Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 21 September 2009 - 21:05
Posted 21 September 2009 - 21:06
Έτσι, πάμε με τον Παπανδρέου για πρωθυπουργάρα και σε λίγο δεν θα είναι μόνο οι Τούρκοι απειλή, αλλά και οι Βέλγοι.
Posted 21 September 2009 - 21:14
Έτσι, πάμε με τον Παπανδρέου για πρωθυπουργάρα και σε λίγο δεν θα είναι μόνο οι Τούρκοι απειλή, αλλά και οι Βέλγοι.
Είναι οι Τούρκοι ακόμα απειλή?
Posted 21 September 2009 - 21:18
Από ό,τι είδα από το debate έως τώρα, πραγματικά γέλασα ασύστολα με τον Παπανδρέου. Ο άνθρωπος είναι γλωσσολογικά ανίκανος, και το IQ του χρειάζεται, και αισιόδοξα μιλώντας, να ανεβεί τουλάχιστον 60 βαθμούς για να μπορεί να θεωρηθεί μέτριας νοημοσίνης.
Δε θα το λεγα.Στο ελληνικό έχει πρόβλημα.Προχθές κάπου τον άκουσα να μιλάει αγγλικά και δε τα μιλούσε τύπου "στην υγειά του everybody".Λογικό είναι όταν ο άνθρωπος δεν έχει μεγαλώσει εδώ.
Posted 21 September 2009 - 21:22
τετοιο γελιο και ''ατακες'' δεν εχει το ναρουτο
Συμφωνώ απόλυτα. Ο καλύτερος λόγος για να δεις το ντιμπέιτ είναι ο παρακάτω.
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?

Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.

Posted 21 September 2009 - 21:29
Oh snap! And here I was thinking we are in 2009 and not in 1922...
Οικονομική.
Βέβαια σε λίγο θα μας κάνουν σταυροφορία μαζί με τους Βέλγους και τους Σουηδούς.
Posted 21 September 2009 - 21:48
Οικονομική.
Βέβαια σε λίγο θα μας κάνουν σταυροφορία μαζί με τους Βέλγους και τους Σουηδούς.
Επίσης, μην ξεχνάμε την απειλή την οποία αποτελεί το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβρούργου. [IMG]http://images.google.com/url?source=imgres&ct=img&q=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c1/Roundel_of_Luxembourg.svg/304px-Roundel_of_Luxembourg.svg.png&usg=AFQjCNHUpa8Ih6DUpb_RoW007_p9YfBkhA[/IMG]
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?

Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.

Posted 21 September 2009 - 22:39

Posted 21 September 2009 - 22:53
Although Dexter's acting was perfect! (δεν θυμαμαι το κανονικο ονομα του ηθοποιου
(μεσα στο κλίμα της πολιτικής συζήτησης)
Posted 21 September 2009 - 23:02
Now this thread is:
Spoiler:
Καλή προσπάθεια.. αλλά ξέρω κάτι παιδιά που είναι εκτός συναγωνισμού σε αυτόν τον τομέα...
Attached Files

Posted 21 September 2009 - 23:02
PIC unrelated
Edited by Dante80, 21 September 2009 - 23:53.
Posted 21 September 2009 - 23:11
Oh snap! And here I was thinking we are in 2009 and not in 1922...
Καλά μην το δένεις και κόμπο εσύ... χαμός γίνεται κάθε μέρα στο Αιγαίο... (με τις παραβιάσεις τους)
Όχι ότι θα γίνει πόλεμος βέβαια, άλλα οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες.
Οικονομική.
Last time I checked οι Τούρκοι ήταν Μουσουλμάνοι

Posted 21 September 2009 - 23:12
Lydia, please μην ποστάρεις Oldfag demos and memes, δεν χρειάζεται να τα αποκτήσουν όλοι.
PIC unrelatedSpoiler:
ΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑ
Ναι, λες? Να τα έχουμε μόνο εμείς και να τα λέμε 'πολύτιμό μου' και να καυλώνουμε μόνοι μας σε μικρά σκοτεινά δωμάτια type-άροντας
▲
κτλ?
Μήπως είσαι λίγο ελιτιστής?
After all, σε αυτό το forum είμαι απλώς ένα χαρούμενο και αθώο noobακι. 'Ασχετο αν...
Attached Files
Edited by Dante80, 21 September 2009 - 23:53.

Posted 21 September 2009 - 23:22
Μήπως είσαι λίγο ελιτιστής?
Η προιστορία μου σε αυτό το forum, δηλώνει ότι τους ελιτιστές τους έχω για πρωινό. Είμαι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό ελιτιστή, είμαι ψωνάρα, and that's enough...
Φωτογραφία απλού ελιτιστή