Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#2701 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 18 June 2007 - 02:49

OK, μας συγχωρείς που δεν ξέραμε ότι η αφασία είναι αρρώστια! :smokingg:

#2702 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 June 2007 - 02:51

Αφασια ειναι αρρωστια.
θα κοροιδευες καποιον που χει ειναι σε συλλογο για καρκινο?

http://en.wikipedia.org/wiki/Aphasia

Λεωνίδα, νομίζω πως είναι προφανές πως το αστείο που έδειξε ο Ve-san στην εικόνα είναι ο μεταφορικός συνειρμός της λέξης...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2703 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 18 June 2007 - 02:52

Λεωνίδα, νομίζω πως είναι προφανές πως το αστείο που έδειξε ο Ve-san στην εικόνα είναι ο μεταφορικός συνειρμός της λέξης...:emptyonexg1:

ακομα πιο προφανες ειναι οτι ειναι κατι σοβαρο,αφου εχουνε ιδρυσει και συλλογο για αυτο και οχι ο "μεταφορικος συνειρμος της λεξης."

#2704 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 18 June 2007 - 03:06

Εμ...δεν ξέρω άμα το 'χεις υπόψιν σου Pastor Of Muppets, αλλά στον κόσμο αυτό ο καθένας μπορεί να κάνει σύλλογο ακόμα και για τους συλλέκτες τουαλετών πολυτέλειας (και δεν το λέω ειρωνικά). Όπως ακριβώς είπε κι ο Dante-80 όταν είδα την ταμπελά είχα υπόψην μου τον μεταφορικό συνειρμό της λέξης. Επειδή είμαστε αδαής δεν χρειάζεται να μας κάνει και κήρυγμα λες και το 'καναμε σκόπιμα. Αλλά φυσικά εσύ θεωρείς προφανές ότι είμαστε γεννημένοι για να τα ξέρουμε όλα κι όταν δεν ξέρουμε κάτι που εσύ θεωρείς προφανές ότι το γνωρίζουμε πρέπει να νιώσουμε τύψεις. Χαλάρωσε λιγάκι. Τέλως πάντως, ας κλείσει εδώ το θέμα καλύτερα. :knock-knock:

#2705 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 18 June 2007 - 13:45

σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη συμπέριφορα... εστω και σε αλβανους κακοποιους δεν δικαιολογουνται τετοιες πραξεις.

Λοιπον η θα μου δωσεις μια πολυ σοβαρη δικαιολογια υπερ του ρατσισμου η θα σε κραξω ασχημα την επομενη φορα :nosey:
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#2706 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 18 June 2007 - 13:49

Λοιπον η θα μου δωσεις μια πολυ σοβαρη δικαιολογια υπερ του ρατσισμου η θα σε κραξω ασχημα την επομενη φορα :nosey:

Βαριέμαι να το αναλύω, όμως έλα σε ένα χωριό για να δεις έναν καλό λόγο να είσαι ρατσιστής...

oR4yYRl.gif

#2707 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 June 2007 - 13:51

Λοιπον η θα μου δωσεις μια πολυ σοβαρη δικαιολογια υπερ του ρατσισμου η θα σε κραξω ασχημα την επομενη φορα

οι συγκεκριμενοι δυο ηταν κακοποιοι και ειχαν συληφθει επειδη αποπειραθηκαν να αρπαξουν την τσαντα απο μια γυναικα. Δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα σου με τον χαρακτηρισμο που χρησιμοποιησα...

Μηπως πιστευεις οτι επειδη φαγανε κανα δυο ψιλες γινανε απο θυτες θυματα και πρεπει να τους δωσουμε καρτα παραμονης και κανα οικοπεδακι για να εχουνε?
Posted Image

#2708 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 18 June 2007 - 13:54

Δν είπα αυτ'ο, απλά με νευρίαζει να κρίνονται άνθρωποι με βάση τις 'ράτσες'.
Μόνο που εδώ νόμισα ότι μιλούσες γενικά, αν διαβάσεις το post ίσως καταλάβεις τι εννοώ.
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#2709 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 18 June 2007 - 14:06

ο ρατσισμος ειναι πολυ πολυπλοκη εννοια. Αλλο να μισεις καποιον μονο και μονο επειδη ειναι μαυρος, και αλλο να μην θελεις καποιες ομαδες ατομων στην χωρα σου λογω πολιτικο-γεωλογικων συνθηκων..

