Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 27 June 2009 - 23:09
Posted 27 June 2009 - 23:15
Posted 27 June 2009 - 23:22
Επισης καμια φορα κοιταζουν και τους διανομεις γι αυτο αν αποφασισιες να πεταξεις πρεπει να σαι προσεχτικος
go on... xD

Posted 28 June 2009 - 01:20
Anyway...
Iδού δυο χαριτωμένες κοπελίτσες ντυμένες δεσποινίδες βικτωριανής εποχής (αν κάνω λάθος στην εποχή διορθώστε με) που πίνουν το τσάι τους. Τις πέτυχα σήμερα στους δρόμους της Ακρόπολης (προς το τέλος του Θησείου). Άραγε ν' ασχολούνται με cosplay;
Free Image Hosting by ImageBam.com
Posted 28 June 2009 - 01:31
Τι κάνετε??
I'm back....
Mouaxaxaxaxa

Posted 28 June 2009 - 03:00
Εχετε μοιρασει ποτε διαφημιστικα να δειτε τη γλυκα?
Γιατι και γω απ το κρεβατι μου καλα εβριζα...
Το νοημα σας ποιο ειναι, οτι επειδη η δουλεια που κανουν ειναι δυσκολη θα πρεπει να τους λεμε ευχαριστω που μας χαλανε τον υπνο;x2
Posted 28 June 2009 - 03:11
Hello ppl!!!!!
Τι κάνετε??
I'm back....
Mouaxaxaxaxa
Posted 28 June 2009 - 06:44

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 28 June 2009 - 09:51
Glaurung, που το βρηκες αυτο το διαμαντι; Εχω ριξει το γελιο της ζωης μου
Εξερευνούσα το forum του τμήματος που ( με το καλό ) θα περάσω και έβλεπα συχνά το όνομά του . Το καλύτερο είναι αυτό , που υποστηρίζει τις θέσεις του με επιστημονικά επιχειρήματα (και καλά
http://semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=21&t=2774
Posted 28 June 2009 - 10:28
Μπαινουν και καθηγητες και φοιτητες και συζητανε μεταξύ τους? Σαν ουτοπία εμενα μου φαινόταν τέτοιο πράγμα. Εδω στο forum της ιατρικης γραφτηκε ΕΝΑΣ καθητητης(να πει τα δικα του βεβαια για την συνδικαλιστικη του καριερα κλπ, οχι για επιστημονικα ζητηματα) και μειναν ολοι με το στομα ανοιχτο. Και #$%$#% που ελεγε, οι αλλοι τον ευχαριστουσαν που εγραψε και μόνο(νταξ, τον εβρισαν επισης, αλλα για την παρουσια του και μονο ειχε γινει χαμος)
Και εδω πιανουν οι φοιτητες κουβεντουλα με τους καθηγητες? Συζητανε αποριες γενικα μεταξυ τους? Φερτε μου και εμενα ενα τετοιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!
Oχι τπτ αλλο, αλλα αφου μονο στο pc ειμαι ολη την ωρα, με αυτο τον τροπο θα αναγκαζομουν να ανοιξω και κανα βιβλιο, μπας και συμμετεχω σε κανα thread...
Posted 28 June 2009 - 10:32
Ρε παιδια για ποια δυσκολη δουλεια μιλατε? Στα χωραφια σκαβουν? Μια βολτα στη πολη κανουν και χτυπανε τα θυροτηλεφωνα σαν σκανταλιαρικα παιδια.. Σιγα μην τους βαλουμε και στα βαρεα και ανθυγειινα...Το νοημα σας ποιο ειναι, οτι επειδη η δουλεια που κανουν ειναι δυσκολη θα πρεπει να τους λεμε ευχαριστω που μας χαλανε τον υπνο;
Αχαρη δουλεια ναι, αλλα οχι και δυσκολη...
Posted 28 June 2009 - 10:42
Oh god! Such forums really exist?
Μπαινουν και καθηγητες και φοιτητες και συζητανε μεταξύ τους? Σαν ουτοπία εμενα μου φαινόταν τέτοιο πράγμα. Εδω στο forum της ιατρικης γραφτηκε ΕΝΑΣ καθητητης(να πει τα δικα του βεβαια για την συνδικαλιστικη του καριερα κλπ, οχι για επιστημονικα ζητηματα) και μειναν ολοι με το στομα ανοιχτο. Και #$%$#% που ελεγε, οι αλλοι τον ευχαριστουσαν που εγραψε και μόνο(νταξ, τον εβρισαν επισης, αλλα για την παρουσια του και μονο ειχε γινει χαμος)
Και εδω πιανουν οι φοιτητες κουβεντουλα με τους καθηγητες? Συζητανε αποριες γενικα μεταξυ τους? Φερτε μου και εμενα ενα τετοιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!Δλδ υπαρχουν και πανεπιστημια που λειτουργουν ετσι? Που οι καθηγητες και οι φοιτητες κανουν τον κοπο να κανουν login?? I envy you SO MUCH right now!
Oχι τπτ αλλο, αλλα αφου μονο στο pc ειμαι ολη την ωρα, με αυτο τον τροπο θα αναγκαζομουν να ανοιξω και κανα βιβλιο, μπας και συμμετεχω σε κανα thread...
Το μεγαλύτερο κομμάτι της συζήτησης για τα της σχολής είναι για τα θέματα που έχουν πέσει , αντιγραφές , σημειώσεις και βοήθεια σε διάφορες εργασίες . Τώρα για καθηγητές δεν ξέρω , νομίζω πάντως ότι πρέπει να υπάρχουν λίγοι .
Yep , είμαστε καλοί εμείς . Έχουμε πιάσει το νόημα .
Posted 28 June 2009 - 11:19
Oh god! Such forums really exist?
Και εδω πιανουν οι φοιτητες κουβεντουλα με τους καθηγητες? Συζητανε αποριες γενικα μεταξυ τους? Φερτε μου και εμενα ενα τετοιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!Δλδ υπαρχουν και πανεπιστημια που λειτουργουν ετσι? Που οι καθηγητες και οι φοιτητες κανουν τον κοπο να κανουν login?? I envy you SO MUCH right now!
Σε μας είναι 2-3 καθηγητές(όλοι πληροφορικάριοι

Posted 28 June 2009 - 12:20
Posted 28 June 2009 - 13:01

Αν και εχω την υποψια οτι δεν προκειται για official merchandise... Μαλλον η Reina-chan δεν εγκρινει.. Παντως ειναι εργονομικο.. Εχει και "εξογκωματα" για να ξεκουραζεται ο καρπος!