Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#25936 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 August 2009 - 14:30

Youtube Video

Δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια που αφήνουν τη χώρα να καεί αλλά μετά τους πείραξαν οι αναρχικοί και οι βιτρίνες...Yeah!Right! Hypocrisy, much?

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#25937 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 August 2009 - 17:39

black tulip, lucy-nyu και being of darkness μάλλον μπερδέψατε τη βούρτσα με την
Spoiler:

και το anime.gr ή με το MSN σας ή με κάτι άλλο...

για να μην επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο ο θείος Σπόνης κερνάει απο 20% warning και cheers

#25938 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 23 August 2009 - 17:45

black tulip, lucy-nyu και being of darkness μάλλον μπερδέψατε τη βούρτσα με την

Spoiler:

αυτη στην εικονα δν ειναι η λουτσα.....
ειναι η ραφηνα....
Posted Image

#25939 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 August 2009 - 17:54

αυτή είναι η Λούτσα στην Ιθάκη...
αν δεις τα properties

http://www.ithaki.biz/omirikonhotel/photo/pict22l.jpg

εξυπνάδα failed λοιπόν...

#25940 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 23 August 2009 - 17:57

βασικα δν πηγα να κανω εξυπναδα ουτως η αλλως..πηγα να απαντησω στην ειρωνια σου.οπως ειδες μας προειδοπιησε η ιριστελλα και το κοψαμε και δν το συνεχισαμε αρα γιατι να ακουσω την ειρωνια σου και να φαω το γουορνινγκ?αμα δεν με χωνευεις χωσε μου ενα μπαν να τελειωνουμε
Posted Image

#25941 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 August 2009 - 18:07

ναι σε ξέρω από χθες και δε σε χωνεύω...

με τις φιλενάδες σου αποφάσισες να κάνεις ...καπέλο το τόπικ και έλαβες τα δέοντα...

όσο για το μπαν δεν είναι στραγάλι να μοιράζετε έτσι, αλλά άμα επιμένεις το κανονίζουμε...

ντον'τ γουόρυ

#25942 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 23 August 2009 - 18:10

βασικα τι δν καταλαβαινεις?με ειδες πουθενα να μιλαω ασχημα η να προσβαλω καποιον?καναμε λιγο σπαμ,νομιζαμε πως επηδη ειναι οφφ τοπικ δν θα πειραζει....δν το ξεραμε και μας προειδοποιησαν και το κοψαμε,Δν το συνεχισαμε και δν γυραψαμε τσαμπουκα..ειλικρινα....
Posted Image

#25943 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 August 2009 - 18:13

Bruce Willis, Arnold ScHwartzenegger & Sylvester Stallone To Appear On Screen Together In "The Expendables"

They forgot Chuck Norris XD

Επίσης σας παρουσιάζω τον λόγο για τον οποίο κάθε fangirl που σέβεται τον εαυτό του θα πάει να δει την ταινία G.I.Joe : The Rise of Cobra...
Spoiler:

Επίσης οι Τούρκοι ιδιοκτήτες καφενείων βγήκαν στους δρόμους με πανό και καπνίζοντας σαν "Τούρκοι" γιατί μειώθηκε η πελατεία τους μετά την εφαρμογή και στην Τουρκία των νέων μέτρων για το κάπνισμα. Αχ να το δω αυτό στην Αθήνα και ας πεθάνω XD

Τέλος κάπου διάβασα ότι στο Τόκυο πουλάνε περούκες για σκύλους, αληθεύει?

xbJ3b2w.jpeg

#25944 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 23 August 2009 - 18:25

Επίσης σας παρουσιάζω τον λόγο για τον οποίο κάθε fangirl που σέβεται τον εαυτό του θα πάει να δει την ταινία G.I.Joe : The Rise of Cobra...

Spoiler:
....
Τέλος κάπου διάβασα ότι στο Τόκυο πουλάνε περούκες για σκύλους, αληθεύει?

Καλός ο butler στο βάθος αλλά γέρνει λίγο...

Επίσης πρέπει να υπάρχουν αν κρίνω από αυτά
Spoiler:

Δεν ξέρω αν είναι όμως στο Tokyo....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#25945 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 23 August 2009 - 19:34

βασικα τι δν καταλαβαινεις?με ειδες πουθενα να μιλαω ασχημα η να προσβαλω καποιον?καναμε λιγο σπαμ,νομιζαμε πως επηδη ειναι οφφ τοπικ δν θα πειραζει....δν το ξεραμε και μας προειδοποιησαν και το κοψαμε,Δν το συνεχισαμε και δν γυραψαμε τσαμπουκα..ειλικρινα....

In that case,...case closed και να μην επαναληφθεί ξανά. Το ΒΗ δεν είναι το chat room κανενός. :nanana:

Ιn other news,
φωτιά στα μπατζάκια μας πάλι. Για νέες ήττες, για νέες συντριβές.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#25946 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 23 August 2009 - 19:57

In that case,...case closed και να μην επαναληφθεί ξανά. Το ΒΗ δεν είναι το chat room κανενός. :nanana:

Ιn other news,

...Να σου θυμίσω εκείνο το "κουκλάκι για κατάρες" :madtodeath: που σου χω χαρίσει?

#25947 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 23 August 2009 - 20:05

Ιn other news,

Καληνύχτα Ελλάδα

#25948 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 23 August 2009 - 22:16

Γύρισα . Σήμερα. Και όταν το πλοίο μου έφτανε στον πειραιά , δεν μπορούσα να ανασάνω από την κάπνα από τα καμμένα δένδρα . Αναθεματισμένοι καπνιστές! Ετσι αντιδράτε στο νέο νόμο ; Υποχρεώνοντας μας όλους να καπνίζουμε έλατο και εδώδιμα δένδρα ;

wait... Aυτή τη φωτιά οι καπνιστές δεν την έβαλαν για να εναντιωθούν στο νέο νόμο ; Εμένα ένας μπάρμπας στο πλοίο αυτό μου είπε!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#25949 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 23 August 2009 - 22:21

όχι όχι, για αντίποινα στους Αφρικανούς που μας στέλνουν την άμμο κάθε χρόνο. Αν δεις οι καπνοί φτάνουν εκεί, λίγο να δυναμώσουμε τις φωτιές να τους γεμίσουμε περισσότερο εκεί στο νότο.
Posted Image

#25950 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 23 August 2009 - 22:22

Γύρισα . Σήμερα. Και όταν το πλοίο μου έφτανε στον πειραιά , δεν μπορούσα να ανασάνω από την κάπνα από τα καμμένα δένδρα . Αναθεματισμένοι καπνιστές! Ετσι αντιδράτε στο νέο νόμο ; Υποχρεώνοντας μας όλους να καπνίζουμε έλατο και εδώδιμα δένδρα ;

wait... Aυτή τη φωτιά οι καπνιστές δεν την έβαλαν για να εναντιωθούν στο νέο νόμο ; Εμένα ένας μπάρμπας στο πλοίο αυτό μου είπε!

Γεγονός, ταξιδευοντας στα τρένα και πλοια συναντάς τους πιο άκυρους τύπους με τις πιο εξοφρενικές απόψεις επί παντός του επιστητού. Κάποτε που ταξίδευα με τρένο, ενας μπάρμπας ισχυριζόταν πως η Ρόδος και η Λέσβος δεν θα πρεπε να είναι ελληνικά αλλά τουρκικα νησιά, γιατί είναι πολύ πιο κοντά στην τουρκία!