Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26791 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 12:47

ισως ομως δεν εχετε προσεξει κατι, και δικαιως, γιατι αυτην την πολιτικη ακολουθουν τα κομματα για να κερδισουν τις επερχομενες εκλογες.
ΔΕΝ ψηφιζουμε Πρωθυπουργο. ψηφιζουμε ιδεολογικο κομμα, και κυβερνηση. ψηφιζουμε αντιπροσωπους.
τι θελω να πω. Τι να τον κανω τον Κωστακη, αν ειναι δεινος ρητορας (που ειναι, του το αναγνωριζω αυτο) οταν τα ρεμαλια που εχει για υπουργους ειναι ο ενας πιο σκαρτος απο τον αλλο?(και οποιος τολμησει να φερει αντιρηση για αυτο, θα του τριψω στη μουρη τα δεκαδες σκανδαλα των τελευταιων χρονων)
Η δεινοτητα του δεν μου εγκυαται καλη διακυβερνηση.

Ομοιως, το οτι ο Γιωργακης δεν εχει ευφραδεια, και πυγμη οταν μιλαει, δεν μου προδικαζει οτι οι υπουργοι του δεν θα κανουν δουλεια ( ναι ξερω, λεω κατι φριχτα αστεια ωρες ωρες)
Ναι, εχετε δικιο οτι η γραμμη της κυβερνησης ξεκιναει απο τον πρωθυπουργο, αλλα κακως εστιαζετε σε 5 προσωπα μονο. τα ρασα δεν κανουν τον παπα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26792 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:00

Ίσως είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον Melkor XD
@ash:Δηλαδή επειδή η μάνα του είναι Αμερικάνα αυτομάτως και ο ίδιος είναι Αμερικάνος?Ο άνθρωπος ζει 35+ χρόνια στην Ελλάδα,έχει Έλληνα πατέρα,μιλάει σχεδόν άπταιστα Ελληνικά και έχει υπηρετήσει σαν υπουργός σε Έλληνικη κυβέρνηση.Εμένα αυτά μου είναι υπεραρκετά για να τον δεχτώ σαν Έλληνα και όχι το άμα θα κάνει 5 σαρδάμ.Και στο κάτω κάτω ο Σημίτης έκανε περισσότερα!!!
Intelligence is nothing without wisdom...

#26793 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:25

ισως ομως δεν εχετε προσεξει κατι, και δικαιως, γιατι αυτην την πολιτικη ακολουθουν τα κομματα για να κερδισουν τις επερχομενες εκλογες.
ΔΕΝ ψηφιζουμε Πρωθυπουργο. ψηφιζουμε ιδεολογικο κομμα, και κυβερνηση. ψηφιζουμε αντιπροσωπους.
τι θελω να πω. Τι να τον κανω τον Κωστακη, αν ειναι δεινος ρητορας (που ειναι, του το αναγνωριζω αυτο) οταν τα ρεμαλια που εχει για υπουργους ειναι ο ενας πιο σκαρτος απο τον αλλο?(και οποιος τολμησει να φερει αντιρηση για αυτο, θα του τριψω στη μουρη τα δεκαδες σκανδαλα των τελευταιων χρονων)
Η δεινοτητα του δεν μου εγκυαται καλη διακυβερνηση.

Ομοιως, το οτι ο Γιωργακης δεν εχει ευφραδεια, και πυγμη οταν μιλαει, δεν μου προδικαζει οτι οι υπουργοι του δεν θα κανουν δουλεια ( ναι ξερω, λεω κατι φριχτα αστεια ωρες ωρες)
Ναι, εχετε δικιο οτι η γραμμη της κυβερνησης ξεκιναει απο τον πρωθυπουργο, αλλα κακως εστιαζετε σε 5 προσωπα μονο. τα ρασα δεν κανουν τον παπα.

Ε, αν και δεν ξέρω πολλά από πολιτικά, ο αντιπρόσωπος μιας χώρας είναι σίγουρα το σημαντικότερα ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα. Και παρεμπιπτόντως, δεν είπα πουθενά κάτι για το ΠΑΣΟΚ. Εγώ μιλάω για τον Γιωργάκη αυτόν καθ' αυτόν, που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι από τους χειρότερους πολιτικούς που έχουν ηγηθεί (και όχι μόνο) κόμμα. Και δεν χρειάζεται να δείξω κάποια ελαφρότητα πιστεύω, αφού αυτός θα είναι ο πρωθυπουργός στη χώρα που μένω, σπουδάζω και θα δουλέψω.

