Δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια που αφήνουν τη χώρα να καεί αλλά μετά τους πείραξαν οι αναρχικοί και οι βιτρίνες...Yeah!Right! Hypocrisy, much?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 23 August 2009 - 14:30
Δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια που αφήνουν τη χώρα να καεί αλλά μετά τους πείραξαν οι αναρχικοί και οι βιτρίνες...Yeah!Right! Hypocrisy, much?
Posted 23 August 2009 - 17:39
και το anime.gr ή με το MSN σας ή με κάτι άλλο...
για να μην επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο ο θείος Σπόνης κερνάει απο 20% warning και cheers
Posted 23 August 2009 - 17:45
αυτη στην εικονα δν ειναι η λουτσα.....black tulip, lucy-nyu και being of darkness μάλλον μπερδέψατε τη βούρτσα με την
Spoiler:
ειναι η ραφηνα....
Posted 23 August 2009 - 17:54
αν δεις τα properties
http://www.ithaki.biz/omirikonhotel/photo/pict22l.jpg
εξυπνάδα failed λοιπόν...
Posted 23 August 2009 - 17:57
Posted 23 August 2009 - 18:07
με τις φιλενάδες σου αποφάσισες να κάνεις ...καπέλο το τόπικ και έλαβες τα δέοντα...
όσο για το μπαν δεν είναι στραγάλι να μοιράζετε έτσι, αλλά άμα επιμένεις το κανονίζουμε...
ντον'τ γουόρυ
Posted 23 August 2009 - 18:10
Posted 23 August 2009 - 18:13
They forgot Chuck Norris XD
Επίσης σας παρουσιάζω τον λόγο για τον οποίο κάθε fangirl που σέβεται τον εαυτό του θα πάει να δει την ταινία G.I.Joe : The Rise of Cobra...
Επίσης οι Τούρκοι ιδιοκτήτες καφενείων βγήκαν στους δρόμους με πανό και καπνίζοντας σαν "Τούρκοι" γιατί μειώθηκε η πελατεία τους μετά την εφαρμογή και στην Τουρκία των νέων μέτρων για το κάπνισμα. Αχ να το δω αυτό στην Αθήνα και ας πεθάνω XD
Τέλος κάπου διάβασα ότι στο Τόκυο πουλάνε περούκες για σκύλους, αληθεύει?
Posted 23 August 2009 - 18:25
Καλός ο butler στο βάθος αλλά γέρνει λίγο...Επίσης σας παρουσιάζω τον λόγο για τον οποίο κάθε fangirl που σέβεται τον εαυτό του θα πάει να δει την ταινία G.I.Joe : The Rise of Cobra...
Spoiler:....
Τέλος κάπου διάβασα ότι στο Τόκυο πουλάνε περούκες για σκύλους, αληθεύει?
Επίσης πρέπει να υπάρχουν αν κρίνω από αυτά
Δεν ξέρω αν είναι όμως στο Tokyo....
Posted 23 August 2009 - 19:34
βασικα τι δν καταλαβαινεις?με ειδες πουθενα να μιλαω ασχημα η να προσβαλω καποιον?καναμε λιγο σπαμ,νομιζαμε πως επηδη ειναι οφφ τοπικ δν θα πειραζει....δν το ξεραμε και μας προειδοποιησαν και το κοψαμε,Δν το συνεχισαμε και δν γυραψαμε τσαμπουκα..ειλικρινα....
In that case,...case closed και να μην επαναληφθεί ξανά. Το ΒΗ δεν είναι το chat room κανενός.
Ιn other news, φωτιά στα μπατζάκια μας πάλι. Για νέες ήττες, για νέες συντριβές.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 23 August 2009 - 19:57
In that case,...case closed και να μην επαναληφθεί ξανά. Το ΒΗ δεν είναι το chat room κανενός.
Ιn other news, φωτιά στα μπατζάκια μας πάλι. Για νέες ήττες, για νέες συντριβές.
...Να σου θυμίσω εκείνο το "κουκλάκι για κατάρες"
Posted 23 August 2009 - 20:05
Καληνύχτα Ελλάδα
Posted 23 August 2009 - 22:16
wait... Aυτή τη φωτιά οι καπνιστές δεν την έβαλαν για να εναντιωθούν στο νέο νόμο ; Εμένα ένας μπάρμπας στο πλοίο αυτό μου είπε!
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 23 August 2009 - 22:21
Posted 23 August 2009 - 22:22
Γύρισα . Σήμερα. Και όταν το πλοίο μου έφτανε στον πειραιά , δεν μπορούσα να ανασάνω από την κάπνα από τα καμμένα δένδρα . Αναθεματισμένοι καπνιστές! Ετσι αντιδράτε στο νέο νόμο ; Υποχρεώνοντας μας όλους να καπνίζουμε έλατο και εδώδιμα δένδρα ;
wait... Aυτή τη φωτιά οι καπνιστές δεν την έβαλαν για να εναντιωθούν στο νέο νόμο ; Εμένα ένας μπάρμπας στο πλοίο αυτό μου είπε!
Γεγονός, ταξιδευοντας στα τρένα και πλοια συναντάς τους πιο άκυρους τύπους με τις πιο εξοφρενικές απόψεις επί παντός του επιστητού. Κάποτε που ταξίδευα με τρένο, ενας μπάρμπας ισχυριζόταν πως η Ρόδος και η Λέσβος δεν θα πρεπε να είναι ελληνικά αλλά τουρκικα νησιά, γιατί είναι πολύ πιο κοντά στην τουρκία!