H ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
[media]http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y[/media]
Α ρε Μάριε αγόρι μου να σαι καλά
ΕΠΟΣ
Posted 31 October 2009 - 01:35
H ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Posted 31 October 2009 - 05:09
Aς μου λύσει κάποιος την απόρια σε μένα τον αδαή γιατί όλες οι κοπέλες έχουν λυσάξει με το Twinlight.Στοίχημα ότι είναι Twilight fangirl
(Καλά ντε μην βαράς!)
Όσο αριστουργηματική και να είναι μια ταινία, αν δεν σου αρέσει η θεματολογία του τι να το κάνεις. Είναι θέμα γούστου όπως και να το κάνουμε. Για παράδειγμα, εγώ προσωπικά ενώ μου άρεσε απίστευτα το Finding Nemo (μιας και μου άρεσε ό,τι έχει να κάνει με τon υδάτινο κόσμο) το Τhe Incredibles δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα κι ας είχε πολύ καλές κριτικές μιας και δεν πολυξετρελαίνομαι με σούπερ-ήρωες.Το Wall-E με άφησε με το στόμα άνοιχτο αλλά δεν νομίζω ότι θα πάθω το ίδιο και με το UP (για το όποιο με είχε σπαμμάρει απίστευτα ένας φίλος μου που είναι Pixar maniac).Πήγα χτες με παρέα να δω το "UP" (ελληνιστί, "Ψηλά στον Ουρανό")
Τα έχασα... για άλλη μια φορά, η Pixar το έκανε το θαύμα της. Μερικοί λένε ότι η συγκεκριμένη ταινία ξεπερνάει το Wall-E. Προσωπικά, δε κάνω τον κόπο να συγκρίνω τις δύο ταινίες, μιας και ασχολούνται με πολύ διαφορετικά θέματα. Εάν όμως πρέπει να συγκρίνω την απόδοση της κατάστασης, ε, η Pixar με το "UP" ανέβηκε ακόμη ένα σκαλί πιο πάνω από τα δυσθεώρητα ύψη που την είχε πάει το Wall-E.
Γέλασα και δάκρυσα, προβληματίστηκα και ψυχαγωγήθηκα. Ακόμη και το αγόρι της παρέας, ενώ ήταν ξενερωμένος στην ιδέα να πάμε να δούμε "μικιμάους", απλά προσκύνησε στο τέλος. Χαμένη της υπόθεσης, η τέταρτη κοπέλα της παρέας που το σνομπάρισε και δεν ήρθε.
Απλά, μια ακόμη ταινία-αριστούργημα που θα μείνει θρύλος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
ΟΜG! Είχα να πετύχω τέτοια καμένη παρώδια από την εποχή του The Attack of the Killer Tomatoes (τ' οποίο θέλω να δω κάποια στιγμή):H ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Μπαααααα! Η κοπελία δεν νομίζω να 'χει φτάσει στο σημείο να κριτικάρει anime ταινίες πρώτου καν κυκλοφορήσουν (ναι, το 'χε αυτό ο roriconfan με μια ταινία Hokuto no Ken).Ό,τι πίνει και ο roriconfan, μάλλον. Θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε γράψει εκείνος.
Ωραία, και τι το ποστάρεις στο Black Hole ενώ υπάρχει και thread για το One Piece manga; (Ρητορική ερώτηση)Κανονικα δεν θα το ποσταριζα αυτο αλλα εν αατομο *γκουχ γκουχ* ονοματα δεν λεμε....με εβαλε να το ποσταρω γιατι του αρεσε...
ο λογος για τον μεγαλο μου πονο και καημο με το one piece
* * *
Posted 31 October 2009 - 05:41
Posted 31 October 2009 - 10:27
μα ειναι απλο εκει ολο και καποιος θα πεταγοταν να της πει να μην βγαινει οφφτοπικ,και κατα περιεργο τροπο τσουπ πεταχτηκε καποιος εδωΩραία, και τι το ποστάρεις στο Black Hole ενώ υπάρχει και thread για το One Piece manga; (Ρητορική ερώτηση)
Posted 31 October 2009 - 13:23

Posted 31 October 2009 - 14:09
Posted 31 October 2009 - 14:12

Posted 31 October 2009 - 14:22
Ή γιατι αμα το γραφε εκει οι super douper υπερφανατικοι φανςμα ειναι απλο εκει ολο και καποιος θα πεταγοταν να της πει να μην βγαινει οφφτοπικ,και κατα περιεργο τροπο τσουπ πεταχτηκε καποιος εδω

Devils don't ask favors from God
Posted 31 October 2009 - 14:24
κι εγω ειμαι σουπερ ντουπερ φανΉ γιατι αμα το γραφε εκει οι super douper υπερφανατικοι φανς [s](σαν εμενα)[/S] θα επεφταν να τη φανε...
Posted 31 October 2009 - 14:35
Καλα δεν ειπα οτι με πειραξε. Ισα ισα γελασα σε αρκετα σημεια .(Σκεψου να χα και τα εφε που ειχες κι εσυκι εγω ειμαι σουπερ ντουπερ φαν
αλλα εμενα μου το ειπε και προφορικα
και ειχε τοσο γελιο να κανει και τη φωνουλα και ηχιτικα εφε
και να το λεει με στυλακι και να κουναει χερια ποδια
ηταν θεικο απλα

Devils don't ask favors from God
Posted 31 October 2009 - 14:39
Posted 31 October 2009 - 14:45
Posted 31 October 2009 - 14:50
Youtube Video

Posted 31 October 2009 - 14:55
Who needs Osaka when you can have Gundams and lots of them ?
Video για τα 10 και 20 χρόνια από το 1ο Gundam(oυσιαστικά είναι trailer):
Youtube Video
Youtube Video