκορέτσι, γίγαντες (οι φλώροι τα λένε "φασόλια φούρνου"), στιφάδο, γιουβέτσι, σπετσοφάι, φρικασέ, κοντοσούβλι, ή (για να το πάμε στα θαλασσινά) χταπόδι, σκάρους, σαργούς, μπαρμούνια, λιθρίνια, γλώσσες, καλαμαράκια, τσιπούρες κτλ, και πάρε μου την ψυχή.-
Μόνο με τον μουσακά έχω ένα θεματάκι. Ο κόσμος πρέπει να απολυμανθεί από την αηδία που λέγεται μελιτζάνες.
Posted 12 November 2009 - 21:23
Posted 12 November 2009 - 21:30
Μόνο με τον μουσακά έχω ένα θεματάκι. Ο κόσμος πρέπει να απολυμανθεί από την αηδία που λέγεται μελιτζάνες.
Posted 12 November 2009 - 21:44
Posted 12 November 2009 - 21:53
δεν μπορειτε να κατανοησετε τα αισθηματα της μελιτζανας...
Posted 12 November 2009 - 22:28

Devils don't ask favors from God