Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26536 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 08:36

εντελως ακυρο αλλα εχει συμβει σε κανεναν το εξης:

με σταματανε για αλκοτεστ (χωρις να εχω πιει) ερχετε φυσαω το κοιταει και με ρωταει αν εχω πιει. Φυσικα του απανταω οχι, οποτε μου πεταει το εξης ακυρο, μου λεει πως σε λενε του λεω το μικρο μου και με ρωταει μετα και το επιθετο. Δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ηθελε να μαθει το ονομα μου και βλακωδως δεν τον ρωτησα.

Ο αστυνομικός ήταν νεαρός σε ηλικία?
Τους νέους αστυνομικούς τους στέλνει η ακαδημία που τους εκπαιδεύει σε διάφορα σημεία της πόλης για εξακρίβωση στοιχείων. Αυτό που κάνουν είναι να κοιτάνε ταυτότητες ή απλά να ρωτάνε το ονοματεπώνυμο σου.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#26537 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 09:33

με σταματανε για αλκοτεστ (χωρις να εχω πιει) ερχετε φυσαω το κοιταει και με ρωταει αν εχω πιει. Φυσικα του απανταω οχι, οποτε μου πεταει το εξης ακυρο, μου λεει πως σε λενε του λεω το μικρο μου και με ρωταει μετα και το επιθετο. Δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ηθελε να μαθει το ονομα μου και βλακωδως δεν τον ρωτησα.

Έχω βγει έξω με φίλους και βλέπω ότι σε λίγο θα βρέξει , επειδή ήμουν με το μηχανάκι , είχε περάσει κι όλας η ώρα , λέω να φύγω προτού με πιάσει βροχή.Φοράω κράνος (ΠΑΝΤΑ) και ξεκινάω για το σπίτι , στο δρόμο αρχίζει να ψιχαλίζει οπότε πάω κι εγώ γρηγορότερα . Ξαφνικά , βλέπω κάτι σειρήνες και έναν μπάτσο να μου κάνει σήμα να βγω στην άκρη . Ωχ ωχ λέω τώρα με γράψανε για υπερβολική ταχύτητα. Μου λέει άδεια , δίπλωμα , του τα δείχνω , μου λέει αλκοτέστ μετά. Δεν πίνω σχεδόν τίποτα όταν ξέρω ότι θα οδηγήσω κι έτσι δεν είχα να φοβηθώ τίποτα . Μου κάνει το αλκοτέστ βγαίνω καθαρός.Εν τω μεταξύ είχε αρχισει να ψιχαλ'ίζει ,λέω , ωραία ίσα ίσα προλαβαίνω να πάω χωρίς να βραχώ. Και μετά αρχίζει τις ερω΄τησεις
Που ήσουν (έξω ρε Μ@Λ@Κ@ τι σε νοιάζει) ;
Τι ήπιες ( Τώρα άμα σου πω τι θα κερδίσεις ; )
Τι έκανες τέτοια ώρα έξω (Με την αδερφή σου ήμουν , παλιο@@@@@)
Και άλλα τέτοια χαζά. Να αρχίσει να ψιλοβρέχει εν τω μεταξύ και αυτός εκεί , όλο χαζοερωτήσεις . Κάποια στιγμή του λέω «Ρε φίλε επειδή το σπίτι μου είναι εδώ κοντά , και αν συνεχίσει να δυναμώνει η βροχή , θα γίνω μούσκεμα μέχρι να φτάσω , δεν με αφήνεις να φύγω». Τι ήθελα και το έλεγα αυτό; μετά αρχίσαμε νέο κύκλο ερωτήσεων
Που μένεις ; (Θα σου λεγα τώρα , αλλά έχε χάρη)
Τι δουλειά κάνεις ( Πληρωμένος δολοφόνος είμαι , καμιά φορά και μαστροπός ...)
Και ένα σωρό άλλες σαχλαμάρες που δεν θυμάμαι. Τελικά μετά από πολλές ερωτήσεις και αφου η βροχή είχε εξελιχθεί σε κατακλυσμό με άφησε και έφτασα στο σπίτι μου , μούσκεμα μέχρι το κόκαλο , γιατί κάποιος είχε όρεξη για ανακρίσεις βραδιάτικα .

