Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24811 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 26 June 2009 - 11:04

ολοι μας μια μερα θα πεθανετε, γιαυτο συνηθιστε στην ιδεα

Ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο στη ζωή, ο θάνατος!

-Θρασύβουλας

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#24812 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 June 2009 - 11:09

Ένας παιδόφιλος λιγότερος... τσκ.:nosey:

Spoiler: Και ενώ τα λέμε...

Posted Image

#24813 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 June 2009 - 11:13

Ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο στη ζωή, ο θάνατος!

-Θρασύβουλας

Δύο πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή, ο θάνατος και οι φόροι.

--Benjamin Franklin

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#24814 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 26 June 2009 - 11:17

To αξίωμα του Cole:
To ποσό της εξυπνάδας στον πλανήτη παραμένει σταθερό.Ο πληθυσμός αυξάνει.

PS:ξερω οτι ειναι ασχετο,αλλα ηθελα να το πω :kakaka:
Posted Image

#24815 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 June 2009 - 11:20

Ένας παιδόφιλος λιγότερος... τσκ.:nosey:

Απλά μία παρατήρηση: οι κατηγορίες για αυτό το θέμα δεν αποδείχθηκαν ποτέ, οπότε το να τον κατονομάζουμε παιδόφιλο έτσι εύκολα είναι υπερβολικό. Άλλωστε, με τη δημοσιότητα που είχε απο παιδί (ειδικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος) ήταν πολύ εύκολο να τον κατηγορήσουν και για αυτό αλλά και για πολύ χειρότερα πράγματα (δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί).
Posted Image

#24816 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 June 2009 - 11:24

Απλά μία παρατήρηση: οι κατηγορίες για αυτό το θέμα δεν αποδείχθηκαν ποτέ, οπότε το να τον κατονομάζουμε παιδόφιλο έτσι εύκολα είναι υπερβολικό.

Εδώ δημοσιεύτηκαν γράμματά του όπου ο ίδιος ομολογούσε ότι "είναι υπέροχο να κοιμάσαι με ένα παιδί", τί αποδείξεις και πρασιν'άλογα...

Posted Image

#24817 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 26 June 2009 - 11:27

Εμένα ανέκαθεν δε μου άρεσε το κόμπλεξ που είχε με το χρώμα του δέρματός του.Απ'ότι άκουσα του το δημιούργησε ο πατέρας του αλλά είχε γίνει τέτοιος σταρ όταν ήταν μαύρος που αυτό θα πρεπε να αποτελέσει την απόδειξη ότι δεν έχει σχέση τι χρώμα δέρματος έχεις.Αν έχεις ταλέντο είναι υπέρ αρκετό.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#24818 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 26 June 2009 - 11:27

Ανεβαίνει η βενζίνη...ωραία!

#24819 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 26 June 2009 - 11:31

Χμ 1) πιο πολύ σε ράδιο αρβύλα μου κάνει αυτό (κάποια απο αυτές που δημοσιεύουν εφημερίδες όπως η New York Post). Δεν είχα ακούσει μέχρι τώρα κάτι τέτοιο για να είμαι ειλικρινής και αμφιβάλλω για το αν στέκει. 2) αν σκεφτείς ότι αυτός ο άνθρωπος ουσιαστικά τη παιδική ηλικία του ηλικία δεν την έζησε, δε μου φένεται παράλογο να προσπαθεί να βρεί κάποιο τρόπο επαφής με αυτή. Αν θυμάμαι σωστά αυτό που ο ίδιος είχε πεί είναι ότι κοιμήθηκε στο ίδιο δωμάτιο με παιδιά χωρίς να τα πειράξει.
Posted Image

#24820 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 June 2009 - 11:35

Το είχα δει σε επεισόδιο του History Channel για βιογραφίες... κάνα χρόνο πριν... το θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό επειδή μου είχε κάνει εντύπωση. Τέσπα...

