Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26671 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 16:55

καλη συνεχεια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26672 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:04

Καλό κουράγιο και καλός πολίτης ;)

xbJ3b2w.jpeg

#26673 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:44

Λοιπόν θέλω να σας να ενημερώσω ότι έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό (έχει φανεί μου φαίνεται), αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε.

Τα σύνορα της πατρίδος μας θα είναι ασφαλή για αρκετό καιρό.

Ναι καλά το καταλάβατε, είμαι στρατό παραμεθώριο, και για την ακρίβεια σας χαιρετώ από τα Ρίζια. (Για το που είναι αυτά, ανοίξτε ένα χάρτη και δείτε στα σύνορα στον Έβρο κάπου εκεί, Προσοχή την πινέζα... μημ την βγάλετε και πέσει ο χάρτης)

Λοιπόν καλά να περνάτε και θα τα ξαναπούμε.

Εχεις να καθαρίσεις πολυυυυυυ ΠΑΤΑΤΑ φίλε....και παίζει να μην φας και καμία...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#26674 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:46

εκτος αν βρεις καμια πατατα ΕΠΟΠ. ξερω μερικες καλες.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26675 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:49

εδω ειμαστε. αν δεν υπαρχει προβλημα ανεβαζω και τη φωτογραφια

Shit, είναι αναμεσά μας :OMG3:
rsrGbGx.gif

#26676 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:49

Οι ΕΠΟΠ ομως εκτοσ από το ότι θέλουν πολύ ξεφλούδισμα και πολύ καλό τιγάνισμα..παίζει εκδοχή να τις τρώνε όλοι στο στρατόπεδο...να είσαι προσεκτικός..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#26677 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:52

καλυτερα παντως... απο το να τρωνε ο ενας τον αλλο... 1000 φορες πατατα, εστω και ξαναμασημενη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26678 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:57

Ναι ρε φίλε όμως..την πατάτα άμα την αφίσεις πολύ καιρό την τρώνε τα σκουλίκια και κάνει τρύπες....είναι για πέταμα..καλύτερα νιστικός θα έλεγα....

Αλλά και ο ένας τςν άλλον να φάνε..άμα σου βγει μπάμια όπως κάποια ψυχή ανέφερε σε προιγούμενεσ σελλίδες...τι χες γιάννη τι χα πάντα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#26679 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 18:04

Μην κακολογείτε τις μπάμιες.Oι πατάτες είναι passe. H μπάμια είναι το φαγητό του μέλλοντος. Η τροφή των θεών που λέμε.

Posted Image

#26680 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 18:07

ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ........ιφ γιου ντοντ γιουζ ιτ γιου λουζ ιτ λένε..άμα όλες οι πατάτες έχουν γίνει τρύπιες τότε καποια εργαλεία θα αχριστευτούν..λογικό μου ακούγεται....ζωή σε μας τους αγρότες...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#26681 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 18:11

Αμάν! Από τον ταχυδρόμο ήταν ο φωτογράφος που ήρθε στο πάρτυ?:OMG3:
Τώρα όλη η Ελλάδα θα δει την φάτσα μου!!!!:terror2:

δεν εισαι εσυ...

για ευνοητους λογους :tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26682 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 18:38

Παρακαλώ να λείπουν τα άσχημα σχόλια για τους ΕΠΟΠ. Μπορεί να μην τους πάτε για 1000+2 λόγους και πιθανότατα να μην έχουμε κάποιο μέλος στο anime.gr, που να κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε δημόσια σε ένα forum να προσβάλετε μία ομάδα ανθρώπων βασιζόμενοι στο αντικείμενο της δουλειάς τους.

...και όχι δεν είμαι ΕΠΟΠ ούτε κάποιος συγγενής μου για να προσβληθώ προσωπικά και να κάνω αυτή την παρατήρηση.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#26683 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 18:51

Παρακαλώ να λείπουν τα άσχημα σχόλια για τους ΕΠΟΠ. Μπορεί να μην τους πάτε για 1000+2 λόγους και πιθανότατα να μην έχουμε κάποιο μέλος στο anime.gr, που να κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε δημόσια σε ένα forum να προσβάλετε μία ομάδα ανθρώπων βασιζόμενοι στο αντικείμενο της δουλειάς τους.

...και όχι δεν είμαι ΕΠΟΠ ούτε κάποιος συγγενής μου για να προσβληθώ προσωπικά και να κάνω αυτή την παρατήρηση.

και λιγους λες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26684 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 19:01

Ξέρω τουλάχιστον ένα μέλος που είναι ΕΠΟΠ.

Όχι δεν είμαι εγώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26685 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 21:08

Youtube Video

Χαχα απλα προσέχτε τι αναφέρει ως κράτη στο τέλος :P.
Δημοσιευμένη  εικόνα