Δύο τρεις φορές με έχουν σταματήσει ( δεν ξέρω , ίσως επειδή φοράω κράνος , είναι παράπτωμα , αυτό στην Ελλάδα) και σχεδόν πάντα ήταν φιλικοί.Εκείνη τη φορά όμως , ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει. Να μην σου τύχει .:mador2:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#26538 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 10:04

Το ίδιο ακριβώς συνέβη κ σε εμένα στις καλοκαιρινές μου διακοπές στην Καλαμάτα..οπότε είναι εντολή κ όχι βίτσιο...και επειδή παλαιότερα μου έχει ξανασυμβεί κ έτυχε να μην φύγω αμέσως από τον έλεγχο είδα ότι το όργανο πήγε στο αμάξι του κ σημείωσε κάτι...προφανώς το όνομα μου κ ότι ελέγχθηκα...Μάλλον κρατάνε ενδεικτικά το όνομα όλων όσων δεν παραβαίνουν για να έχουν μια ένδειξη του πλήθους τον ατόμων που ελέγξανε...
Αν το κάνουν για κάποιον άλλο λόγο τότε θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά όταν κάποιος ψιλομεθυσμένος θα τούς πει ... Λέγομαι '' Βασίλης Παλαιοκώστας ''

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#26539 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 11:17

[media]http://www.youtube.com/watch?v=9d8S_9PZ56M[/media]

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#26540 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 12:04

και ναι! επιτέλους έφτιαξα την εξωτερική κάρτα ήχου :P HAZUKIIIII τα κατάφερα :Ο τελικά ένα adaptoraki χρειαζότανε, ευχαριστώ τον hazukι, soulslayer, Bezdim που ασχολήθηκαν με τις ώρες και με βοήθησαν :Ο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#26541 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 12:15

banzai! \o/

να υποθέσω ότι μόλις σου'ρθαν τα καλώδια?

#26542 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 13:25

Για τους Eddie Izzard fans
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/8256589.stm

#26543 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 14:03

just a hint
οι αστυνομικοι δεν εχουν δικαιωμα να ζητησουν (και να ρωτησουν) τιποτα παραπανω απο οσα αναγραφονται στην ταυτοτητα
δηλαδη αν σε ρωτησουν "που ησουν;" και του απαντησεις "να μη σε νοιαζει" (καλα οχι ετσι. ευγενικα τελος παντων) εισαι απολυτως νομικα καλυμενος
βεβαια αν θελουν εχουν αλλους πολλους τροπους να σου κανουν τη ζωη δυσκολη : σωματικος ελεγχος μιση ωρα, ελεγχος οχηματος αλλη μιση, εξακριβωση στοιχειων κτλ. μην αναφερω καν πως αν θελουν να σε γραψουν μπορουν να βρουν την παραμικρη ******* για να το κανουν. αληθεια, ηξερε κανεις σας οτι πρεπει μεσα στο αμαξι σας να εχετε παντα ενα πορτοκαλι γιλεκο; :oo:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#26544 cybernaut

cybernaut

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 16:33

καλο το Basilisk ?

#26545 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 16:43

Άμα γουστάρεις να δεις ένα Battle Royale μεταξύ Samurai βλέπεται ευχαρίστως,εγώ το απόλαυσα πάντως όταν το είδα...

Berserk___Gatsu.jpg

#26546 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 17:04

Ακολουθεί διάλογος μεταξύ εμού κ ενός συμφοιτητή-συναδέλφου μου:

Αυτός:Αααα τυχερή!Δηλαδή θα την σκαπουλάρεις το διήμερο για τις εκλογές?Από που είσαι κ δεν ψηφίζεις Αθήνα?
Εγώ:Από Θεσσαλονίκη.
Αυτός(αναίσθητος):Α!Επαρχιώτισσα είσαι δηλαδή???
Εγώ(έχοντας πάθει απανωτά εγκεφαλικά): ...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#26547 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 17:08

Ακολουθεί διάλογος μεταξύ εμού κ ενός συμφοιτητή-συναδέλφου μου:

Αυτός:Αααα τυχερή!Δηλαδή θα την σκαπουλάρεις το διήμερο για τις εκλογές?Από που είσαι κ δεν ψηφίζεις Αθήνα?
Εγώ:Από Θεσσαλονίκη.
Αυτός(αναίσθητος):Α!Επαρχιώτισσα είσαι δηλαδή???
Εγώ(έχοντας πάθει απανωτά εγκεφαλικά): ...

Καλά λέει ο άνθρωπος...ανθρωποι που λένε το σουβλάκι σάντουιτς δεν είναι προτεβουσιάνοι...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#26548 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 17:10

μιλανε και οι ανθρωποι που λενε το κασερι τυρι...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26549 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 17:12

μιλανε και οι ανθρωποι που λενε το κασερι τυρι...

και πως να το πουμε? αφου τυρί ειναι...τοθλαχιστον δεν το παμε ζαμπον..τυρι το παμε....απο τα να λεω τον ντελιβερα .."πακετα" καλυτερο μου ακούγεται...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#26550 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2009 - 17:14

hmph, σε λιγο θα μου πεις οτι την οζα την λετε μανο

1345977285497_zps066ae44a.jpg