Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#256 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 03 December 2006 - 12:50

Να προσθέσω τέλος τα πραγματικά μου συναισθήματα για τις γιορτές που έρχονται (δουλεύω απο 24/12 μέχρι και 3/1 σερί)...
http://img80.imageshack.us/img80/4412/1103689788260zv3.jpg

Κάτι ήξερα τελικά οταν σε έλεγα δολοφόνο σε προηγούμενο ποστ. AXAXAXAXAXA έλιωσα:bleh::lol:
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#257 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 December 2006 - 15:15

OK,αλλαξα και εγω το avatar μου σε κατι πιο γιορτινο.
Πως σας φαινεται?
Βτς,αλλαξα και το custom title:P

ΥΓ Με το νεο template που φαινεται και ο αριθμος των post θυμηθηκα και ποσα post ειχα:rofl:...το χα ξεχασει τοσο καιρο:confused:

#258 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 December 2006 - 17:43

Guys I am admiting you.
Σας παραδέχομαι .

και εγώ παραθέτω τα δικά μου μαθήματα γαλλικών :

Tu vas bien?
Πας Καλά?

je prεnedre a la tete
τα πέρνω στο κρανίο.

mal a ta tete
κακό του κεφαλιού σου ( παράφραση του πονοκέφαλου)

Dante80 σε παρηγορεί το γεγονός οτι θα δουλέυω και εγώ την 01/01?:rofl:

#259 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 03 December 2006 - 19:58

Posted Image

P.S.Dante Κουριαγο....
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#260 Aerinos

Aerinos

~tHe wInd dAncer

• Members
  • 41 posts

Posted 03 December 2006 - 20:05

να παρηγορείστε με το ότι εγώ θα δουλεύω ακόμα και το βράδυ των χριστουγέννων αλλα και της πρωτοχρονιάς (όχι,δεν είμαι γκαρσόνι,συνοδός σε ομάδες παραθεριστών είμαι)

#261 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 December 2006 - 20:13

Σε νοιώθω man....εγώ βράδυ δουλεύω έτσι και αλλιώς...

*sigh*...:cry:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#262 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 December 2006 - 23:16

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1432

Πολλα τα συμπερασματα που μπορουν να εξαχθουν απο αυτο το thread/post...
Συγκεκριμενα,μπορουμε να συμπερανουμε οτι:

1)Η φημη του ταπεινου μας forum εξαπλωθηκε και στο εξωτερικο,ξεπερνωντας τα συνορα της μικρης μας χωρας...
2)Οτι ακομα και στη μακρυνη και αξιοσεβαστη Χιλη (?) ειναι γνωστη η Αννα Βιση (Α,ρε Αννουλα,ειχες δεν ειχες την πετυχες την διεθνη καριερα:respect:).
3)Οτι η μανια των ξενων για την ελληνικη γλωσσα ειναι τετοια που ακομα και anime ops μεταφρασμενα στα ελληνικα ψαχνουν:)
4)Οτι η Αννα Βιση εχει τραγουδησει anime openings(?)(Φημες που θελουν τον Φοιβο να εχει συνθεσει την ελληνικη version του οpening του DBZ ελεγχονται ως αναληθεις).
5)Οτι σε καποιον περισσευουν τα respect points.

Και ενα bonus:
Spoiler:

#263 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 03 December 2006 - 23:31

1)Η φημη του ταπεινου μας forum εξαπλωθηκε και στο εξωτερικο,ξεπερνωντας τα συνορα της μικρης μας χωρας...
2)Οτι ακομα και στη μακρυνη και αξιοσεβαστη Χιλη (?) ειναι γνωστη η Αννα Βιση (Α,ρε Αννουλα,ειχες δεν ειχες την πετυχες την διεθνη καριερα:respect:).
3)Οτι η μανια των ξενων για την ελληνικη γλωσσα ειναι τετοια που ακομα και anime ops μεταφρασμενα στα ελληνικα ψαχνουν:)
4)Οτι η Αννα Βιση εχει τραγουδησει anime openings(?)(Φημες που θελουν τον Φοιβο να εχει συνθεσει την ελληνικη version του οpening του DBZ ελεγχονται ως αναληθεις).

Και ενα bonus:

Spoiler:

:respect::respect::respect::respect:
1

#264 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 03 December 2006 - 23:45

http://img.photobucket.com/albums/v96/vasilis/killing-santa.jpg:despair:

:rofl: :lol: :rofl:

α!ρε Βασίλη! πωωω ακόμα γελάω
Ωραίο pic :hehe:

> α! εγώ εντάξει το βράδυ που θα μπεί ο νέος χρόνος δεν δουλέβω
μια και πέφτει Κυριακή και τότε το κατάστημα είναι κλειστό.
Αλλά το αμέσος επόμενο πρωί (1/1) στις 7:30 δουλέβω κ απο το σπίτι πρέπι να φείγω στις 6:50
άρα πρέπει να ξυπνήσω κατά τις 6:20 :confused: dld ουσιαστικά δεν μπορώ να ξενυχτίσω k να το ευχαριστηθώ :mad2:

rrmr.png

#265 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 03 December 2006 - 23:59

Αλλά το αμέσος επόμενο πρωί (1/1) στις 7:30 δουλέβω κ απο το σπίτι πρέπι να φείγω στις 6:50
άρα πρέπει να ξυπνήσω κατά τις 6:20 :confused: dld ουσιαστικά δεν μπορώ να ξενυχτίσω k να το ευχαριστηθώ :mad2:

Μπορεις παντα να ξενυχτησεις και να πας κατευθειαν δουλεια το πρωι... :whistling: :smart:
Posted Image

#266 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 04 December 2006 - 13:10

weeeeee!20th Century Boyz is getting a live action movie!:drinks:

Naoki Urasawa's 20th Century Boys is to be adapted into a live-action movie with a 2008 release.
The story will revolve around a "Book of Revelations" written by the boy Kenji and his friends, who dreamed of a hero who would stand up to an evil organization bent on destroying the world, during the era of rapid economic development in Japan, 30 years later, a series of catastrophes occur exactly as they were described in the book, setting the world off on the path to extinction.

No other information is currently available, however the official web-site states that this is "Chapter One" of the series.

The manga had been running in Shogakukan's Big Comic Spirits magazine since 1999 up until this year, when it went on hiatus, and the final chapter of the story is set to be released in 2007.

η πιο anticipated LA movie μου πια,με δευτερο το Monster!:kakashithumbup:

#267 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 04 December 2006 - 13:49

Xexe!! Eventually... έγινα κι εγώ γιορτινή!!! :)

Posted Image

#268 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 04 December 2006 - 14:56

· Το Weekend είναι το άλλοθι ενός πενθήμερου βιασμού…:wallbash:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#269 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 December 2006 - 15:30

· Το Weekend είναι το άλλοθι ενός πενθήμερου βιασμού…:wallbash:

You Rule :clap::clap::clap::clap::clap::clap:

#270 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 December 2006 - 15:31

Και ενα bonus:

Spoiler:

Νομίαω στο "les mondes engloutis" παίζει το τραγούδι αν θυμηθέις το όνειρό μου .. Αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη εχουν περάσει αιώνες απο τότε