Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24871 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 23:09

Is this a joke? :huh:
phmava.php

#24872 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 23:15

No , το υποστηρίζει με πάθος και καντήλια :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24873 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2009 - 23:22

Βασικα, εχουν και ελεγχτες με μηχανακια και κοιτανε αν τα σπιτια εχουν φυλλαδια, ποσα εχουν αναλογα με τα κουδουνια κτλ
Επισης καμια φορα κοιταζουν και τους διανομεις γι αυτο αν αποφασισιες να πεταξεις πρεπει να σαι προσεχτικος
go on... xD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#24874 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 01:20

Aφού έχουν λεφτά για πέταμα ώστε να ελέγχουν αν οι διανομείς φυλλαδίων κάνουν αποδοτική δουλεία δεν κοιτάζουν ώστε να κάνουν μια πιο σοβαρή διαφήμιση από το να βασίζονται στην εύκολη και φθηνή λύση των φυλλαδίων που καταλήγουν τις περισσότερες φορές στα σκουπίδια (πλην των έντυπων για πιτσαρίες και σουβλατζίδικα που πάντοτε χρειάζονται :P ) ; Jesus!

Anyway...

Iδού δυο χαριτωμένες κοπελίτσες ντυμένες δεσποινίδες βικτωριανής εποχής (αν κάνω λάθος στην εποχή διορθώστε με) που πίνουν το τσάι τους. Τις πέτυχα σήμερα στους δρόμους της Ακρόπολης (προς το τέλος του Θησείου). Άραγε ν' ασχολούνται με cosplay; :P

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

#24875 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 01:31

Hello ppl!!!!!
Τι κάνετε??

I'm back....

Mouaxaxaxaxa
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#24876 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 03:00

Glaurung, που το βρηκες αυτο το διαμαντι; Εχω ριξει το γελιο της ζωης μου :hahaha:

Εχετε μοιρασει ποτε διαφημιστικα να δειτε τη γλυκα?
Γιατι και γω απ το κρεβατι μου καλα εβριζα...

x2

Το νοημα σας ποιο ειναι, οτι επειδη η δουλεια που κανουν ειναι δυσκολη θα πρεπει να τους λεμε ευχαριστω που μας χαλανε τον υπνο;:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24877 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 03:11

Hello ppl!!!!!
Τι κάνετε??

I'm back....

Mouaxaxaxaxa

Spoiler:

#24878 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 06:44

Εγω εχω παρατηρησει παντως, οτι οι διανομεις φυλλαδιων χτυπανε παντα τα κουδουνια που το ονομα τους φαινεται το πιο περιεργο απ'ολα. Στη δικη μας πολυκατοικια αυτο συμβαινει..παντα χτυπανε σε εμας πρωτα, αν δεν ανοιξω εγω χτυπανε με την σειρα στον απο πανω μου ή διπλα (ειναι αδερφια και εχουν το ιδιο επωνυμο) αλλιως χτυπανε σε μια γειτονισσα που εχει το τριτο πιο περιεργο ονομα στην πολυκατοικια. Εχω σκεφτιε αρκετες φορες να αλλαξω το κουδουνι και να βαλω Παπαδοπουλος, αλλα δεν βοηθαει και ιδιαιτερα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#24879 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 09:51

Glaurung, που το βρηκες αυτο το διαμαντι; Εχω ριξει το γελιο της ζωης μου :hahaha:

Εξερευνούσα το forum του τμήματος που ( με το καλό ) θα περάσω και έβλεπα συχνά το όνομά του . Το καλύτερο είναι αυτό , που υποστηρίζει τις θέσεις του με επιστημονικά επιχειρήματα (και καλά :P).
http://semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=21&t=2774
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24880 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 10:28

Oh god! Such forums really exist?

Μπαινουν και καθηγητες και φοιτητες και συζητανε μεταξύ τους? Σαν ουτοπία εμενα μου φαινόταν τέτοιο πράγμα. Εδω στο forum της ιατρικης γραφτηκε ΕΝΑΣ καθητητης(να πει τα δικα του βεβαια για την συνδικαλιστικη του καριερα κλπ, οχι για επιστημονικα ζητηματα) και μειναν ολοι με το στομα ανοιχτο. Και #$%$#% που ελεγε, οι αλλοι τον ευχαριστουσαν που εγραψε και μόνο(νταξ, τον εβρισαν επισης, αλλα για την παρουσια του και μονο ειχε γινει χαμος)

Και εδω πιανουν οι φοιτητες κουβεντουλα με τους καθηγητες? Συζητανε αποριες γενικα μεταξυ τους? Φερτε μου και εμενα ενα τετοιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! :nanana: Δλδ υπαρχουν και πανεπιστημια που λειτουργουν ετσι? Που οι καθηγητες και οι φοιτητες κανουν τον κοπο να κανουν login?? I envy you SO MUCH right now!

