Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 10:01
Το καινουργιο PV των Rammstein ηταν?
FUCKING CENSORSHIP
το ποιο σαπιο βιντεοκλιπ που εχω δει ποτε στην ζωη μου...
Να δουμε ποτε θα ερθουν στην Ελλαδα.. Ειναι και υποτιθεται κοντα ρε γαμωτο..
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 10:37
Πήγα χτες με παρέα να δω το "UP" (ελληνιστί, "Ψηλά στον Ουρανό")
Τα έχασα... για άλλη μια φορά, η Pixar το έκανε το θαύμα της. Μερικοί λένε ότι η συγκεκριμένη ταινία ξεπερνάει το Wall-E. Προσωπικά, δε κάνω τον κόπο να συγκρίνω τις δύο ταινίες, μιας και ασχολούνται με πολύ διαφορετικά θέματα. Εάν όμως πρέπει να συγκρίνω την απόδοση της κατάστασης, ε, η Pixar με το "UP" ανέβηκε ακόμη ένα σκαλί πιο πάνω από τα δυσθεώρητα ύψη που την είχε πάει το Wall-E.
Γέλασα και δάκρυσα, προβληματίστηκα και ψυχαγωγήθηκα. Ακόμη και το αγόρι της παρέας, ενώ ήταν ξενερωμένος στην ιδέα να πάμε να δούμε "μικιμάους", απλά προσκύνησε στο τέλος. Χαμένη της υπόθεσης, η τέταρτη κοπέλα της παρέας που το σνομπάρισε και δεν ήρθε.
Απλά, μια ακόμη ταινία-αριστούργημα που θα μείνει θρύλος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
Το 'δε ο αδερφός μου. Στην αρχή λέει , είναι βαρετή , αλλά μετά γίνεται πολύ καλή.Επίσης είδε και το Wall-E . To Θεωρεί την καλύτερη παδική ταινία που έχει δει ποτέ (κι έχει δει πολλές).
Το Up δεν το χω δει ,το WALL-E πάντως το είδα και είναι η πρώτη ταινία που πραγματικά πίστεψα ότι αν ήταν 2-D θα «έχανε» πάρα πολύ .Επίσης είναι η πρώτη παιδική ταινία που θεωρώ ισάξια μα τον Βασιλιά των Λιονταριών ( κι ακόμα κλαίω όταν βλέπω τη σκηνή που πεθαίνει ο Μουφάσα)
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 10:38
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 17:52
ο λογος για τον μεγαλο μου πονο και καημο με το one piece
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΡΕΛΟ ΣΠΟΙΛΕΡ!!!! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΓΚΑ.....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΟΙΛΑΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΤΕ ΗΣΥΧΩΣ!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 30 Οκτώβριος 2009 - 18:11
SPOILER BUTTON - Learn to use it. >_________>
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 18:12

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 18:17
και επισης... αν το παμε με τον αριθμο κεφαλαιων μας βγαινει το μακρυτερο απο τα 3?
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 18:20
Τί πίνεις...;
και δεν σας δινω???? ειναι μυστικο!! homemade συνταγη!!!!
@Serestrum: απο τα 3 το μακρυτερο?? δεν το ειχα σκεφτει ετσι..!!!!!
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 18:32
Ό,τι πίνει και ο roriconfan, μάλλον. Θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε γράψει εκείνος.Τί πίνεις...;
Παίδες, αν ένα anime/manga δεν σας αρέσει, κι εσείς εξακολουθείτε να ασχολείστε μαζί του, σε τέτοιο βαθμό δε που να κάθεστε και να γράφετε τέτοια κείμενα, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εσάς, και όχι με το manga/anime. Αυτό κάνει τη δουλειά του, εξασφαλίζει κέρδη στον δημιουργό. Εσείς γιατί του αφιερώνετε τόσο χρόνο αφού δεν σας αρέσει;
Αν πάλι σας αρέσει, σταματήστε να προσποιείστε ότι δεν σας αρέσει. Αυτά τα κείμενα έπαψαν να είναι αστεία forever ago. Άσε που μπορεί να παρεξηγηθούν οι δε-σηκώνω-μύγα-στο-σπαθί-μου fans, και ποιος τους ακούει μετά.
ΥΓ. Μισώ το One Piece.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 19:57
αχεμ that should be me cngrats cingrats!!!!Κανονικα δεν θα το ποσταριζα αυτο αλλα εν αατομο *γκουχ γκουχ* ονοματα δεν λεμε....με εβαλε να το ποσταρω γιατι του αρεσε...
ο λογος για τον μεγαλο μου πονο και καημο με το one piece
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΡΕΛΟ ΣΠΟΙΛΕΡ!!!! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΓΚΑ.....ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΟΙΛΑΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΤΕ ΗΣΥΧΩΣ!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ!!!Spoiler:
πινει το σακε του μπινκ!!!!και τρωει και μαλλι της γριας
γιοχοχοχοχοχοχοχ
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 20:19
- Mouse G/Ionia Nhsia
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 21:53
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 21:56