Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#25471 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 14:19

oka θειτσα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#25472 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 14:20

Ή Εριζαμπέτσου ! (πάντα γραμμένο στην Ελληνικήν!)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#25473 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 15:40

κατι ασχετο το silverhawks ηταν anime?δν ηταν αποσο ξερω απλα στο youtube λεει κατι για japanese production και μπλα μπλα μπλα μπλα :P και για να μην βγαινω off topic στο off topic
she's got it YEAAAAAH BABY SHE'S GOT ΑΙΜ ΓΙΟΡ ΒΙΝΑΣ ΑΙΜ ΓΙΟΡ ΦΑΙΕΡ ΓΙΟΡ ΝΤΙΖΑΙΕΡ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25474 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 16:09

Τα ασημόπουλα δεν είναι άνιμε. Μπορεί να έχει γίνει ένα μέρος της παραγωγής στην Ιαπωνία (όπως και τα transformers) αλλά αυτό δεν τα κάνει άνιμε. Δεν έχουν ούτε ιαπωνική τεχνοτροπία, ούτε σκίτσο, ούτε χαρακτήρες, ονόματα, οτιδήποτε που θα μπορούσε να τους επιτρέψει να χαρακτηριστούν άνιμε.

Α, και μιας και το φέρε η κουβέντα....είσαι ελεύθερη...;;;;

:lovulovu:
Spoiler:

#25475 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 16:48

Η ζηλια θα σας φαει που δεν εχετε τετοιο νομαρχη εκει κατω.. Πολιτικος & entertainer FTW! Και αμα καταφερει ο Teo να πεισει τον Μπερλουσκονι να επενδυσει στον ΠΑΟΚ, τοτε θα ειναι που θα σκυλιασετε ολοι!

:ureshii:

και ενα βιντεακι απο ιαπωνικη idol TV για να παει καλα η μερα..

Youtube Video

:puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke::puke:

ezgif.com-resize.gif

#25476 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 17:27

Τα silverhawks/thundercats είναι από τους ίδιους παραγωγούς, απλά κάποιο μέρος του animation έγινε εκτός us [γι αυτό τα ουμπερ ιντρο :P] από την άλλη τα transformers είναι ιαπωνικής προελεύσεως [είχαν βγεί ώς παιχνίδια πρώτα και μετά κάνανε τη σειρά όταν πήγαν αμερική] αλλά απ' ότι θυμάμαι είναι usa animation. Βέβαια από τον τέταρτο κύκλο και πέρα το animation είναι japanese μιας και που βγήκαν μόνο Ιαπωνία, μέχρι το saga του 2001 [κάπoυ εκεί :P] από όπου άρχισαν να βγαίνουν και πάλι στην Αμερική.
rsrGbGx.gif

#25477 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 18:38

Μετά από 22 μέρες κατασκηνωση επιστροφή στα τσιμέντα

gf

#25478 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 19:18

δεν είναι καταθλιπτικό να γυρνάς απ'τα όρη τ'άγρια βουνά στη μουντίλα της Αθήνας? Εγώ αισθάνομαι ένα κενό μέσα μου... Είναι ελαφρώς μαζοχιστικό, μετά από τρεις βδομάδες μέσα στη φύση, το δασος, το ποτάμι, όπου κάθε βράδυ άνοιγε το μάτι σου με τόσα αστέρια που φαίνονταν, να γυρνάω σε μια πόλη που με το ζόρι ο πολικός αστέρας φαίνεται και αν, όσο για φύση ούτε λόγος...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25479 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 19:25

Είναι ανάλογο φαντάζομαι του τι είδος άτομο είναι ο καθένας. Προσωπικός για 2ή σερί χρονιά δε φεύγω απο Αθήνα αι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό μιάς και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα περιβάλλον όπως π.χ. κάποιο χωριό ή μικρή πόλη. Και υπάρχουν και ωραία μέρη στην Αθήνα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να το βλέπει κανείς τόσο πεσιμιστικά το θέμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#25480 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 19:35

Μάλλον δεν έχεις πάει κατασκήνωση ή camping ή έχεις πάει και δεν σου άρεσε RP...
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και επαυξάνω! Κουράγιο παιδιά....
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#25481 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 20:05

σε μια πόλη που με το ζόρι ο πολικός αστέρας φαίνεται και αν

Είναι δορυφόρος :OMG3:
rsrGbGx.gif

#25482 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 21:15

Είναι ανάλογο φαντάζομαι του τι είδος άτομο είναι ο καθένας. Προσωπικός για 2ή σερί χρονιά δε φεύγω απο Αθήνα αι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό μιάς και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα περιβάλλον όπως π.χ. κάποιο χωριό ή μικρή πόλη. Και υπάρχουν και ωραία μέρη στην Αθήνα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να το βλέπει κανείς τόσο πεσιμιστικά το θέμα.

εγώ δεν φεύγω από Θεσσαλονίκη για 17η χρονιά........
ναι δεν έχω κάνει πραγματικές διακοπές
εκτός από μία φορά αλλά δε θυμάμαι πότε ήταν γι'αυτό δε μετράει

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#25483 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 22:30

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25484 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 22:43

http://www.weirdasianews.com/2009/07/30/dubious-honor-china-worlds-youngest-smoker/

:smokingg:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25485 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 23:10

http://www.weirdasianews.com/2009/07/30/dubious-honor-china-worlds-youngest-smoker/

:smokingg:

Holy...
Πάντως αυτό το παιδάκι είναι στην καλύτερη φάση! Μπορεί όλοι να του μιλάνε για τους κινδύνους του τσιγάρου, αλλά αυτό ούτε καν που θα καταλαβαίνει τι του λένε!:hi:
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]