Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 30 September 2009 - 11:37
Αφησανε λεει ελευθερη με περιοριστικους ορους αυτην την Μυρτω Πωςτηνλενε που ειχανε συλλαβει μεσα στη γιαφκα στο Χαλανδρι.. Δικαιολογηθηκε η δεσποινιδα λεγοντας οτι απλα πηδιοταν με τον εναν απο αυτους και δεν ειχε παρατηρησει ποτε τιποτα υποπτο στο διαμερισμα.. ΟΚ, εχουμε δηλαδη μια δηλωμενη ενεργη αναρχικια, ερωμενη πιθανου τρομοκρατη, που συζουσε μαζι του μεσα σε ενα διαμερισμα οπου οι πυροκροτητες και οι εκρηκτικες υλες ηταν χυμα σε ολα τα δωματια.. Και κατα τα αλλα, δεν εχει καμμια σχεση, και δεν παρατηρησε ποτε τιποτα υποπτο..
Απο την αλλη, ο συναδελφος του Κορκονεα που δεν εκανε τιποτα παρανομο και ειχε απλα την ατυχια να ειναι περιπολια μαζι του εκεινη την μερα, ειναι παρανομα προφυλακισμενος εδω και ενα χρονο...
Την μια λοιπον την αφηνουν κραυγαλεα ελευθερη ενω τον αλλο τον εχουν παρατησει σε ενα κελι.. Η μια ειναι κακομαθημενη ψευτοεπαναστατρια των βορειων προαστειων, ο αλλος μεροκαματιαρης και παιδι φτωχης οικογενειας. Την μια την βγαλανε για να καλοπιασουνε τους τσυριζαιους και τον αλλον τον κρατανε μεσα για να μην αρχισουν οι μπαχαλοι τα επεισοδια και τις πορειες.
Και οταν βγει (που θα βγει τελικα) ο αστυνομικος απο την φυλακη, θα χυπησει μια ωραια μυνησουλα στην Χαγη, η οποια με την σειρα της θα καθορισει μια τσουχτερη αποζημιωση που θα την πληρωσουν οι φορολογουμενοι απο την τσεπη τους..
Ωραια δικαιοσυνη εχουμε σε αυτη την χωρα...
Posted 30 September 2009 - 11:55
Edited by mono, 30 September 2009 - 12:04.
τόνοι :P
Posted 30 September 2009 - 12:00

Posted 30 September 2009 - 12:08
Τεσπα οτι εγραψα το εγραψα γιατι θεωρω πολυ κραυγαλεο αυτο που εγινε...
εγω λεω οτι πολιτικες σκοπιμοτητες και ιδεολογιες δεν χωρανε στην δικαιοσυνη.. Αλλιως απλα δεν υπαρχει δικαιοσυνη.. Κι εσυ μπορει να μην γουσταρεις ιδεολογικα τον συναδελφο του Κορκονεα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον κρατανε παρανομα μεσα.. Αποδειχτηκε οτι ουδεποτε πυροβολησε με το πιστολι του, so what the fuck is he still doing in jail?
Posted 30 September 2009 - 12:27
Posted 30 September 2009 - 12:31
Δεν έχει σημασία που η Νέα Δημοκρατία έφαγε τόσα λεφτά ή ήταν τοσο διεφθαρμένη , εγώ πρέπει να την ψηφίσω γιατί η κρίση είναι εδώ και δεν περιμένει.
Δεν έχει σημασία, που ο αρχηγός του Πασόκ , δεν μιλάει Ελληνικά και επίσης όταν το κόμμα του κυβερνούσε ήταν το ίδιο διεφθαρμένο με το τωρινό , εγώ πρέπει να τον ψηφίσω, γιατί πρέπει να φτιάξουμε κράτος !
Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ με όλα όσα υποστηρίζει ο κόκκινος φασισμός του ΚΚε , εγώ πρέπει να τοψηφίσω για να 'ναι δυνατόν ο λαός.
Δεν έχει σημασία που ο Σύριζας είναι σμπαραλιασμένο κόμμα και δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι θέλουν , εγώ πρέπει να τον ψηφίσω , γιατί πρέπει να είναι ισχυρός στην βουλή και στους αγώνες.
Δεν έχει σημασία που ο Καρατζαφέρης , κάθε βράδυ προτού κοιμηθεί δέρνει μερικούς μετανάστες και προσκυνάει τον Παττακό , πρέπει να τον ψηφίσω γιατί ειδάλλως θα ψηφίσω κλίκες.
