δεν ξερεις τι να κανεις ε Flame?
αυτοκτονα, που βρισκεις παιδικη την τραγικη ιστορια του δευτερου μεγαλυτερου κατα σειρα anti-hero
σε ολο το ευρος του epic fantasy.
επισης, κατι που βαζει τον Tolkien πιο ψηλα απο ολους τους αλλους, ειναι και η γλωσσα που χρησιμοποιει. οποτε, οτι και να σου ειπανε, μονο να επωφελη8εις μπορεις διαβαζοντας το.
τελος, μην πας να κανεις τον εξυπνο για την προελευση των ονοματων του. το εχει δηλωσει απο την αρχη ο ιδιος οτι καθε γλωσσα που εφτιαξε την επλασε με βαση ηδη υπαρκτες γλωσσες. συγκεκριμενα για τη Quenya χρησιμοποιησε τις Σκανδιναβικες ριζες.
wiki Sindarin, Quenya, Numenorian, και θα σου τα βγαλει.
κατι ακομα. προσπαθησε να δειξεις λιγο σεβασμο στο εργο ενος ανθρωπου, απο το οποιο εμπνευστηκαν τα μισα και παραπανω συγκροτηματα που ακους.
PS. τα ειχες ξαναπει αυτα, αλλα ειπα τοτε να μην δωσω σημασια.
βλέπω κάποιος αποφάσισε να κάνει αυτά που ζήτησε ο xa0s. proton δεν είπα τίποτα κακό για τον tolkien, τον σέβομαι παρα πολύ και ποτε δεν είπα πως η δουλειά του είναι αξια. δεύτερον δεν βλέπω στο post μου εκεί που αναφέρω πως είναι από νορβηγική μυθολογία να το λέω κοροϊδεύοντας η με κακό τρόπο. αντίθετος για εμενα είναι κάτι πολύ positive που δίνει περισσότερο ενδιαφέρον.
δεν έκανα τον έξυπνο για την προέλευση των ονομάτων του. απλά είπα κάτι που έμαθα τυχαία και που δεν ήξερα και με χαροποίησε πολύ. το ότι ο tolkien σου αρέσει τόσο δεν κάνει αναγκαστικό το ότι για να είμαι καλός άνθρωπος πρέπει να αρέσει και σε εμενα. δεν είναι του style μου και πιστεύω έχω το δικαίωμα να μην μου αρέσει.
melkor ffs mate κανεις σα να σου έβρισα τι μάνα. είναι τόσο κακό που παρα πολλά σημεία στην ιστορία δεν μου αρέσουν? αν έχεις όρεξη για flame σου ζητάω πολύ ευγενικά μιας και έχουμε φιλική σχέση να μηντο κανεις σε εμενα από την στιγμή που απλά είπα την ταπεινή μου γνώμη για κάτι.