Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 July 2009 - 19:38
Παίδες, ερώτηση: Έργο συγγραφέα που έχει πεθάνει εδώ και 50+ χρόνια και η ημερομηνία έκδοσης του είναι 1920 θεωρείται public ή copyrighted στην Ελλάδα?
[/URL]
Posted 04 July 2009 - 21:00
Career best σήμερα, ξύπνησα 4:22...
Παίδες, ερώτηση: Έργο συγγραφέα που έχει πεθάνει εδώ και 50+ χρόνια και η ημερομηνία έκδοσης του είναι 1920 θεωρείται public ή copyrighted στην Ελλάδα?
Νομίζω ότι εξαρτάται από τα πνευματικά δικαιώματα και τον εκδοτικό οίκο που ανέλαβε την πρώτη έκδοση του συγκεκριμένου έργου, όσον αφορά το αν υπάρχει ακόμα ο οίκος αυτός ή αν έχει αγοραστεί από κάποιον άλλο. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος επομένως...
Υ.Γ. Αν πράγματι αυτό που λές ισχύει τότε θέλω τα " Άνθη του Κακού " του Μποντλέρ...
Can you see it ?!
Posted 04 July 2009 - 21:02
Career best σήμερα, ξύπνησα 4:22...
Στην Ελλάδα δεν έχουμε το copyright, έχουμε τα πνευματικά δικαιώματα, νομοθεσία κάπως πιο πολύπλοκη σε σχέση με το copyright το οποίο ασχολείται κυρίως με τα οικονομικά δικαιώματα του δημιουργού.
Τώρα σύμφωνα με το άρθρο 29 του νόμου 2121/1993
Η πνευματική ιδιοκτησία διαρκεί όσο η ζωή του δημιουργού και εβδομήντα (70) χρόνια μετά το θάνατο του, που υπολογίζονται από την 1η Ιανουαρίου του έτους το οποίο έπεται του θανάτου του δημιουργού...
Μετά αναλαμβάνει το Υπουργείο Πολιτισμού...
Ελπίζω να σε κάλυψα
Posted 04 July 2009 - 22:27
@ Fingo
Το πρωτο δεκαρι ομως σημαινει οτι η συγκεκριμενη φωτο που δεν περιεχει γυμνο με την νομοθετικη εννοια, κατα την γνωμη σου ειναι πορνογραφικη. Δεν συμφωνω σε αυτο, οπως και αλλα μελη του φορουμ. Δηλαδη αμα καποια μερα βαλω την Aya Hirano με μαγιω θα πρεπει να φαω και αλλο δεκαρι? Η οτι το δεκαρι θα μπει μονο αν στην ιδια φωτογραφια η Aya κλεινει πονηρα το ματι ενω αμα μελεταει ενα βιβλιο του Ντοστογιεφσκι τοτε θα θεωρηθει καλλιτεχνικη?
Το θέμα είναι ότι αν κάποιος ντυθεί με διαφανή ζελατίνα θεωρείται ντυμένος;
Γιατί ναι μεν η κοπελιά στη φωτογραφία φορούσε πράγματα αλλά ήταν ημιδιαφανή και φαίνονταν εύκολα τα από μέσα.Για αυτό σε κράξανε τώρα, για αυτό πήρες και το warning. Γιατί πιστεύω πως ο Fingo δεν έχει καταράκτη στα μάτια και είδε αυτό που είδα εγώ και άλλοι.
Posted 04 July 2009 - 23:15
μαλλον ειχαμε συνοδο και των 9 πλανητων, με ταυτοχρονη ηλιακη και σεληνιακη εκλειψη.
πρωτον, επανεμφανιστηκε ο Ridelub. αυτο απο μονο του, αποτελει προαγγελο της Αποκαλυψης.
δευτερον, πετυχα σοβαρη ταινια στην ΤV.
συγκεκριμενα το 1941
το τι γελιο εριξα δεν περιγραφεται. την κατεβαζω για να το ξαναδω
Posted 05 July 2009 - 00:25
σημερα ηταν εξαιρετικα σημαδιακη μερα.
μαλλον ειχαμε συνοδο και των 9 πλανητων, με ταυτοχρονη ηλιακη και σεληνιακη εκλειψη.
πρωτον, επανεμφανιστηκε ο Ridelub. αυτο απο μονο του, αποτελει προαγγελο της Αποκαλυψης.
δευτερον, πετυχα σοβαρη ταινια στην ΤV.
συγκεκριμενα το 1941
το τι γελιο εριξα δεν περιγραφεται. την κατεβαζω για να το ξαναδω
aaaaaaaaaaaaaaaa
το "πως πανε στο Hollywood παρακαλω" ειναι !!!! απιστευτη ταινια, την εβλεπα απο πιτσιρικι την ειχε γραψει ο πατερας σε vhs. πωω παω και γω να τη κατεβασω..