Δεν έχει σημασία , που δεν ξέρουν τίποτα απολύτως πέραν της οικολογίας και δεν έχουν κανένα πλάνο οι Οικολόγοι πράσινοι, εγώ πρέπει να τους ψηφίσω , γιατί έτσι θα σωθεί το πειρβάλλον .
Τελικα έχω καταλάβει πως θα κάνω καλό στην χώρα μου σε αυτές τις εκλογές.Θα τους ψηφίσω όλους ! Όλοι έχουν κάτι που πρέπει να ψηφίσουμε , οπότε θα τους ψηφίσω όλους μαζί ταυτόχρονα.!
Ή θα πάω στην Θάλασσα για μπάνιο.Έχει καλό καιρό ακόμα.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 30 September 2009 - 12:32
καιΔικαιολογηθηκε η δεσποινιδα λεγοντας οτι απλα πηδιοταν με τον εναν απο αυτους και δεν ειχε παρατηρησει ποτε τιποτα υποπτο στο διαμερισμα
ειναι απαραδεχτοι και εμενα προσωπικα με θιγουνε.Την μια λοιπον την αφηνουν κραυγαλεα ελευθερη ενω τον αλλο τον εχουν παρατησει σε ενα κελι.. Η μια ειναι κακομαθημενη ψευτοεπαναστατρια των βορειων προαστειων
απο και και περα αν θες ας μιλησουμε για το πολιτικο υποβαθρο, δεν εχω κανενα προβλημα να το κανουμε αρκει να μη συνεχισεις με αυτο τον τονο.
εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι δε μας διευκρινησες. το γεγονος οτι αφηνουν ελευθερη τη Μυρτω η το γεγονος οτι εχουν ακομα φυλακισμενο το συναδελφο του Κορκονεα;
επειδη αν η ενσταση σου ειναι στο γεγονος πως ειναι ακομα μεσα ο συναδελφος του Κορκονεα συμφωνω μαζι σου πως ειναι καταδικαστεο γεγονος. ομως αν το προβλημα σου ειναι πως ειναι εξω η Μυρτω δε μπορω να καταλαβω που κωλυεσαι. Προφανως και τα δυο ατομα δεν ειναι επικυνδινα για το κοινωνικο συνολο. Και οι δυο ειναι κατηγορουμενοι για το γεγονος της συνεργιας. Μπορει η Μυρτω να ηξερε μπορει και να μην ηξερα. Δε με ενδιαφερει. Το θεμα ειναι πως κριθηκε οτι αυτη συγκεκριμενα δε συμμετειχε πουθενα αρα δεν αποτελει προς το παρον κοινωνικο κινδυνο. (για αυτο την εβγαλαν εξω. δεν την αθωωσαν. απλως την αποφυλακισαν). κατα την αποψη μου το ιδιο θα επρεπε να γινει και με το συνεργο του Κορκονεα. Εσυ πως πιστευεις θα επρεπε να γινει; Να ειναι ο συνεργος του Κορκονεα εξω και η Μυρτω μεσα;
Μετα, λες πως η Μυρτω βγηκε εξω για τα πολιτικα παιχνιδια. Μα ακριβως αυτος ειναι ο λογος που μπηκε μεσα. Ειναι παραλογο να λες πως αυτος ειναι ο λογος που τη βγαζουν. επειδη αν δεν ηταν προεκλογικη περιοδος δε θα της συμπεριφεροντουσαν εξαρχης σαν να ειναι ο Οσαμα Μπιν Λαντεν. Νομιζεις πως τωρα η Μυρτω βγηκε εξω και θα ζησει ζωη χαρισαμενη; και το λες εσυ κιολας που εχει περασει μεγαλο μερος της ζωης του στην Αγγλια; ξερεις πως ειναι να εισαι φυλακισμενος στην ιδια σου την πολη/χωρα; να πρεπει να δινεις το παρον καθε 15 μερες; Η μηπως πιστευες πως δε θα τη κοιτανε ολοι πλεον με μισο ματι;
Οσον αφορα στην αποδοση ρολων του στυλ "κακομαθημενη ψευτοεπαναστατρια των βορειων προαστειων" και "μεροκαματιαρης και παιδι φτωχης οικογενειας" κακο θα ηταν να αποφευγονται επειδη καποιος αλλος θα μπορουσε να σε απαντησει πως η μια ειναι "ανυστεροβουλη επαναστατρια που δε την ενδιαφερει μονο ο κωλος της και αγωνιζεται για το κοινο καλο" ενω ο αλλος ειναι "φασιστικο σκυλι της εξουσιας που πρωτα ο ιδιος επελεξε το ρολο του και μετα οι υπολοιποι".