@ash:Δηλαδή επειδή η μάνα του είναι Αμερικάνα αυτομάτως και ο ίδιος είναι Αμερικάνος?Ο άνθρωπος ζει 35+ χρόνια στην Ελλάδα,έχει Έλληνα πατέρα,μιλάει σχεδόν άπταιστα Ελληνικά και έχει υπηρετήσει σαν υπουργός σε Έλληνικη κυβέρνηση.Εμένα αυτά μου είναι υπεραρκετά για να τον δεχτώ σαν Έλληνα και όχι το άμα θα κάνει 5 σαρδάμ.Και στο κάτω κάτω ο Σημίτης έκανε περισσότερα!!!

Ώπα. Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι μητρική του γλώσσα η ελληνική. Δεν ήξερα καν τι κάνει ο άνθρωπος παρεμπιπτόντως. Αν είναι η μάνα του από την Αμερική ή από την Ατλαντίδα, ή το αν μητρική του γλώσσα είναι τα Αγγλικά ή τα αρχαία Αιγυπτιακά, πολύ λίγο με νοιάζει. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ο μέλλοντας πρωθυπουργός της Ελλάδας μπερδεύει την κάλπες με τις κάλτσες, και είναι κρίμα. Και sorry κιόλας, αλλά του το συγχορώ αν ήταν συμμαθητής μου ή μακρυνός ξάδερφος. Αλλά θα γίνει Πρωθυπουργός. Εγώ πιστεύω ότι εφ' όσον δεν μπορεί να μιλήσει Ελληνικά σε ρητορικό επίπεδο όπως άλλοι, δεν έπρεπε να του δωθεί το δικαίωμα να διηκήσει το ΠΑΣΟΚ.

Δηλαδή νταξ,
σιγά μην τον λυπηθώ επειδή γεννήθηκε με 47 χρωμοσώματα. :puke:

Υ.Γ.: Ο Σημίτης τουλάχιστον ήταν ικανός πολιτικός, και απαντούσε λίγο πιο κοντά σε αυτό που τον ρωτούσαν. Οι υπεκφυγές του ήταν έξυπνες, όχι καταλάθος. Τον άλλον τον ρωτούσαν για την Ιδιωτική παιδεία και τις εσωκομματικές αντιπαλότητες και έλεγε κάτι για δάση. :wet2:

Παρεμπιπτόντως. Γαμάτα, η πολιτική κριτική είναι πλέον ρατσισμός. :nod:

oR4yYRl.gif

#26794 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:35

Μετά από Γερμανό βασιλιά και βγάλουμε Αμερικάνο πρωθυπουργό; Ώσομ.
Βασικά αν θέλει να προχωρίσει πολιτικά, ας πάει να ανταγωνιστεί με τον Ομπάμα στην Αμερική για να μας δείξει την γλωσσομάθεια και την ευφυΐα του. Ή μάλλον ας πάει στον Καναδά (αν υπάρχει και δεν είναι όλα φήμες) όπου κύρια συστατικά για να βγεις πρόεδρος είναι η καλοσύνη και η καλοκαρδία. :ureshii:

Αυτό είναι πολιτική κριτική?

#26795 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:40

Ώπα. Δεν είπα εγώ ότι δεν είναι μητρική του γλώσσα η ελληνική. Δεν ήξερα καν τι κάνει ο άνθρωπος παρεμπιπτόντως. Αν είναι η μάνα του από την Αμερική ή από την Ατλαντίδα, ή το αν μητρική του γλώσσα είναι τα Αγγλικά ή τα αρχαία Αιγυπτιακά, πολύ λίγο με νοιάζει. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι ο μέλλοντας πρωθυπουργός της Ελλάδας μπερδεύει την κάλπες με τις κάλτσες, και είναι κρίμα. Και sorry κιόλας, αλλά του το συγχορώ αν ήταν συμμαθητής μου ή μακρυνός ξάδερφος. Αλλά θα γίνει Πρωθυπουργός. Εγώ πιστεύω ότι εφ' όσον δεν μπορεί να μιλήσει Ελληνικά σε ρητορικό επίπεδο όπως άλλοι, δεν έπρεπε να του δωθεί το δικαίωμα να διηκήσει το ΠΑΣΟΚ.

Δηλαδή νταξ,
σιγά μην τον λυπηθώ επειδή γεννήθηκε με 47 χρωμοσώματα. :puke:

Υ.Γ.: Ο Σημίτης τουλάχιστον ήταν ικανός πολιτικός, και απαντούσε λίγο πιο κοντά σε αυτό που τον ρωτούσαν. Οι υπεκφυγές του ήταν έξυπνες, όχι καταλάθος. Τον άλλον τον ρωτούσαν για την Ιδιωτική παιδεία και τις εσωκομματικές αντιπαλότητες και έλεγε κάτι για δάση. :wet2:

Παρεμπιπτόντως. Γαμάτα, η πολιτική κριτική είναι πλέον ρατσισμός. :nod:

Ash ο Μακρυγιάννης όμως δεν σε χαλάει που πολέμησε εκ μέρος του ελληνικού έθνους και ας μην ήτανε λόγιος. Και τα απομνημονεύματά του τα διαβάζουμε ακόμη και σήμερα και ας γράφτηκαν από άνθρωπο χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.

