Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24856 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 June 2009 - 10:47

Καμμια ιδεα για το πως να αποθαρρυνω αυτους που χτυπανε το θυροτηλεφωνο πρωινιατικα για να αφησουν διαφημιστικα?

on other news... σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα οι Morning Musume δινουν το πρωτο αμερικανικο τους live στο Anime Expo του Los Angeles...

Posted Image

Αν με καποιο θαυμα μεσα στην εβδομαδα προσγειωθουν 2 χιλιαρικα στην αγκαλια μου, θα παω τρεχοντας και ας εχει ρισκο το LA με την γριππη..
Posted Image

#24857 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 27 June 2009 - 12:50

Καμμια ιδεα για το πως να αποθαρρυνω αυτους που χτυπανε το θυροτηλεφωνο πρωινιατικα για να αφησουν διαφημιστικα?

Ειχα χασει λογαριασμο ποσες φορες μου χαλασαν τον υπνο με τα ^$&^@διαφημιστικα τους, μεχρι που ακολουθησα το Σχεδιο Β. Ανοιξα το θυροτηλεφωνο μου και εβαλα εναν διακοπτη στο καλωδιο του ρευματος του, οποτε τωρα ας πανε να χτυπανε οσο θελουν:gn2:
Posted Image

#24858 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 27 June 2009 - 15:33

ειχα την εντυπσωση οτι δε χτυπανε... απλως τα πετανε κατω απο την πορτα της πολυκατοικιας ολα μαζι... τουλαχιστον σε μας αυτο κανουν
Posted Image

#24859 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 27 June 2009 - 15:57

Yπάρχει και χειρότερη εκδοχή... Να μένεις σε μονοκατοικία, να χτυπάνε το κουδούνι και να σου γεμίζουν και το γραμματοκιβώτιο. Νομίζω ότι ένας ηλεκτροφόρος φράχτης θα βοηθούσε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Don't you think?
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#24860 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 27 June 2009 - 16:07

Χμμμ σε εμας δεν το κανουν αυτο τόσο συχνα. :nosey:

Θυμαμαι 2-3 φορες που εχω βρίσει μέσα στον υπνο μου οταν ακουσα το θυροτηλέφωνο, αλλα δεν ήταν και τρελη η ωρα. Απλως είχα κοιμηθει πολυ αργα. Psylock με την μονοκατοικία πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικο... Βαλτε μια ταμπελα or sth. :P

Αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί χτυπανε κουδουνια στις πολυκατοικίες αντι να τα βαζουν ολα κατω απο την πορτα και να αφηνουν σε ησυχια τον κοσμο, και να κανουν και αυτοι πιο γρηγορα τη δουλειά τους... :S

#24861 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 27 June 2009 - 16:51

Αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί χτυπανε κουδουνια στις πολυκατοικίες αντι να τα βαζουν ολα κατω απο την πορτα και να αφηνουν σε ησυχια τον κοσμο, και να κανουν και αυτοι πιο γρηγορα τη δουλειά τους... :S

Πιστευω πραγματικα οτι ειναι στην περιγραφη της δουλειας τους το να σπανε τα νευρα των ενοικων. Στην εισοδο της πολυκατοικιας μας γραφει καθαρα "Δε δεχομαστε διαφημιστικα" και σε καποια φαση ειχα βαλει μεχρι και αυτοκολλητο χαρτι πανω στο κουδουνι μου (που επιανε και το κουμπι) που εγραφε με τεραστια γραμματα "ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΤΕ"... και αυτοι φυσικα το χτυπουσαν κανονικα :deadga6:
Posted Image

#24862 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 June 2009 - 16:53

Σε μένα πάντως δεν έχουν χτυπήσει ποτέ το κουδούνι,απλά τα αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο ή τα αφήνουν μπροστά από τη πόρτα.(Σε μονοκατοικία μένω και εγώ)

Posted Image

#24863 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 27 June 2009 - 18:13

Εχετε μοιρασει ποτε διαφημιστικα να δειτε τη γλυκα?
Γιατι και γω απ το κρεβατι μου καλα εβριζα...

Posted Image

#24864 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 27 June 2009 - 18:30

και παίρνοντας τη σκυτάλη με τις ερωτήσεις

[media]http://www.youtube.com/watch?v=lVINzvbClwM&feature=channel[/media]
Posted Image

#24865 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 27 June 2009 - 18:38

Και κάτι που είδα αναρτημένο σε ένα δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης...

H ALL STAR HEAVEN BAND SYMPLIROTHIKE! FREDDIE MERCURY-VOCALS, CLIFF BURTON-BASS, CRISS OLIVA-GUITAR, JOHN BOHNAM-DRUMS, MICHAEL JACKSON-BACKING VOCALS AND CHOROGRAPHY!!!!

:rip:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#24866 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 27 June 2009 - 18:54

Εχετε μοιρασει ποτε διαφημιστικα να δειτε τη γλυκα?
Γιατι και γω απ το κρεβατι μου καλα εβριζα...

x2

Bέβαια τότε που είχα κάνει την συγκεκριμένη εργασία τα πράματα δεν ήταν τόσο οργανομένα οπότε ψιλό άνετα μετά από κάμια ώρα, άντε δύο ακολουθούσε διαγωνισμός τριπόντων στην ποιο ξέμπαρκη σκουπιδιάρα [όπου είχαμε φτάσει :hahaha:]
rsrGbGx.gif

#24867 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 27 June 2009 - 19:05

Αυτή την απορία είχα πάντα με τα φυλλάδια. Δεν μπορεί καποιος απλως να τα πεταξει στα σκουπίδια, ποιος ελεγχει ότι τα μοιραζει?

Επισης είναι για ολους πιο ευκολο απλως να τα αφηνουν στην εισοδο. Πώς αναγκάζονται να τα αφηνουν σε κάθε πόρτα ξεχωριστά?

#24868 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 27 June 2009 - 19:38

Πρίν 3 χρόνια έψαχνα για δουλειά και ένας φίλος μου με είπε να πάω να μοιράσω μαζί του φιλάδια, αλλά δεν με πλήρωναν καλά και έφυγα. Οπότε ξέρω κάποια πράγματα για την δουλειά.

Αυτή την απορία είχα πάντα με τα φυλλάδια. Δεν μπορεί καποιος απλως να τα πεταξει στα σκουπίδια, ποιος ελεγχει ότι τα μοιραζει?

Επισης είναι για ολους πιο ευκολο απλως να τα αφηνουν στην εισοδο. Πώς αναγκάζονται να τα αφηνουν σε κάθε πόρτα ξεχωριστά?

Άμα τα πετάξεις τα φυλάδια μετά το μαγαζί δεν θα έχει παραγκελείες και θα σε υποπτευθούν, θα κάνουν παράπονα στο αφεντικό και μετά θα σε απολήσει.

Είναι τραγική δουλειά, ειδικά οταν πρέπει να τα αφήσεις κάτς απο κάθε πόρτα είναι το χειρότερο και το θέμα είναι οτι σου δήνουν και ελάχιστα λεφτά.
Posted Image

#24869 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 27 June 2009 - 20:00

http://www.miniclip.com/games/michael-jackson-tribute/en/

και τα tributes συνεχίζονται
Posted Image

#24870 Glaurung

Glaurung