Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26551 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 16 September 2009 - 17:21

hmph, σε λιγο θα μου πεις οτι την οζα την λετε μανο

Και γιατί να μην στο πς?? αφου έτσι λέγεται..άκυ όζα....έλεος...:puke:..δεν είναι τρέντυ το όνομα σας...
Posted Image
Spoiler:

#26552 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 September 2009 - 17:22

CRETE WAS HERE.

THE REST OF GREECE IS A LOSER.

:hero:

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#26553 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 September 2009 - 17:28

CRETE WAS HERE.

THE REST OF GREECE IS A LOSER.

:hero:

Spoiler:

παλι στο Μυλοποταμο πηγες εκδρομη?
με κρητικο τσεμπερι και κομπιουτερατσι θες να πεις

Και γιατί να μην στο πς?? αφου έτσι λέγεται..άκυ όζα....έλεος...:puke:..δεν είναι τρέντυ το όνομα σας...

καλυτερα loser, παρα gay

Edited by Melkor, 16 September 2009 - 17:33.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26554 yashamaru

yashamaru

wake up Donnie.

• Members
  • 28 posts

Posted 16 September 2009 - 17:32

αληθεια, ηξερε κανεις σας οτι πρεπει μεσα στο αμαξι σας να εχετε παντα ενα πορτοκαλι γιλεκο; :oo:

περίμενε να δείς τι κανουν σε όσους πετυχουν να χνωτίζουν τα τζάμια των αμαξιών.

#26555 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 16 September 2009 - 18:00

παλι στο Μυλοποταμο πηγες εκδρομη?
με κρητικο τσεμπερι και κομπιουτερατσι θες να πεις

καλυτερα loser, παρα gay

Austria here. Anyone called?
Άντε μην σας basement για να γίνετε άνθρωποι.

Το ΚΑΣΕΡΙ είναι είδος κίτρινου τυριού. ΔΕΝ είναι όλα τα κίτρινα τυριά κασέρια.
Η ΦΕΤΑ είναι είδος άσπρου τυριού. ΔΕΝ είναι όλα τα άσπρα τυριά φέτα.
Πίτα με σουβλάκι/κοτόπουλο/μπιφτέκι/λουκάνικο ect λέγεται, όχι σάντουιτς όχι σουβλάκι.

Σούβλα--->σουβλάκι.Αν η σούβλα είναι κρέας καλώς.
Posted Image

#26556 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 16 September 2009 - 18:15

Lol, το πιο ηλιθιο πραγμα παντως ειναι να λέει το σουβλάκι, καλαμάκι. Μα ποια είναι η λογική? Ο_ο

Σουβλάκι>> σουβλίζω----> παιρνω ενα μυτερο πραγμα και καρφώνω κομμαρια κρέατος πάνω...

Και μετα λετε την πίτα σουβλάκι... Δεν μου μοιάζει να σούβλισαν τπτ πάνω στο ζυμαράκι. Πίτα λέγεται, διότι είναι ενα κομμάτι ζυμαριού που το γεμίζεις με διάφορα πράγματα μέσα.:hot:

Αυτα μόνο εχω να πω ότι με ξενίζουν. Δεν θυμαμαι τωρα πως τα λενε οι Θεσσαλονικεις, αλλα στο χωριο μου και στην Πατρα "εμεις οι χωριατες", τουλ εχουμε λογική.

Παντως αυτο με το κασέρι στην Θεσσ οντως είναι παράξενο. Δεν το ήξερα και είπα τυρί, και κόντεχα να καταληξω με φέτα. Εχε χάρη που ο άνθρωπος καταλαβε οτι δεν 'ηγκερα απο συμπρωτευουσα"...

#26557 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 16 September 2009 - 18:29

Lol, το πιο ηλιθιο πραγμα παντως ειναι να λέει το σουβλάκι, καλαμάκι. Μα ποια είναι η λογική? Ο_ο

Λογική θα υπήρχε αν το ίδιο το καλαμάκι ονομαζόταν σε "σωλήνας παροχής καφέ/αναψυκτικού/κουλουπου".Αλλά δεν λέγεται έτσι αλλά ΚΑΛΑΜΑΚΙ!

@Seirios, ξέρω είμαι όργιο!Αν είχα δει ότι ήσουν μέσα, δεν θα το πόσταρα καθόλου το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.Δεν θέλω να βγάλω τα ματάκια μου με τα σχόλια σου, είπαμε :hahaha:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#26558 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 16 September 2009 - 18:30

Καλά ρε παιδιά και τη χαλβαδόπιτα τη λένε ...χαλβαδόπιτα αλλά δε το κάνουμε και ζήτημα. Μυστήριοι άνθρωποι εδω μέσα.
rsrGbGx.gif

#26559 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 September 2009 - 18:34

Austria here. Anyone called?
Άντε μην σας basement για να γίνετε άνθρωποι.

Posted Image

Σουβλάκι>> σουβλίζω----> παιρνω ενα μυτερο πραγμα και καρφώνω κομμαρια κρέατος πάνω...

Και μετα λετε την πίτα σουβλάκι... Δεν μου μοιάζει να σούβλισαν τπτ πάνω στο ζυμαράκι. Πίτα λέγεται, διότι είναι ενα κομμάτι ζυμαριού που το γεμίζεις με διάφορα πράγματα μέσα.:hot:

Αυτα μόνο εχω να πω ότι με ξενίζουν. Δεν θυμαμαι τωρα πως τα λενε οι Θεσσαλονικεις, αλλα στο χωριο μου και στην Πατρα "εμεις οι χωριατες", τουλ εχουμε λογική.

Παντως αυτο με το κασέρι στην Θεσσ οντως είναι παράξενο. Δεν το ήξερα και είπα τυρί, και κόντεχα να καταληξω με φέτα. Εχε χάρη που ο άνθρωπος καταλαβε οτι δεν 'ηγκερα απο συμπρωτευουσα"...

2 αντρες, , μια γυναικα...
Spoiler:
ολα γινονται.-

Edited by Melkor, 16 September 2009 - 18:39.

#26560 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Φάτε Goodys, γερά και ελληνικά :#
rsrGbGx.gif

#26561 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Έχω ακούσει επίσης τον κουραμπιέ να τον λένε "σκονισμένο κεφτέ".

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#26562 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 16 September 2009 - 18:44

Έχω ακούσει την Βασσιλόπιτα να την λένε μπουγάτσα με φλουρί πάντως....μουαχαχαχαχα

Σαμουράι πίτσα Δόρα....άμα υπάρχει καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν....και όλα βγάζουν νόημα..ο Μέλκορ με κάλυψε...
Posted Image
Spoiler:

#26563 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 September 2009 - 18:49

Έχω ακούσει την Βασσιλόπιτα να την λένε μπουγάτσα με φλουρί πάντως....μουαχαχαχαχα

αμα ειναι με φυλο μπουγατσας, πως να την πουμε δηλαδη?

Σαμουράι πίτσα Δόρα....άμα υπάρχει καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν....

και λιγο λαδακι...

#26564 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 16 September 2009 - 18:52

αμα ειναι με φυλο μπουγατσας, πως να την πουμε δηλαδη?
και λιγο λαδακι...

Το λάδι παχαίνει και εκτός αυτού τώρα με την κρίση η τιμή του έχει φτάσει πολυ...δεν ΄συμφέρει με λάδι...
Posted Image
Spoiler:

#26565 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 September 2009 - 19:48

μαγιονεζα τοτε?