Επίσης δεδομένου ότι η γλωσσική ομοιογένεια επιτεύχθηκε στην Ελλάδα κυρίως μετά τους Βαλκανικούς πολέμους πολλοί από τους υποστηρικτές της ελληνικής επανάστασης δεν μιλούσανε καν ελληνικά. Μήπως να απογυμνώσουμε και αυτούς από την ελληνική τους ταυτότητα?

My point is... Ανεξάρτητα από το ποιόν πρόκειται (γιατί δεν το γράφω το ποστ για να υπερασπιστώ πρόσωπο) όταν θέλουμε να μιλάμε για πολιτική κριτική πρέπει να κάνουμε κριτική πάνω σε πολιτικά επιχειρήματα. Γιατί σημασία έχει το νόημα του τι λέγεται και όχι το πως. Τα υπόλοιπα είναι απλά ad hominem (α ρε αθάνατο anidb) επιθέσεις που κατ εμέ δεν αξίζουν καν να σχολιαστούν.

Eπίσης

@ Ηazuki

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:48

#26796 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:43

Θα γίνω Iristella fanboy...Τέλος!!!

#26797 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:49

Τα υπόλοιπα είναι απλά ad hominem (α ρε αθάνατο anidb) επιθέσεις[...] .

I see what you did there... :tensai:

xbJ3b2w.jpeg

#26798 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 13:58

Ε, αν και δεν ξέρω πολλά από πολιτικά, ο αντιπρόσωπος μιας χώρας είναι σίγουρα το σημαντικότερα ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα. Και παρεμπιπτόντως, δεν είπα πουθενά κάτι για το ΠΑΣΟΚ. Εγώ μιλάω για τον Γιωργάκη αυτόν καθ' αυτόν, που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι από τους χειρότερους πολιτικούς που έχουν ηγηθεί (και όχι μόνο) κόμμα. Και δεν χρειάζεται να δείξω κάποια ελαφρότητα πιστεύω, αφού αυτός θα είναι ο πρωθυπουργός στη χώρα που μένω, σπουδάζω και θα δουλέψω.

Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δνε ισχυριστικα ποτε οτι μιλησες για καποιο κομμα. και επισης, δεν απευθυνομουν μονο σε εσενα. γενικα, εκανα μια παρατηρηση.
αλλα αυτο ακριβως ειναι το θεμα μας. οπως ειναι τα πραγματα, ασχολουμαστε μονον με το ποιος θα ειναι πρωθυπουργος, σαν η κυβερνηση να ειναι μονο αυτο το ενα ατομο. ναι, να τους συγκρινουμε τους πολιτικους αρχηγους μεταξυ τους, αλλα ας συγκρινουμε και την ιδεολογια που υποτιθετια οτι αντιπροσωπευουν, και κυριως τα ατομα που εχουν διπλα τους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 22 Σεπτέμβριος 2009 - 14:04

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26799 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 14:41

Αυτό είναι πολιτική κριτική?

Όχι, ρε. Δεν μιλούσα για κάποιο ποστ μου συγκεκριμένα, αλλά για την ανταπόκριση στο γεγονός ότι όλοι τον κατακρίνουν που δεν ξέρει να μιλάει σαν τους άλλους. Εγώ δεν άσκησα πουθενά πολιτική κριτική, αφού δεν ξέρω κιόλας καλά. Αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν μπορεί κάποιος ο οποίος δεν κατέχει την γλώσσα μιας χώρας στο επίπεδο ώστε να μπορεί να μιλήσει ρητορικά να γίνει πρωθυπουργός μιας χώρας. Άποψή μου, νταξ.

Ash ο Μακρυγιάννης όμως δεν σε χαλάει που πολέμησε εκ μέρος του ελληνικού έθνους και ας μην ήτανε λόγιος. Και τα απομνημονεύματά του τα διαβάζουμε ακόμη και σήμερα και ας γράφτηκαν από άνθρωπο χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.

Επίσης δεδομένου ότι η γλωσσική ομοιογένεια επιτεύχθηκε στην Ελλάδα κυρίως μετά τους Βαλκανικούς πολέμους πολλοί από τους υποστηρικτές της ελληνικής επανάστασης δεν μιλούσανε καν ελληνικά. Μήπως να απογυμνώσουμε και αυτούς από την ελληνική τους ταυτότητα?

