Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 20 September 2009 - 01:27
Και για όσους αναφέρουν τους κανόνες.
SCREW THE RULES, I'VE GOT MONEY!!!!!!!!!!
Posted 20 September 2009 - 02:56
Και για να ξεχνάμε τα meme που παλιού καλού καιρού...

Μαθήματα ιντερνετικής ιστορίας σε σποραδικά ποστ.
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?

Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.

Posted 21 September 2009 - 00:56
βρε καλως το oldfag
Spoiler:
μαλλον εννοεις διαφορα ποστ
σποραδικός sporadique occasional, sporadic
επίθ α / θ / ουδ σποραδικός, σποραδική, σποραδικό [sporaði'kos, sporaði'ci, sporaði'ko] αραιός, σπάνιος sporadique σποραδικές συναντήσεις
Εννοώ απλώς ότι δεν συχνάζω εδώ, άρα τα random oldmeme μου θα είναι αραιά.
Οldfag.... You make it sound as if it's a bad thing! Για μας σημαίνει 'respected user'.
Και για να μην χαλάω την προσωπική παράδοση μου,
Τελικά, επειδή στο κάτω-κάτω είμαστε στο Anime,gr... Ο Ταχυδρόμοςτων Νέων χθες είχε ένα άρθρο για το cosplay. Με την φωτογραφίας κάποιας win!Mikuru.
Παιδιά, σας πήρανε χαμπάρι.
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?

Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.

Posted 21 September 2009 - 01:13
Δεν γίνεται κοπέλα στα 19 και να είναι oldfag.
(και να τείνει στο true oldfag)
IMPOSSIBLE!!!!!!
Posted 21 September 2009 - 01:52
OK είμαι πεπεισμένος ότι είσαι επαγγελματικό trollάκι.
Δεν γίνεται κοπέλα στα 19 και να είναι oldfag.
(και να τείνει στο true oldfag)
IMPOSSIBLE!!!!!!
IMPOSSIBLE IS NOTHING!
Είμαι κοπέλα 19 χρονών. Γράφτηκα φέτος στην Βιολογία Αθηνών.
Έδωσα Νέα Ελληνικά 7/9 και Αγγλικά 14/9 ως ομογενής Ελληνίδα 3ης κατηγορίας στο Βαρβάκειο. Είμουνα της προάλλες στα Εξάρχεια, στο Cosplay πάρτυ στο Daisen, κουβέντιαζα με έναν Γιώργο που μου εξηγούσε πως θέλει να φτιάξει μια στολή Dante από DMC3. Κρατούσα ένα κουτάβι Rottweiler.
REAL PERSON IS REAL.
But...
OLDFAG IS OLDFAG.
There are no women on the internet? Think again, olderfag!
Attached Files

Posted 21 September 2009 - 02:08
Posted 21 September 2009 - 02:12
με λένε γιώργο, είμαι 48 χρονων παντρεμένος με 2 παιδιά, η γυναικα μου με απατάει και σήμερα κλάνω όλη μέρα. nice το meet you τώρα πάω να χέσω γιατί δεν αντέχω άλλο >_>IMPOSSIBLE IS NOTHING!
Spoiler:
Είμαι κοπέλα 19 χρονών. Γράφτηκα φέτος στην Βιολογία Αθηνών.
Έδωσα Νέα Ελληνικά 7/9 και Αγγλικά 14/9 ως ομογενής Ελληνίδα 3ης κατηγορίας στο Βαρβάκειο. Είμουνα της προάλλες στα Εξάρχεια, στο Cosplay πάρτυ στο Daisen, κουβέντιαζα με έναν Γιώργο που μου εξηγούσε πως θέλει να φτιάξει μια στολή Dante από DMC3. Κρατούσα ένα κουτάβι Rottweiler.
REAL PERSON IS REAL.:ureshii:
But...
OLDFAG IS OLDFAG.
There are no women on the internet? Think again, olderfag!
Spoiler:
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 21 September 2009 - 02:18
δε ξερω αν την ξερετε
καπως ετσι παει:
δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχειρονα
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 21 September 2009 - 02:20
με λένε γιώργο, είμαι 48 χρονων παντρεμένος με 2 παιδιά, η γυναικα μου με απατάει και σήμερα κλάνω όλη μέρα. nice το meet you τώρα πάω να χέσω γιατί δεν αντέχω άλλο >_>

EDIT: @ Lydia.
Ως oldfag τότε θε έπρεπε να περιμένεις: TITS or
Edited by Ptomahawk, 21 September 2009 - 02:26.
Posted 21 September 2009 - 02:32
[IMG]http://images.google.com/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://farm4.static.flickr.com/3078/3187940741_2dacf5beb1.jpg&usg=AFQjCNGjphgFSLoYJ31X83b1Vq4zI_QluQ[/IMG]

Posted 21 September 2009 - 02:35
Posted 21 September 2009 - 02:43
Αντε παιδιά και εγώ παρανυφάκι (μιας και το κουμπαριλίκι το πρόλαβε η mono)