Oχι τπτ αλλο, αλλα αφου μονο στο pc ειμαι ολη την ωρα, με αυτο τον τροπο θα αναγκαζομουν να ανοιξω και κανα βιβλιο, μπας και συμμετεχω σε κανα thread...

#24881 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 10:32

Το νοημα σας ποιο ειναι, οτι επειδη η δουλεια που κανουν ειναι δυσκολη θα πρεπει να τους λεμε ευχαριστω που μας χαλανε τον υπνο;:nosey:

Ρε παιδια για ποια δυσκολη δουλεια μιλατε? Στα χωραφια σκαβουν? Μια βολτα στη πολη κανουν και χτυπανε τα θυροτηλεφωνα σαν σκανταλιαρικα παιδια.. Σιγα μην τους βαλουμε και στα βαρεα και ανθυγειινα...

Αχαρη δουλεια ναι, αλλα οχι και δυσκολη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24882 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 10:42

Μπαινουν και καθηγητες και φοιτητες και συζητανε μεταξύ τους? Σαν ουτοπία εμενα μου φαινόταν τέτοιο πράγμα. Εδω στο forum της ιατρικης γραφτηκε ΕΝΑΣ καθητητης(να πει τα δικα του βεβαια για την συνδικαλιστικη του καριερα κλπ, οχι για επιστημονικα ζητηματα) και μειναν ολοι με το στομα ανοιχτο. Και #$%$#% που ελεγε, οι αλλοι τον ευχαριστουσαν που εγραψε και μόνο(νταξ, τον εβρισαν επισης, αλλα για την παρουσια του και μονο ειχε γινει χαμος)

Και εδω πιανουν οι φοιτητες κουβεντουλα με τους καθηγητες? Συζητανε αποριες γενικα μεταξυ τους? Φερτε μου και εμενα ενα τετοιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! :nanana: Δλδ υπαρχουν και πανεπιστημια που λειτουργουν ετσι? Που οι καθηγητες και οι φοιτητες κανουν τον κοπο να κανουν login?? I envy you SO MUCH right now!

Oχι τπτ αλλο, αλλα αφου μονο στο pc ειμαι ολη την ωρα, με αυτο τον τροπο θα αναγκαζομουν να ανοιξω και κανα βιβλιο, μπας και συμμετεχω σε κανα thread...

Το μεγαλύτερο κομμάτι της συζήτησης για τα της σχολής είναι για τα θέματα που έχουν πέσει , αντιγραφές , σημειώσεις και βοήθεια σε διάφορες εργασίες . Τώρα για καθηγητές δεν ξέρω , νομίζω πάντως ότι πρέπει να υπάρχουν λίγοι .

Yep , είμαστε καλοί εμείς . Έχουμε πιάσει το νόημα . :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24883 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 11:19

Σε μας είναι 2-3 καθηγητές(όλοι πληροφορικάριοι:tensai:) που μπαίνουν στα thread και λύνουν απορίες για τις ασκήσεις κτλ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#24884 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 12:20

Στη σχολή πάντως του αδερφού μου, Φυσικό Αθήνας, υπάρχουν καθηγητές που μπαίνουν στο φόρουμ και συζητάνε με τους φοιτητές και τους βοηθάνε. Σίγουρα δεν θα είναι όλοι αλλά και αυτό κάτι είναι...Στην δική μας σχολή που ο μέσος όρος ηλικίας των καθηγητών είναι τα 85 δεν έχω την απαίτηση να ξέρουν καν τι είναι το Internet :P

xbJ3b2w.jpeg

#24885 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 13:01

Nice mouse-pad!! :wooi2:

Posted Image

Αν και εχω την υποψια οτι δεν προκειται για official merchandise... Μαλλον η Reina-chan δεν εγκρινει.. Παντως ειναι εργονομικο.. Εχει και "εξογκωματα" για να ξεκουραζεται ο καρπος!

:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα