Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#25336 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 July 2009 - 19:31

δεν ξερεις τι να κανεις ε Flame?
αυτοκτονα, που βρισκεις παιδικη την τραγικη ιστορια του δευτερου μεγαλυτερου κατα σειρα anti-hero
σε ολο το ευρος του epic fantasy.

For the record, ποιος ειναι ο πρωτος?To 2oς παει στον Turin λογικα ε?Δεν εχω διαβασει το συγκεκριμενο βιβλιο, και παει πανω απο ενας χρονος που διαβασα το silmarilion (και ωρα για ενα re-read btw μιας και και εγω βαριεμαι)

qzMHWHd.png

#25337 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 July 2009 - 20:09

all bow before Elric of Melnibone

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#25338 Asvos

Asvos

*Don't be like me*

• Banned
  • 4 posts

Posted 22 July 2009 - 21:04

αυτοκτονα, που βρισκεις παιδικη την τραγικη ιστορια του δευτερου μεγαλυτερου κατα σειρα anti-hero
επισης, κατι που βαζει τον Tolkien πιο ψηλα απο ολους τους αλλους, ειναι και η γλωσσα που χρησιμοποιει. οποτε, οτι και να σου ειπανε, μονο να επωφελη8εις μπορεις διαβαζοντας το.
τελος, μην πας να κανεις τον εξυπνο για την προελευση των ονοματων του. το εχει δηλωσει απο την αρχη ο ιδιος οτι καθε γλωσσα που εφτιαξε την επλασε με βαση ηδη υπαρκτες γλωσσες. συγκεκριμενα για τη Quenya χρησιμοποιησε τις Σκανδιναβικες ριζες.
wiki Sindarin, Quenya, Numenorian, και θα σου τα βγαλει.
κατι ακομα. προσπαθησε να δειξεις λιγο σεβασμο στο εργο ενος ανθρωπου, απο το οποιο εμπνευστηκαν τα μισα και παραπανω συγκροτηματα που ακους.

PS. τα ειχες ξαναπει αυτα, αλλα ειπα τοτε να μην δωσω σημασια.

+1 στον κύριο
Στην Quenya μάλιστα χρησιμοποίησε και ρίζες από αρχαία ελληνικά.

#25339 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 July 2009 - 21:23

....λα λα λα λα
προχθες που λέτε που περίμενα να πάρω τα ρέστα στο ταμείο του σουπερ μαρκετ
ο επόμενος πελάτης έβγαλε πιστόλι και απλά σήκωσε το ταμείο και μαζί με το ταμείο
πείρε και τα ρέστα μου... με αποτέλεσμα εδώ και δύο μέρες δεν έχω φράγκο αφού σήμερα
που πήγα να πάρω λεφτά απο την εθνική είχε πάρα πολύ κόσμο....

το ωραίο ειναι ότι έφυγε με τα πόδια... εγώ την ωρα της φάσης απλά σκεφτόμουν
τι κρίμα που δεν κρατούσα στο χέρι μου μια εξάδα με νερά να του τη φέρω στο κεφάλι...

τι ωραία που ζούμε εδώ στην νεάπολή απο την μια η ζέστη
απο την άλλη ληστείες
λιγο πιο κάτω πουλάνε ναρκωτικά...

τι το θέλεις το Bronx όταν ζεις στην Νεάπολη...
μόνο οι μαύροι μετανάστες λοίπουν απο εδώ.

και όλα αυτά τα έγραψα επειδή βαριέμαι.

#25340 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 22 July 2009 - 23:20

....λα λα λα λα
ο επόμενος πελάτης έβγαλε πιστόλι και απλά σήκωσε το ταμείο και μαζί με το ταμείο
πείρε και τα ρέστα μου... με αποτέλεσμα εδώ και δύο μέρες δεν έχω φράγκο αφού σήμερα

το ωραίο ειναι ότι έφυγε με τα πόδια... εγώ την ωρα της φάσης απλά σκεφτόμουν
τι κρίμα που δεν κρατούσα στο χέρι μου μια εξάδα με νερά να του τη φέρω στο κεφάλι...

τι ωραία που ζούμε εδώ στην νεάπολή απο την μια η ζέστη
απο την άλλη ληστείες
λιγο πιο κάτω πουλάνε ναρκωτικά...

και όλα αυτά τα έγραψα επειδή βαριέμαι.

...δε φταίει η ζέστη. Είναι το ότι δεν είσαι αξια ωστε να διαπραχθεί εναντίον σου μια ληστεία της προκοπής! :wis: Μα, σου πήρανε μόνο τα ρέστα?

#25341 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 July 2009 - 23:29

Δεν έχεις πάει στο Bronx γι αυτό τα λες αυτά.Όταν είχα πάει στο ζωολογικό κήπο που έχει εκεί φεύγοντας έγινε ένα μπέρδεμα και γύρισα από άλλο δρόμο και αναγκάστηκα να πάρω λεωφορείο.Όσο περίμενα στη στάση και μετά που περπάτησα και λίγο ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τόσο σαν τη μύγα μες το γάλα και κοίταζα και γύρω μου που και που καλού κακού.Λατινοαμερικάνοι με κάτι φάτσες σαν από μαφιόζικες ταινίες,μαύροι και γενικά όποιον σχεδόν έβλεπες νόμιζες ότι θα σου επιτεθεί:OMG3:

In other news κάποιο πρόβλημα συνέβη στη γραμμή και κανά 15λεπτο δεν είχα internet.Έτοιμος ήμουν να αρχίσω να κατεβάζω το κουτί με τις ασπιρίνες:deadga6:
Όταν είμαι διακοπές,βόλτα κτλ δε μου λείπει αλλά αν είμαι σπίτι και δεν έχω internet νιώθω να πνίγομαι:emptyonexg1:

Posted Image

#25342 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 July 2009 - 23:38

ελα ρε σιγα... πως κανεις ετσι...
εθισμος λεγεται...
Spoiler:

#25343 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 July 2009 - 23:41

...δε φταίει η ζέστη. Είναι το ότι δεν είσαι αξια ωστε να διαπραχθεί εναντίον σου μια ληστεία της προκοπής! :wis: Μα, σου πήρανε μόνο τα ρέστα?

ναι συγνώμη κιόλας που πείρε όλα τα λεφτά που είχα...
και σαν μην έφτανε αυτό όταν πήγα να βγάλω λεφτά απο την τράπεζα
τα μηχανήματα δεν δουλεύαν... ακόμη άφραγκη είμαι.

Δεν έχεις πάει στο Bronx γι αυτό τα λες αυτά.

Δεν έχεις πάει στην νεάπολη γι αυτό τα λες αυτά.

#25344 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 23 July 2009 - 00:03

....λα λα λα λα

φαντάζεσαι να σου έπαιρνε και τις σακούλες με αυτά που είχες ψωνίσει?..... θα ξέμενες από φαϊ, σερβιέτες, σοκολάτες......εφιάλτης :terror2::deadga6:

Posted Image

#25345 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 July 2009 - 01:19

επισης, κατι που βαζει τον Tolkien πιο ψηλα απο ολους τους αλλους, ειναι και η γλωσσα που χρησιμοποιει. οποτε, οτι και να σου ειπανε, μονο να επωφελη8εις μπορεις διαβαζοντας το.
τελος, μην πας να κανεις τον εξυπνο για την προελευση των ονοματων του. το εχει δηλωσει απο την αρχη ο ιδιος οτι καθε γλωσσα που εφτιαξε την επλασε με βαση ηδη υπαρκτες γλωσσες. συγκεκριμενα για τη Quenya χρησιμοποιησε τις Σκανδιναβικες ριζες.
wiki Sindarin, Quenya, Numenorian, και θα σου τα βγαλει.
κατι ακομα. προσπαθησε να δειξεις λιγο σεβασμο στο εργο ενος ανθρωπου, απο το οποιο εμπνευστηκαν τα μισα και παραπανω συγκροτηματα που ακους.

PS. τα ειχες ξαναπει αυτα, αλλα ειπα τοτε να μην δωσω σημασια.

βλέπω κάποιος αποφάσισε να κάνει αυτά που ζήτησε ο xa0s. proton δεν είπα τίποτα κακό για τον tolkien, τον σέβομαι παρα πολύ και ποτε δεν είπα πως η δουλειά του είναι αξια. δεύτερον δεν βλέπω στο post μου εκεί που αναφέρω πως είναι από νορβηγική μυθολογία να το λέω κοροϊδεύοντας η με κακό τρόπο. αντίθετος για εμενα είναι κάτι πολύ positive που δίνει περισσότερο ενδιαφέρον.

δεν έκανα τον έξυπνο για την προέλευση των ονομάτων του. απλά είπα κάτι που έμαθα τυχαία και που δεν ήξερα και με χαροποίησε πολύ. το ότι ο tolkien σου αρέσει τόσο δεν κάνει αναγκαστικό το ότι για να είμαι καλός άνθρωπος πρέπει να αρέσει και σε εμενα. δεν είναι του style μου και πιστεύω έχω το δικαίωμα να μην μου αρέσει.

melkor ffs mate κανεις σα να σου έβρισα τι μάνα. είναι τόσο κακό που παρα πολλά σημεία στην ιστορία δεν μου αρέσουν? αν έχεις όρεξη για flame σου ζητάω πολύ ευγενικά μιας και έχουμε φιλική σχέση να μηντο κανεις σε εμενα από την στιγμή που απλά είπα την ταπεινή μου γνώμη για κάτι.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#25346 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 23 July 2009 - 08:31

....λα λα λα λα

Συγνώμη κιόλας αλλά 500ευρο [sic] έδωσες και δεν έχεις να τη βγάλεις :P
rsrGbGx.gif

#25347 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 July 2009 - 09:11

ΦΑΚ

[media]http://www.youtube.com/watch?v=I7bAuzNTIBs&eurl=http%3A%2F%2Fwww.fmgreece.gr%2FphpBB3%2Fviewtopic.php%3Ff%3D129%26t%3D1779%26view%3Dunread&feature=player_embedded[/media]

#25348 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 23 July 2009 - 09:21

MUST. STOP. WATCHING. THIS. :dazed:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=dvT52OFXRKE[/media]

Posted Image

#25349 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 23 July 2009 - 09:27

ΦΑΚ

[media]http://www.youtube.com/watch?v=I7bAuzNTIBs&eurl=http%3A%2F%2Fwww.fmgreece.gr%2FphpBB3%2Fviewtopic.php%3Ff%3D129%26t%3D1779%26view%3Dunread&feature=player_embedded[/media]

μονο 3 λεξεις μπορω να σκεφτω: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

το οριτζιναλ μπαι δε γουει [media]http://www.youtube.com/watch?v=XfuBREMXxts[/media]

#25350 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 July 2009 - 13:07

Αυτος που παιζει πληκτρα μοιαζει με τον Παυλο Ορκοπουλο με μαλλια...ασε που αν δεν τραγουδιεται απο το cast του Shrek δεν εχει πλακα..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm