Expanded γιατι η υπερβολη στα τελευταια posts εχει παει συννεφο.εγω μονο θα πω οτι αν σας πειραξε τοσο η φωτογραφια της, αμα ειναι να σβηστει να σβηστουν και ολες οι φωτος στο demotivationals που δειχνουν ανηλικα, στηθη κτλπ, να κλεισουν τα threads με φωτογραφιες απο j-idols που εχουν πολυ πιο προκλητικες φωτογραφιες, να εξαφανιστουν τα threads που μιλανε για πορνογραφιες και αντισυλληπτικα χαπια που συνηθως καταληγουν να μιλανε για τα παντα, να κοπουν ολα τα posts που αναφερονται σε γεννετικα οργανα και δε συμμαζευεται και γενικα να αλλαξει το ποιον του μισου φορουμ.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:27
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:30
εαν δεν σας αρεσει, τα παραπονα σας στον Dante, που ανοιξε το θεμα αυτο, και εβαλε τις πρωτες καφρικες εικονες.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 04 Ιούλιος 2009 - 14:38
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:31
εγω μονο θα πω οτι αν σας πειραξε τοσο η φωτογραφιας της, αμα ειναι να σβηστει να σβηστουν και ολες οι φωτος στο demotivationals που δειχνουν ανηλικα, στηθη κτλπ. Αμα ειναι να το παιξουμε δικαια το παιχνιδι, γτ σοβαρα δε ειναι τοσο απαραδεκτα/ασχημα τα πραγματα οπως τα κανετε. Ειναι λιγο προκλητικη η φωτογραφια, αλλα ουτε δειχνει κατι γυμνο, ουτε λινκ υπαρχει για site κτλπ και ο ayu πιο πολυ επικεντροθηκε με το ποστ στα αγαπημενα της series / artist παρα στο επαγγελμα της.
Αντε να γινει edit το ποστ και να μπει στο spoiler tag κανα 16+.
Loke you fail...HARD
Και ο ίδιος ο Dante80 έχει δηλώσει επανειλλημένα ότι το demotivators thread είναι σατυρικό και ακόμα και όταν ξεπερνιούνται κάποια όρια είναι στα πλαίσια της σάτυρας...Το να το συγκρίνεις με ένα thread γενικού ενδιαφέροντος όπως η μαύρη τρύπα είναι απλά γελοίο...Η φωτογραφία για μένα είναι ΠΟΛΥ προκλητική και όχι λίγο για την ώρα και το μέρος που μπήκε...Και ο ayu έχει και ένα ιστορικό να μας ποστάρει ανα πάσα ώρα και στιγμή κώλους και βυζιά και μετά να το παίζει θιγμένος και θύμα της κακούργας της κοινωνίας που δεν τον αφήνει να εκφράσει ελεύθερα τις "καλλιτεχνικές" του ανησυχίες...
Από τη στιγμή που κάποιους εδώ μέσα τους ενοχλεί και του έχουν γίνει επανειλημμένα παρατηρήσεις γιατί δεν σταματάει? Να σου πω εγώ γιατι. Γιατί μας έχει γραμμένους στα παπαράκια του να γιατί...
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:32
Επίσης μερικοί πρέπει να σταματήσουν να το παίζουν μάγκες και να τη λένε στον καθένα.
...και μετά να το παίζουν και γαμιάδες. Η εμπειρία μου πάντως μου λέει πως αυτοί που το παίζουν κάποιοι ονλινε είναι αυτοί που δεν κάνουν τίποτε άλλο πέρα από τάκα-τάκα καθημερινώς..
EDIT:
Το να το συγκρίνεις με ένα thread γενικού ενδιαφέροντος όπως η μαύρη τρύπα είναι απλά γελοίο...
Α, οκ, αφού έχουν διαφορετικό τίτλο you're free to post away. Χωρίς warning. It's all about the title.
Ξεφεύγουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:39

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:42
Η φωτογραφια δεν θα απασχολουσε κανεναν αν δεν την ανεβαζε ενας χρηστης με τον οποιο η "κλικα" του φορουμ δεν εχει προβλημα.. Λεει η αλλη οτι εχω συνδρομο καταδιωξης... Εγω ομως λεω οτι εχει σχηματιστει με τα χρονια σε αυτο το φορουμ μια κλικα 10-15 ατομων που δυστιχως αποτελειται και απο καποιους mods, η οποια εχει την συνηθεια να την πεφτει ομαδικα σε οποιους δεν πανε με τα νερα τους. Εγω στο παρελθον εχω διαφωνησει με καποιους απο αυτους σε κοινωνικα θεματα με αποτελεσμα να μην μπορω πια να φτερνιστω χωρις να ορμησουν σαν τα ορνεα ο ενας μετα τον αλλον.εγω μονο θα πω οτι αν σας πειραξε τοσο η φωτογραφιας της, αμα ειναι να σβηστει να σβηστουν και ολες οι φωτος στο demotivationals που δειχνουν ανηλικα, στηθη κτλπ. Αμα ειναι να το παιξουμε δικαια το παιχνιδι, γτ σοβαρα δε ειναι τοσο απαραδεκτα/ασχημα τα πραγματα οπως τα κανετε. Ειναι λιγο προκλητικη η φωτογραφια, αλλα ουτε δειχνει κατι γυμνο, ουτε λινκ υπαρχει για site κτλπ και ο ayu πιο πολυ επικεντροθηκε με το ποστ στα αγαπημενα της series / artist παρα στο επαγγελμα της.
Αντε να γινει edit το ποστ και να μπει στο spoiler tag κανα 16+.
Οντως, μερικες φορες δινω και εγω την αφορμη με ισως οχι και τοσο καλογουστα ποστ (και δεν το κανω εκτος μαυρης τρυπας), αλλα η υπερβολη και το gang-grouping μερικων εδω μεσα εχει καταντησει πολυ κουραστικο φαινομενο.. Στην τελικη αμα σας σπαω τοσο τα νευρα, τοτε μπαναρετε με ρε παιδια...
Αλλα ισως και τελικα να πασχω οντως απο συνδρομο καταδιωξης. Εχω ενα φιλαρακι ψυχολογο που ανοιξε προσφατα ιατρειο και δεν θα με χρεωσει... I will keep you posted about how that goes..
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:44
Με τη μονη διαφορα, οτι τα αλλα threads εχουν τον αναλογο τιτλο για να ξερεις τι θα περιμενεις οταν μπεις ΑΝ θες να μπεις, ενω αυτο ειναι τοπικ γενικης συζητησης και το τελευταιο πραγμα που θελω να βλεπω οταν πινω τον πρωινο καφε μου ειναι κωλοι και πορνοσταρ. Στο ecchi united/ecchi united girls strike back εισαι προετοιμασμενος να δεις κωλους, βυζια, κοιλιακοι, μπαμπαλα και οτι αλλο ποσταρει ο καθενας. Εδω οχι.
Αυτό ναι. Όμως το ποστ που κουόταρα έλεγε για ένα σατυρικό θρεντ. Από πότε η σάτιρα συνδέεται άμεσα με την προστυχιά ή το οτιδήποτε; Εγώ πάντως όταν βλέπω τον τίτλο demotivationals δεν περιμένω να δώ κώλους και παιδέρες.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:47
μαλλον δεν εχεις διαβασει/δει ΑριστοφανηΑυτό ναι. Όμως το ποστ που κουόταρα έλεγε για ένα σατυρικό θρεντ. Από πότε η σάτιρα συνδέεται άμεσα με την προστυχιά ή το οτιδήποτε; Εγώ πάντως όταν βλέπω τον τίτλο demotivationals δεν περιμένω να δώ κώλους και παιδέρες.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:49
Με τη μονη διαφορα, οτι τα αλλα threads εχουν τον αναλογο τιτλο για να ξερεις τι θα περιμενεις οταν μπεις ΑΝ θες να μπεις, ενω αυτο ειναι τοπικ γενικης συζητησης και το τελευταιο πραγμα που θελω να βλεπω οταν πινω τον πρωινο καφε μου ειναι κωλοι και πορνοσταρ. Στο ecchi united/ecchi united girls strike back εισαι προετοιμασμενος να δεις κωλους, βυζια, κοιλιακοι, μπαμπαλα και οτι αλλο ποσταρει ο καθενας. Εδω οχι.
δλδ τα rules που λεει και ο sponis ειναι αναλογα το title του thread ε? οκ δε το ξερα λυπαμαι, αρα μπορω να μπω σε διαφορα demo / echhi κτλπ και να πεταξω οτι πιο διεστραμμενο μπορω να βρω, αφου οταν ειναι να μπει καποιος θα ειναι προετοιμασμενος, αλλιως θα το αποφυγει το thread. ok λογικο.
Loke you fail...HARD
Και ο ίδιος ο Dante80 έχει δηλώσει επανειλλημένα ότι το demotivators thread είναι σατυρικό και ακόμα και όταν ξεπερνιούνται κάποια όρια είναι στα πλαίσια της σάτυρας...Το να το συγκρίνεις με ένα thread γενικού ενδιαφέροντος όπως η μαύρη τρύπα είναι απλά γελοίο...Η φωτογραφία για μένα είναι ΠΟΛΥ προκλητική και όχι λίγο για την ώρα και το μέρος που μπήκε...Και ο ayu έχει και ένα ιστορικό να μας ποστάρει ανα πάσα ώρα και στιγμή κώλους και βυζιά και μετά να το παίζει θιγμένος και θύμα της κακούργας της κοινωνίας που δεν τον αφήνει να εκφράσει ελεύθερα τις "καλλιτεχνικές" του ανησυχίες...
Από τη στιγμή που κάποιους εδώ μέσα τους ενοχλεί και του έχουν γίνει επανειλημμένα παρατηρήσεις γιατί δεν σταματάει? Να σου πω εγώ γιατι. Γιατί μας έχει γραμμένους στα παπαράκια του να γιατί...
οτι το κανει ο ayu αυτο ωρες ωρες το κανει δε διαφωνω, αλλα οτι ειναι τοσο προκλητικη για το bh και για την ωρα, οταν εχουν ποσταριστει δεκαδες αλλα παρομοιας ποιοτητας στις σελιδες του bh..... εκει δεν ειδα την ιδια αντιμετωπιση. Αυτο που ειδα τωρα δεν ηταν τοσο το προβλημα του περιεχομενου της φωτογραφιας, αλλα 4-5 ατομα να ορμανε να την πουνε (και με ασχημο τροπο το 1 ποστ) στον ayu. Αυτο εμενα με ενοχλει πιο πολυ και σιγουρα που λετε για τα rules καπου θα υπαρχει και αυτο εκει μεσα.
Και συ ρε ayu στη τελικη αν ενοχλει καποιους βαλε στο spoiler tag 16+ ωστε να 'ξερουν' τι ειναι και να το 'αγνοησουν'.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:50
τωρα περι κλικας κτλ δε θα το σχολιασω. οποιος νιωθει ξενος σε ενα φορουμ ειναι λογικο και επομενο να θεωρει το υπολοιπο φορουμ κλικα...σε αυτο δε φταιει το φορουμ.Σε αυτο φταιει το τι οδηγησε καποιον να νιωθει ξενος σε ενα φορουμ.Κατα 99% ειναι για μπαρουφες που εχει πει, για καρφωματα και προσβολες που εχει πεταξει και για τη γενικη συμπεριφορα του ατομου αυτου μεσα στο φορουμ..το 1% ειναι απο παρεξηγηση.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:51
Ναι, ο Αριστοφάνης έδειχνε π0ύτσες και λοιπά. Μπράβο. Αυτό σημαίνει ότι σάτιρα = χυδαιότητες;μαλλον δεν εχεις διαβασει/δει Αριστοφανη
Ευτυχώς δε σκέφτονται όλοι έτσι.
Και να το έκανε, όλο και κάποιος ΜΑΓΚΑΣ θα πεταγόταν.Και συ ρε ayu στη τελικη αν ενοχλει καποιους βαλε στο spoiler tag 16+ ωστε να 'ξερουν' τι ειναι και να το 'αγνοησουν'.
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:55
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:59
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 15:09
Πληροφοριακά λοιπόν...
ΔΕΝ μαζευόμαστε συνεννοημένοι να σου την πούμε. Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο είσαι παντελώς λάθος. Το ότι βρίσκονται αρκετοί άνθρωποι που ενοχλούνται με κάτι που ποστάρεις δεν τους κάνει αυτόματα κλίκα εναντίον σου.
ΔΕΝ θέλω να βλέπω μου**ά στην black hole. Ούτε κώλους, ούτε links για υπηρεσίες συνοδών...Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις μια απλή παράκληση που σου γίνεται?
Καλώς ή κακώς δεν είμαστε ανέραστοι εδώ μέσα, οπότε σίγουρα τέτοια θεματολογία θα τη βρεις.Αλλά. Στα ανάλογα threads. Το demotivators thread έχει ξεκαθαριστεί επανηλλειμένως ότι διέπεται από ένα σατυρικό κλίμα.Όποιος προσβάλλεται εύκολα καλό είναι να μην μπαίνει εκεί μέσα.
Τώρα για τις φωνές της "λογικής" που βρίσκουν υπερβολική τη συζήτηση που γίνεται απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν μια ενοχλητική για πολλούς συμπεριφορά τείνει να γίνει επαναλαμβανόμενο μοτίβο τότε δυο πράγματα συμβαίνουν...Αυτός που εκφράζει αυτή τη συμπεριφορά γράφει αυτούς που ενοχλούνται στα παλαιά των υποδημάτων του και αυτοί που ενοχλούνται φτάνουν στα όρια της υπερβολής μόνο και μόνο για να περάσουν ένα μήνυμα...Δείτε το μήνυμα και μη στέκεστε στην επιφάνεια...
Κανείς δεν ξυπνάει το πρωί με όρεξη για καυγά και κανείς δεν έχει βάλει ένα στόχο πάνω στον ayu για να του πετάει βελάκια...Αyu από μένα με όλη την καλή διάθεση.Σε παρακαλώ σταμάτα τα κακόγουστα ποστς στην τρύπα...
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 15:29
Η τρυπα ειναι ενα χαλαρο off-topic thread που δεν χρειαζεται καν το ενα ποστ να εχει σχεση με το προηγουμενο.. Και απο την στιγμη που η συντριπτικη πλειοψηφεια των ποστ που εχω κανει με εμφανισιμα κοριτσια εχουν να κανουν με την ιαπωνικη ποπ-κουλτουρα, δεν ειναι καν εκτος της φιλοσοφιας του φορουμ. Και δεν ειναι εναντια στους κανονες.. Αυτο το thread ειναι κατι σαν shout-box. Δεν ειναι απαραιτητο να αρεσει σε ολους μας το περιεχομενο ενος ποστ, και σιγουρα δεν ειναι κατι τετοιο λογος για να αρχισουν οι προσβολες και τα βρισιδια.