Posted 05 July 2009 - 11:24
Να πάρει... Μετά από ένα μήνα αναμονής βγήκε το xxxHOLiC 183 κ απ' ότι φαίνεται το πάνε για τέλος..... Μπορώ να πω ότι με πιάνει ένα νταούνιασμα.... Ήταν το πρώτο manga και anime που είδα έχοντας επίγνωση του τι βλέπω (καμπαμαρού κτλ δεν πιάνονται ήμουν 5 χρονών, όλα παιδικά ήταν για μένα τότε)... Damn, it's the end of an era... Ελπίζω μόνο να μην το εμαμήσουνε στο τέλος, αν κ συνήθως οι CLAMP τελειώνουν με ικανοποιητικό τρόπο τα story τους (όσα τελειώνουν γκουχ*X*γκουχ)

いつでも今日が、いちばん楽しい日
Posted 05 July 2009 - 11:42
Ναι.Για το PG-13 του anime.gr είναι.@ Fingo
Το δευτερο δεκαρι δεν το αμφισβητω.. Το πρωτο δεκαρι ομως σημαινει οτι η συγκεκριμενη φωτο που δεν περιεχει γυμνο με την νομοθετικη εννοια, κατα την γνωμη σου ειναι πορνογραφικη.
Γίνεσαι γραφικός εδώ.Δεν συμφωνω σε αυτο, οπως και αλλα μελη του φορουμ. Δηλαδη αμα καποια μερα βαλω την Aya Hirano με μαγιω θα πρεπει να φαω και αλλο δεκαρι? Η οτι το δεκαρι θα μπει μονο αν στην ιδια φωτογραφια η Aya κλεινει πονηρα το ματι ενω αμα μελεταει ενα βιβλιο του Ντοστογιεφσκι τοτε θα θεωρηθει καλλιτεχνικη?
Δεν μπορώ να του δώσω εγώ warn. Να απευθυνθείς στον Phantom Duck ή στον Dante.Επισης οντως αδικησες καποιον.. Τον εξοχο μας μοδερατορα με τα ωραια του στιχακια.. (post: #25013 )
Όπως ακριβώς τα λες είναι. Χαλαρά. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τους κανόνες του forum ούτε τους χαλαρώνει!At the end of the day, καλα θα κανετε να μας πειτε τι ακριβως εξυπηρετει η Μαυρη Τρυπα.. Τι επιτρεπεται και τι δεν επιτρεπεται.. Γιατι ομολογω οτι τοσα χιλιαδες ποστ μας εχουν δωσει την εντυπωση οτι προκειται για ενα χαλαρο off-topic thread με θεματολογια που αρμοζει σε ενα community bar..
Είναι μία μεταβλητή εξίσωση τριών ολοκληρωμάτων. Ενός διπλού, ενός τριπλού και ενός τετραπλού ολοκληρώματος, τα οποία αποτελούνται από παραγώγους δυνάμεων του e και του π καθώς όλα αυτά προέρχονται από λύσεις εξισώσεων Fourier και Laplace.Τελος, πως λειτουργει το warning system? Πως μπορουμε να δουμε το αθροισμα μας?
Απλά πράγματα δηλαδή. Είναι μία μικρή εκπαίδευση που την περνάμε όλοι οι mods.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 05 July 2009 - 12:25

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 July 2009 - 12:34
Είναι μία μεταβλητή εξίσωση τριών ολοκληρωμάτων. Ενός διπλού, ενός τριπλού και ενός τετραπλού ολοκληρώματος, τα οποία αποτελούνται από παραγώγους δυνάμεων του e και του π καθώς όλα αυτά προέρχονται από λύσεις εξισώσεων Fourier και Laplace.
Απλά πράγματα δηλαδή. Είναι μία μικρή εκπαίδευση που την περνάμε όλοι οι mods.
Ενδιαφέρον...
Υ.Γ. Σκουλήκι = Η αργκό ονομασία του ολοκληρώματος γιατί είμαστε και πολύ in και πρέπει να τα ξέρουμε αυτά ...
Can you see it ?!
Posted 05 July 2009 - 13:44
[/URL]
Posted 05 July 2009 - 14:16
Μου το είπε μια φίλη μου στο τηλ, και σε μια φάση χάρηκα. Αλλα μετα διαβασα οτι ημασταν η μονη χωρα στην ΕΕ που επρεπε να βγαλει βιζα. Omg και τώρα υποτίθεται μας κανουν τη χαρη, ελε0ς...
Posted 05 July 2009 - 14:50
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 05 July 2009 - 14:55
αυτο ηταν στη συμφωνια ανταλλαγης κρατουμενων (τρομοκρατων) με τις ηπα.δηλαδη αν καποιος παει και βομβαρδισει την αμερικανικη πρεσβεια και τον πιασουν, θα δικαστει, θα εκτισει την ποινη του εδω και οταν βγει θα τον πανε αμερικη να κανει τα ιδια-παλι δικη και φυλακιση με δικους τους ορους.αυτο καταλαβα.τωρα σχολια δεν παραθετω -_-Καταργείται η visa για τις ΗΠΑ για ελλαδα?
Μου το είπε μια φίλη μου στο τηλ, και σε μια φάση χάρηκα. Αλλα μετα διαβασα οτι ημασταν η μονη χωρα στην ΕΕ που επρεπε να βγαλει βιζα. Omg και τώρα υποτίθεται μας κανουν τη χαρη, ελε0ς...
Posted 05 July 2009 - 15:05
Σε ενα site ελεγε οτι ο λογος που επρεπε να βγαζουμε visa ήταν ότι μας τιμωρουσαν για τη στάση μας με το Γιουγκοσλαβια.