Για παραδειγμα πιστευω οτι ειναι κακη ιδεα η ασταματητη εισροη αλβανων οι βουλγαρων μεταναστων εφοσον προκειται για γειτονικες χωρες που εχουν δωσει ενδειξεις οτι εχουν βλεψεις σε δικα μας συμφεροντα και εδαφη. Μια αλογιστη εισροη θα οδηγησει σε γκετοποιηση ορισμενων περιοχων η στην χειροτερη μακροχρονια περιπτωση σε κοσοβοποιηση. ειμαι ρατσιστης επειδη τα πιστευω αυτα?
Posted Image

#2710 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2007 - 14:27

ο ρατσισμος ειναι πολυ πολυπλοκη εννοια. Αλλο να μισεις καποιον μονο και μονο επειδη ειναι μαυρος, και αλλο να μην θελεις καποιες ομαδες ατομων στην χωρα σου λογω πολιτικο-γεωλογικων συνθηκων..

Για παραδειγμα πιστευω οτι ειναι κακη ιδεα η ασταματητη εισροη αλβανων οι βουλγαρων μεταναστων εφοσον προκειται για γειτονικες χωρες που εχουν δωσει ενδειξεις οτι εχουν βλεψεις σε δικα μας συμφεροντα και εδαφη. Μια αλογιστη εισροη θα οδηγησει σε γκετοποιηση ορισμενων περιοχων η στην χειροτερη μακροχρονια περιπτωση σε κοσοβοποιηση. ειμαι ρατσιστης επειδη τα πιστευω αυτα?

τα ίδια λέει και ένα Βρετανός Άγγλος για τους Έλληνες..
α ναι ξέχασα εσύ δεν είσαι μετανάστης όταν ζεις και εργάζεσαι στην Βρετανία.
Τουρίστας είσαι.

#2711 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 June 2007 - 14:33

και αλλο να μην θελεις καποιες ομαδες ατομων στην χωρα σου λογω πολιτικο-γεωλογικων συνθηκων..

Για παραδειγμα πιστευω οτι ειναι κακη ιδεα η ασταματητη εισροη αλβανων οι βουλγαρων μεταναστων εφοσον προκειται για γειτονικες χωρες που εχουν δωσει ενδειξεις οτι εχουν βλεψεις σε δικα μας συμφεροντα και εδαφη.

Τουρίστας είσαι.

Έχουμε εμείς γείτονα την Αγγλία και βλέψεις στα συμφέροντα και εδάφη της;Προφανώς δεν διάβασες καλά τι λέει ο Mr Ayu.Θα έλεγα περισσότερα αλλά βαριέμαι αυτές τις συζητήσεις οπότε το αφήνω στο Mr Ayu

Posted Image

#2712 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2007 - 14:43

ένας μετανάστης δεν πρέπει να μιλάει έτσι.
και περιτό να σχολιάσω το ότι έχουν βλέψεις στην χώρα μας.
σαν παιδιά του Λιακόπουλου ακούγεστε.

#2713 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 June 2007 - 14:47

ένας μετανάστης δεν πρέπει να μιλάει έτσι.
και περιτό να σχολιάσω το ότι έχουν βλέψεις στην χώρα μας.
σαν παιδιά του Λιακόπουλου ακούγεστε.

Εγώ είμαι παιδί του Άδωνη Γεωργιάδη.Για τον Mr Ayu δεν ξέρω:hihi2:

Posted Image

#2714 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 18 June 2007 - 14:47

Τουρίστας είσαι.

Άλλο να πηγαίνεις σε μία χώρα λαθραία και άλλο νόμιμα. Διαφορετικό να φέρνεις μαζί σου κάθε γιαγιά, παππού, μπατζανάκη, κουμπάρο και λοιπά, και διαφορετικό να πηγαίνεις επειδή η δουλειά σού σου το επιβάλει ή το έχεις καταφέρει με αυτή.

Και συγγνώμη που το λέω, αλλά την ίδια παιδεία έχει δηλαδή ένας Έλληνας με έναν Αλβανό; Κατά πλειονότητα, τα Αλβανάκια (ή Βουλγαράκια κλπ), στα πλαίσια του σχολείου, για παράδειγμα, υποβαθμίζουν το επίπεδο. Αυτό γίνεται επειδή τη στιγμή που δεν κατέχεις τη γλώσσα, τη νοοτροπία, και θα τολμήσω να πω τα μέσα, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς στις συνθήκες μιας χώρας. Βέβαια, ναι, τα Ελληνάκια δεν είναι άγιοι, όμως και πάλι, το γεγονός ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε ένα φαινόμενο, δεν χρειάζεται να το καλλιεργήσουμε κιόλας... Αντίστοιχα και με τους ταραχοποιούς μετανάστες.

oR4yYRl.gif

#2715 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2007 - 14:52

βασικά ειμαι εναντίο κάθε είδους μετανάστευσης εκτός απο της εσωτερικής.
και να τα ίδια έκαναν και οι έλληνες όταν πήγαν στη Γερμανία άσχετα που δεν μαθευτηκαν