Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 31 October 2009 - 16:00
Posted 31 October 2009 - 16:15
Youtube Video
Πραγματικά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάωΔεν ξέρω γιατί αλλά με έχει πιάσει νευρικό με αυτό το video..
-Μ@Λ@Κ@!!!
-Έχεις δίκιο.
-Να το χ€σw το δίκιο!
-Παρθένα με πήρες... ΠΑΡΘΕΝΑ!!!!!!

Posted 31 October 2009 - 16:54

Posted 31 October 2009 - 17:16
Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό που τιτλοφορείται p*****, αλλά αν είναι αυτό, το παίξανε σε ένα μαγαζί που ήμουν χθες. Δεν είναι τπτ τρελό.Το καινουργιο PV των Rammstein ηταν?
Να δουμε ποτε θα ερθουν στην Ελλαδα.. Ειναι και υποτιθεται κοντα ρε γαμωτο..
Γύρω γύρω φόρουμ, στη μέση....Δε χρειαζόμαστε το υπόλοιπο forum, έχουμε τη μαύρη τρύπα...
Posted 31 October 2009 - 18:45
Καλα δεν ειπα οτι με πειραξε. Ισα ισα γελασα σε αρκετα σημεια .(Σκεψου να χα και τα εφε που ειχες κι εσυ
)
arigato hinataSt-san and Lucy-nyuu-san!!!
εξαλλου οπως ανεφερα στην αρχη του ποστ δεν θα το δημοσιευα αυτο...ηταν καθαρα αφιερομενο στηνLucy-nyuu που μ εφαγε ν ατο γραψω.....
και για οσους με κατσαδιασαν σε πρηγουμενες σελιδες.....Μ αρεσει το one piece και δεν κανω οτι το μισω ή κατι τετοιο...δεν πρεπει να βγαζετε γρηγορα συμπερασμαατ χωρις να ξερετε..απλως σε εκεινο το σημειο δεν μ αρεσε τοσο....ολοι πιστευω εχετε καποιο σημειο σε καποιο ανιμε ή ακομη και στο συγκεκριμενο ανιμε που δεν σας αρεσε κατι.....Ας ειμαστε αντικειμενικοι...
Μην πεφτετε να με φατε onegaisimasu!! Εγω απλα την γωμη μου ειπα....btw, συνηθως ετσι μιλαω δεν το εκανα επειτηδες...οποιον ισως προσελαβα ζητω συγγνωμη....αυταααααα.....
Posted 31 October 2009 - 18:54
Εγω πανω σε αυτα ενα εχω να πω!χρησιμοποιησες 35(ακριβως) τελιτσες!!!arigato hinataSt-san and Lucy-nyuu-san!!!
εξαλλου οπως ανεφερα στην αρχη του ποστ δεν θα το δημοσιευα αυτο...ηταν καθαρα αφιερομενο στηνLucy-nyuu που μ εφαγε ν ατο γραψω.....
και για οσους με κατσαδιασαν σε πρηγουμενες σελιδες.....Μ αρεσει το one piece και δεν κανω οτι το μισω ή κατι τετοιο...δεν πρεπει να βγαζετε γρηγορα συμπερασμαατ χωρις να ξερετε..απλως σε εκεινο το σημειο δεν μ αρεσε τοσο....ολοι πιστευω εχετε καποιο σημειο σε καποιο ανιμε ή ακομη και στο συγκεκριμενο ανιμε που δεν σας αρεσε κατι.....Ας ειμαστε αντικειμενικοι...
Μην πεφτετε να με φατε onegaisimasu!! Εγω απλα την γωμη μου ειπα....btw, συνηθως ετσι μιλαω δεν το εκανα επειτηδες...οποιον ισως προσελαβα ζητω συγγνωμη....αυταααααα.....
Posted 31 October 2009 - 18:59
Θα μπορούσε δηλαδή να έχει βάλει 35,5? >_>
Posted 31 October 2009 - 19:04
Εγω πανω σε αυτα ενα εχω να πω!χρησιμοποιησες 35(ακριβως) τελιτσες!!!
aχαχαχαχαααα!!! Ναι, η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιω πολυ τις τελιτσες!!!! Δεν ξερω, μ αρεσουν!! Εχω φετιχ!!!!!
Posted 31 October 2009 - 19:05
@Vegetasmate:φετιχ με τελιτσες??
Posted 31 October 2009 - 19:14
αν υποθεσουμε οτι μιλαμε για στρογγυλη τελεια,θα μπορουσε να βαλει ημικυκλια <_<
@Vegetasmate:φετιχ με τελιτσες??These are some shocking news!!!
ειδες τι μαθαινει κανεις!!!! τι ανωμαλιες υπαρχουν στον κοσμο!!!!
αχαχαχχαχαχαα!! Οχι, πραγματικα, δεν ξερω γιατι αλλα στον γραπτο λογο μ αρεσει να βαζω αποσιωπιτικα!
Posted 31 October 2009 - 19:21
Απ'ότι φαίνεται δεν το κατέχεις το άθλημαφετιχ με τελιτσες??
These are some shocking news!!!
Posted 31 October 2009 - 19:27
Αυτη τη στιγμη υποκλεινομαι στην ανωτεροτητα της πικ σου!!Απ'ότι φαίνεται δεν το κατέχεις το άθλημα
Spoiler:
(οι τελιτσες δινουν και μυστιριο!!εγω για καποιο λογο,ισως χτυπησα στο κεφαλι δυνατα,βαζω πολλες φορες 2-2 τα σημεια στιξης!)
Posted 31 October 2009 - 19:57
Μαλλον ειδες την λογοκριμενη εκδοχη του βιντεο, γιατι το uncut δεν εχει τιπποτα να ζηλεψει απο τσοντα.. With a money-shot and everything..Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό που τιτλοφορείται p*****, αλλά αν είναι αυτό, το παίξανε σε ένα μαγαζί που ήμουν χθες. Δεν είναι τπτ τρελό.
Posted 31 October 2009 - 19:58
[media]http://www.youtube.com/watch?v=W4WlHfKpKgs[/media]
~~~/randomness