Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 18 June 2007 - 02:49
Posted 18 June 2007 - 02:51
Αφασια ειναι αρρωστια.
θα κοροιδευες καποιον που χει ειναι σε συλλογο για καρκινο?
http://en.wikipedia.org/wiki/Aphasia
Λεωνίδα, νομίζω πως είναι προφανές πως το αστείο που έδειξε ο Ve-san στην εικόνα είναι ο μεταφορικός συνειρμός της λέξης...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 18 June 2007 - 02:52
ακομα πιο προφανες ειναι οτι ειναι κατι σοβαρο,αφου εχουνε ιδρυσει και συλλογο για αυτο και οχι ο "μεταφορικος συνειρμος της λεξης."
Λεωνίδα, νομίζω πως είναι προφανές πως το αστείο που έδειξε ο Ve-san στην εικόνα είναι ο μεταφορικός συνειρμός της λέξης...
Posted 18 June 2007 - 03:06
Posted 18 June 2007 - 13:45
σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη συμπέριφορα... εστω και σε αλβανους κακοποιους δεν δικαιολογουνται τετοιες πραξεις.
Λοιπον η θα μου δωσεις μια πολυ σοβαρη δικαιολογια υπερ του ρατσισμου η θα σε κραξω ασχημα την επομενη φορα
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 18 June 2007 - 13:49
Βαριέμαι να το αναλύω, όμως έλα σε ένα χωριό για να δεις έναν καλό λόγο να είσαι ρατσιστής...Λοιπον η θα μου δωσεις μια πολυ σοβαρη δικαιολογια υπερ του ρατσισμου η θα σε κραξω ασχημα την επομενη φορα
Posted 18 June 2007 - 13:51
οι συγκεκριμενοι δυο ηταν κακοποιοι και ειχαν συληφθει επειδη αποπειραθηκαν να αρπαξουν την τσαντα απο μια γυναικα. Δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα σου με τον χαρακτηρισμο που χρησιμοποιησα...Λοιπον η θα μου δωσεις μια πολυ σοβαρη δικαιολογια υπερ του ρατσισμου η θα σε κραξω ασχημα την επομενη φορα
Μηπως πιστευεις οτι επειδη φαγανε κανα δυο ψιλες γινανε απο θυτες θυματα και πρεπει να τους δωσουμε καρτα παραμονης και κανα οικοπεδακι για να εχουνε?
Posted 18 June 2007 - 13:54
Μόνο που εδώ νόμισα ότι μιλούσες γενικά, αν διαβάσεις το post ίσως καταλάβεις τι εννοώ.
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 18 June 2007 - 14:06
Για παραδειγμα πιστευω οτι ειναι κακη ιδεα η ασταματητη εισροη αλβανων οι βουλγαρων μεταναστων εφοσον προκειται για γειτονικες χωρες που εχουν δωσει ενδειξεις οτι εχουν βλεψεις σε δικα μας συμφεροντα και εδαφη. Μια αλογιστη εισροη θα οδηγησει σε γκετοποιηση ορισμενων περιοχων η στην χειροτερη μακροχρονια περιπτωση σε κοσοβοποιηση. ειμαι ρατσιστης επειδη τα πιστευω αυτα?
Posted 18 June 2007 - 14:27
ο ρατσισμος ειναι πολυ πολυπλοκη εννοια. Αλλο να μισεις καποιον μονο και μονο επειδη ειναι μαυρος, και αλλο να μην θελεις καποιες ομαδες ατομων στην χωρα σου λογω πολιτικο-γεωλογικων συνθηκων..
Για παραδειγμα πιστευω οτι ειναι κακη ιδεα η ασταματητη εισροη αλβανων οι βουλγαρων μεταναστων εφοσον προκειται για γειτονικες χωρες που εχουν δωσει ενδειξεις οτι εχουν βλεψεις σε δικα μας συμφεροντα και εδαφη. Μια αλογιστη εισροη θα οδηγησει σε γκετοποιηση ορισμενων περιοχων η στην χειροτερη μακροχρονια περιπτωση σε κοσοβοποιηση. ειμαι ρατσιστης επειδη τα πιστευω αυτα?
τα ίδια λέει και ένα Βρετανός Άγγλος για τους Έλληνες..
α ναι ξέχασα εσύ δεν είσαι μετανάστης όταν ζεις και εργάζεσαι στην Βρετανία.
Τουρίστας είσαι.
Posted 18 June 2007 - 14:33
και αλλο να μην θελεις καποιες ομαδες ατομων στην χωρα σου λογω πολιτικο-γεωλογικων συνθηκων..
Για παραδειγμα πιστευω οτι ειναι κακη ιδεα η ασταματητη εισροη αλβανων οι βουλγαρων μεταναστων εφοσον προκειται για γειτονικες χωρες που εχουν δωσει ενδειξεις οτι εχουν βλεψεις σε δικα μας συμφεροντα και εδαφη.
Τουρίστας είσαι.
Έχουμε εμείς γείτονα την Αγγλία και βλέψεις στα συμφέροντα και εδάφη της;Προφανώς δεν διάβασες καλά τι λέει ο Mr Ayu.Θα έλεγα περισσότερα αλλά βαριέμαι αυτές τις συζητήσεις οπότε το αφήνω στο Mr Ayu

Posted 18 June 2007 - 14:43
και περιτό να σχολιάσω το ότι έχουν βλέψεις στην χώρα μας.
σαν παιδιά του Λιακόπουλου ακούγεστε.
Posted 18 June 2007 - 14:47
ένας μετανάστης δεν πρέπει να μιλάει έτσι.
και περιτό να σχολιάσω το ότι έχουν βλέψεις στην χώρα μας.
σαν παιδιά του Λιακόπουλου ακούγεστε.
Εγώ είμαι παιδί του Άδωνη Γεωργιάδη.Για τον Mr Ayu δεν ξέρω

Posted 18 June 2007 - 14:47
Τουρίστας είσαι.
Άλλο να πηγαίνεις σε μία χώρα λαθραία και άλλο νόμιμα. Διαφορετικό να φέρνεις μαζί σου κάθε γιαγιά, παππού, μπατζανάκη, κουμπάρο και λοιπά, και διαφορετικό να πηγαίνεις επειδή η δουλειά σού σου το επιβάλει ή το έχεις καταφέρει με αυτή.
Και συγγνώμη που το λέω, αλλά την ίδια παιδεία έχει δηλαδή ένας Έλληνας με έναν Αλβανό; Κατά πλειονότητα, τα Αλβανάκια (ή Βουλγαράκια κλπ), στα πλαίσια του σχολείου, για παράδειγμα, υποβαθμίζουν το επίπεδο. Αυτό γίνεται επειδή τη στιγμή που δεν κατέχεις τη γλώσσα, τη νοοτροπία, και θα τολμήσω να πω τα μέσα, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς στις συνθήκες μιας χώρας. Βέβαια, ναι, τα Ελληνάκια δεν είναι άγιοι, όμως και πάλι, το γεγονός ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε ένα φαινόμενο, δεν χρειάζεται να το καλλιεργήσουμε κιόλας... Αντίστοιχα και με τους ταραχοποιούς μετανάστες.
Posted 18 June 2007 - 14:52
και να τα ίδια έκαναν και οι έλληνες όταν πήγαν στη Γερμανία άσχετα που δεν μαθευτηκαν