Λετε να παιζει κανα death note στην υποθεση? Ο_ο

Gomen, δεν άντεξα!

Spoiler:

Ταύτα και κλείνω, πάω για μαμ.:Blissfull:

Posted Image

#24821 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 June 2009 - 11:37

Εμένα ανέκαθεν δε μου άρεσε το κόμπλεξ που είχε με το χρώμα του δέρματός του.Απ'ότι άκουσα του το δημιούργησε ο πατέρας του αλλά είχε γίνει τέτοιος σταρ όταν ήταν μαύρος που αυτό θα πρεπε να αποτελέσει την απόδειξη ότι δεν έχει σχέση τι χρώμα δέρματος έχεις.Αν έχεις ταλέντο είναι υπέρ αρκετό.

ακριβως. μισουσε τοσο πολυ το (μαυρο) χρωμα του δερματος του, που το αλλαξε.
αν αυτο δνε τον κανει τον μεγαλυτερο ρατσιστη eveahhh, τοτε τι τον κανει?

κατι ακουσα παντως οτι εκανε δωρεα το σωμα του στη Lego...
αξιοσεβαστο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24822 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 26 June 2009 - 11:53

Pyramid αν ήταν ή δεν ητάν παιδόφιλος, μπορείς να το δείς από τη τελευταία δημοπρασία που έγινε πριν από κάτι μήνες με αντικείμενα από τo ράντζο του. Αν δεν ήταν παιδόφιλος τότε είχε σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι του ή απλά τρελάθηκε από τη δόξα.
http://www.juliensauctions.com/auctions/2009/michael-jackson/icatalog4.html
rsrGbGx.gif

#24823 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 June 2009 - 12:07

Εμένα πάντως αυτό που θα μου μείνει από αυτόν τον θάνατο είναι η "γιορτή" που στήθηκε μετά...Τα κοράκια μυρίστηκαν τροφή και έτρεξαν...Από το /b/ μέχρι το CNN όλοι έτρεξαν να χορέψουν πάνω στο πτώμα...Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει για την ανθρώπινη φύση...Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής αυτός παιδόφιλος ή όχι πάει πέθανε, εμείς θα ζήσουμε σε αυτόν τον κόσμο...

xbJ3b2w.jpeg

#24824 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 26 June 2009 - 12:07

Pyramid αν ήταν ή δεν ητάν παιδόφιλος, μπορείς να το δείς από τη τελευταία δημοπρασία που έγινε πριν από κάτι μήνες με αντικείμενα από τo ράντζο του. Αν δεν ήταν παιδόφιλος τότε είχε σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι του ή απλά τρελάθηκε από τη δόξα.

Παιδικά παιχνίδια έχει. Πάνω κάτω δικαιολογούνται αυτά με βάση ότι γράφτηκε ήδη πριν, δεν τον κάνει παιδόφιλο αυτό (εκκεντρικό ναι). Ο άνθρωπος είχε απλά την ευκαιρία την εκπληρώσει κάθε του καπρίτσιο με όσα κέρδισε απο το ταλέντο του, πάνω κάτω νομίζω ότι θα έκανε ο καθένας μας.

Αυτό δεν αφαιρεί βέβαια τις ευθύνες για τις βλακείες που έκανε (π.χ. αλλαγή στο χρώμα του δέρματος, που μάλλον έχει να κάνει με το πόσο άβολα ένιωθα για τον εαυτό του, όχι για τη φυλή του) και τις οποίες πλήρωσε, απλά μου φένεται άδικο όταν έχει αφήσει μία τόση μεγάλη κληρονομιά να τον θυμόμαστε μόνο για τα αρνητικά της προσωπικής του ζωής, λές και ήταν ο πρώτος ή τελευταίος που άφησε ένα όνομα πίσω του έχοντας υπερεκκεντρική ζωή.

Αυτά απο εμένα γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω.
Posted Image

#24825 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 26 June 2009 - 12:18

Πολλά Arcades ρε συ!!