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 30 September 2009 - 13:29
Αλλα Mono, μην πας να μου δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα με βαση την κατηγορια της συνεργιας... Να τον ειχε ο Κορκονεας τον Αλεξη γονατισμενο με το περιστροφο στο μετωπο Dirty Harry style, θα τον κατεκρινα τον συναδελφο του που δεν εκανε κατι να τον σταματησει. Κατω ομως απο τις συνθηκες που εγιναν πραγματικα τα πραγματα, δεν δικαιολογειται με τιποτα η εκτεταμενη προφυλακιση του. Ειναι ακομα μεσα καθαρα και μονο επειδη ο καθε υπουργος δικαιοσυνης δεν εχει καμμια ορεξη να αντιμετωπισει επεισοδια και πορειες.. Και μπορει να μη ειμαι δικηγορος, αλλα βαζω στοιχημα οτι τα ευρωπαικα δικαστηρια θα δικαιωσουν με παχουλη αποζημιωση τον αστυνομικο για την υποθεση αυτη.
Δεν μπορεις λοιπον να εξαντλεις την αυστηροτητα σου στην μια υποθεση, και στην αλλη να κανεις τα στραβα ματια.. Οι νομοι θα πρεπει να εφαρμοζονται το ιδιο σε ολους.
Posted 30 September 2009 - 16:26
Τελικα έχω καταλάβει πως θα κάνω καλό στην χώρα μου σε αυτές τις εκλογές.Θα τους ψηφίσω όλους ! Όλοι έχουν κάτι που πρέπει να ψηφίσουμε , οπότε θα τους ψηφίσω όλους μαζί ταυτόχρονα.!
Να ψηφίσεις ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τους συνεχιστές του Καποδίστρια. Για μια Ελλάδα όπως τότε που κυβερνούσε ο Καποδίστριας
Posted 30 September 2009 - 16:29
Posted 30 September 2009 - 16:54

Posted 30 September 2009 - 17:17
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 30 September 2009 - 17:23
Αναφερα τα συγκεκριμενα δυο παραδειγματα, επειδη προκειται για μεγαλες υποθεσεις με γνωστη δικογραφια. Ειναι πιο ευκολο να συζητηθουν αυτες χωρις να καταληξουμε σε καταστασεις ραδιο αρβυλα. Δεν επιλεγω τις υποθεσεις που με "συμφερουν" απο ενα δεξιο point of view. Παραδεχομαι οτι η αστυνομια μας ειναι ωχαδερφιστικη και δημοσιουπαλληλικη και δεν το εχει σε τιποτα να συλλαβει καποιον που απλα βρισκεται στο λαθος μερος την λαθος ωρα, απο το να ξεκουμπιστει για παραδειγμα να συλλαβει αυτον που πραγματικα κανει π.χ. επεισοδια.
Αλλα Mono, μην πας να μου δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα με βαση την κατηγορια της συνεργιας... Να τον ειχε ο Κορκονεας τον Αλεξη γονατισμενο με το περιστροφο στο μετωπο Dirty Harry style, θα τον κατεκρινα τον συναδελφο του που δεν εκανε κατι να τον σταματησει. Κατω ομως απο τις συνθηκες που εγιναν πραγματικα τα πραγματα, δεν δικαιολογειται με τιποτα η εκτεταμενη προφυλακιση του. Ειναι ακομα μεσα καθαρα και μονο επειδη ο καθε υπουργος δικαιοσυνης δεν εχει καμμια ορεξη να αντιμετωπισει επεισοδια και πορειες.. Και μπορει να μη ειμαι δικηγορος, αλλα βαζω στοιχημα οτι τα ευρωπαικα δικαστηρια θα δικαιωσουν με παχουλη αποζημιωση τον αστυνομικο για την υποθεση αυτη.
Δεν μπορεις λοιπον να εξαντλεις την αυστηροτητα σου στην μια υποθεση, και στην αλλη να κανεις τα στραβα ματια.. Οι νομοι θα πρεπει να εφαρμοζονται το ιδιο σε ολους.
Μόνο τώρα το θυμήθηκες αυτό ?!? Στις αμέτρητες περιπτώσεις αστυνομικής/κρατικής αυθαιρεσίας , σε όλα αυτά τα σκάνδαλα δεν το σκέφτηκες αυτό ή δεν άξιζε τόσο ? Πραγματικά αρχίζω να σκέφτομαι μπας και θες μόνο να είσαι στο επίκεντρο , δεν εξηγείτε αλλιώς χωρίς να πέσουν βαριοί χαρακτηρισμοί …
Δεν θα το συνέχιζα αλλά πραγματικά ήθελα να καταλάβω , έστω απειροελάχιστα , πως σκέπτεσαι