My point is... Ανεξάρτητα από το ποιόν πρόκειται (γιατί δεν το γράφω το ποστ για να υπερασπιστώ πρόσωπο) όταν θέλουμε να μιλάμε για πολιτική κριτική πρέπει να κάνουμε κριτική πάνω σε πολιτικά επιχειρήματα. Γιατί σημασία έχει το νόημα του τι λέγεται και όχι το πως. Τα υπόλοιπα είναι απλά ad hominem (α ρε αθάνατο anidb) επιθέσεις που κατ εμέ δεν αξίζουν καν να σχολιαστούν.

Πραγματικά δεν διαφωνώ σε κάτι. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να κατακρίνω έναν άνθρωπο, σχεδόν οποιονδήποτε (και το σχεδόν στο υπογραμμισένο που έχω πιο πάνω) επειδή δεν μιλάει καλά ελληνικά. Δεν ξέρω αν έδωσα τέτοια εντύπωση με τα παραπάνω ποστς μου, αλλά sorry, μερικές φορές παρασύρομαι.:emptyonexg1:

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα ποιό είναι; Δεν μιλάμε για οποιοδήποτε άτομο. Αλλά είναι δυνατόν ο πολιτικός αρχηγός της χώρας να μιλάει σχεδόν τέλεια τη γλώσσα της; Η ρητορία δεν είναι τάχα το σημαντικότερο όπλο ενός πολιτικού; Προσωπικά δεν ξέρω πολλά από πολιτικά, ούτε έχω προσανατολιστεί απόλυτα σε θέματα "αριστερά και δεξιά", ούτε ασκώ κριτική, πολύ απλά επειδή δεν μπορώ. Αλλά από τα λίγα που καταλαβαίνω, νομίζω ότι μερικά πράγματα κάνουν μπαμ, όπως το ότι ο Παπανδρέου είναι δείγμα πολιτικού μπροστά στον πατέρα του, όπως και ο Καραμανλής είναι σαφώς χειρότερος σε σχέση με τον θείο του.

Αλλά νταξ. Απ' την στιγμή που ο άνθρωπος δεν μπορεί να αρθρώσει μία πρόταση που δεν έχει μελετήσει πριν, πώς θα συνεννοείται, θα διηκεί, ενώ ως γνωστόν ένα από τα κυριώτερα πράγματα που έχει να κάνει είναι το παραπάνω;

Αν κάνω λάθος και είναι απλά δυσλεκτικός ενώ στην πραγματικότητα μία πολιτική ευφυΐα, να με συγχορείτε, κρίνω από το ό,τι βλέπω. Αλλά από τα τωρινά δεδομένα...

Τέλος πάντων, μπήκα πάλι σε χωράφια που εκτός του ότι δεν τα πολυκατέχω, δεν τα πολυενδιαφέρουν καν. Οπότε δεν μπορώ να ακολουθήσω απόλυτα. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου, όσο λίγο κι αν μετράει, και πραγματικά μακάρι να βγω λάθος. :stubborn:

Αυτά. :wis:

oR4yYRl.gif

#26800 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 14:48

Posted Image

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#26801 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 15:05

Για οσους μιλανε για πολιτικα τοση ωρα...:ureshii:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#26802 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 15:26

Μην τα βαζετε με τον Ash.. Λογικο ειναι να εχουμε καποιες παραπανω απαιτησεις απο καποιον ο οποιος προοριζεται για να γινει ο πρωτος πολιτης της χωρας.. Λογικο ειναι να θελουμε να εχει ολα τα προσοντα που χαρακτηριζουν εναν πραγματικο πολιτικο αρχηγο.. Και κακα τα ψεμματα, η γλωσσικη ευφραδεια ειναι ενα απο τα βασικα.

Ενας τυχαιος ελληνοαμερικανος εχει καθε δικαιολογια να εχει δυσκολιες με την ελληνικη γλωσσα.. Ενας υποψηφιος πρωθυπουργος ομως, να κοψει το λαιμο του και να μαθει σωστα ελληνικα.. Αν δεν καταφερει να κανει ουτε αυτο, πως θα καταφερει να λυσει ενα σωρο αλλα πιο δυσκολα προβληματα?? Ακομα και η εμφανιση παιζει ρολο (βλεπε κιλα). Γιατι μας κανουν να αναρωτιομαστε πως θα ελεγξουν καποιοι πολιτικοι την οικονομια οταν δεν μπορουν να ελεγξουν τον εαυτο τους.

Λογικο ειναι να θελουμε απο τους αρχηγους μας να εχουν κατι απο Superman..

Και μια που ειπατε για Ομπαμα, ιδου Ομπαμα μπισκοτα made in Japan..

Posted Image

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26803 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 15:28

You are weak !!!

http://objection.mrdictionary.net/go.php?n=3267029
rsrGbGx.gif

#26804 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 15:36

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#26805 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 15:44

Hanzo :o

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.