εντελως ακυρο αλλα εχει συμβει σε κανεναν το εξης:
με σταματανε για αλκοτεστ (χωρις να εχω πιει) ερχετε φυσαω το κοιταει και με ρωταει αν εχω πιει. Φυσικα του απανταω οχι, οποτε μου πεταει το εξης ακυρο, μου λεει πως σε λενε του λεω το μικρο μου και με ρωταει μετα και το επιθετο. Δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ηθελε να μαθει το ονομα μου και βλακωδως δεν τον ρωτησα.
Έχω βγει έξω με φίλους και βλέπω ότι σε λίγο θα βρέξει , επειδή ήμουν με το μηχανάκι , είχε περάσει κι όλας η ώρα , λέω να φύγω προτού με πιάσει βροχή.Φοράω κράνος (ΠΑΝΤΑ) και ξεκινάω για το σπίτι , στο δρόμο αρχίζει να ψιχαλίζει οπότε πάω κι εγώ γρηγορότερα . Ξαφνικά , βλέπω κάτι σειρήνες και έναν μπάτσο να μου κάνει σήμα να βγω στην άκρη . Ωχ ωχ λέω τώρα με γράψανε για υπερβολική ταχύτητα. Μου λέει άδεια , δίπλωμα , του τα δείχνω , μου λέει αλκοτέστ μετά. Δεν πίνω σχεδόν τίποτα όταν ξέρω ότι θα οδηγήσω κι έτσι δεν είχα να φοβηθώ τίποτα . Μου κάνει το αλκοτέστ βγαίνω καθαρός.Εν τω μεταξύ είχε αρχισει να ψιχαλ'ίζει ,λέω , ωραία ίσα ίσα προλαβαίνω να πάω χωρίς να βραχώ. Και μετά αρχίζει τις ερω΄τησεις
Που ήσουν (έξω ρε Μ@Λ@Κ@ τι σε νοιάζει) ;
Τι ήπιες ( Τώρα άμα σου πω τι θα κερδίσεις ; )
Τι έκανες τέτοια ώρα έξω (Με την αδερφή σου ήμουν , παλιο@@@@@)
Και άλλα τέτοια χαζά. Να αρχίσει να ψιλοβρέχει εν τω μεταξύ και αυτός εκεί , όλο χαζοερωτήσεις . Κάποια στιγμή του λέω «Ρε φίλε επειδή το σπίτι μου είναι εδώ κοντά , και αν συνεχίσει να δυναμώνει η βροχή , θα γίνω μούσκεμα μέχρι να φτάσω , δεν με αφήνεις να φύγω». Τι ήθελα και το έλεγα αυτό; μετά αρχίσαμε νέο κύκλο ερωτήσεων
Που μένεις ; (Θα σου λεγα τώρα , αλλά έχε χάρη)
Τι δουλειά κάνεις ( Πληρωμένος δολοφόνος είμαι , καμιά φορά και μαστροπός ...)
Και ένα σωρό άλλες σαχλαμάρες που δεν θυμάμαι. Τελικά μετά από πολλές ερωτήσεις και αφου η βροχή είχε εξελιχθεί σε κατακλυσμό με άφησε και έφτασα στο σπίτι μου , μούσκεμα μέχρι το κόκαλο , γιατί κάποιος είχε όρεξη για ανακρίσεις βραδιάτικα .
Δύο τρεις φορές με έχουν σταματήσει ( δεν ξέρω , ίσως επειδή φοράω κράνος , είναι παράπτωμα , αυτό στην Ελλάδα) και σχεδόν πάντα ήταν φιλικοί.Εκείνη τη φορά όμως , ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει. Να μην σου τύχει .