Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24421 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 15 June 2009 - 17:03

Posted Image
rsrGbGx.gif

#24422 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 June 2009 - 17:38

Και πιο ειναι το irc channel yoko ?

Αντί να ποστάρεις σαν τρελός και να μας ζαλίζεις κάνε ένα search στο google...
Kαι μετά ψάξε και για anime.gr irc channel στο forum.

#24423 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 June 2009 - 18:29

tenshi αν επιτρεπεται με τι ασχολεισαι?(αν εισαι φοιτητης κτηνιατρικης, σου λεω απλα οτι βρηκες apprentice!!!)
οσο για παρασιτολογια μην μου την θυμιζετε...δεν μπορω να διαβαζω για αυτην την εξεταστικη παλι τα ιδια για ελμινθες και σκωληκες....

κτηνιατρος εισαι πουλακι μου!?!!
χεχε!!

αυτο το βιβλιο το χρησιμοποιω για την πτυχιακη μου. (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ) ασε...
και τα περισσοτερα ειναι στα αγγλικα...και κατσε κανε μεταφραση κτηνιατρικη ορολογια!!

( εμ ηθελα και θεμα "Ζωοανθρωπονοσους" )

κτηνιατρικη τωρα θα μπω. θα ειναι η 2η σχολη που θα βγαλω ( πιστευω )
απλα πηγαινω και παρακολουθω τα μαθηματα για να ξερω τι με περιμενει...και σου λεω ειναι παρα πολυυυυ δυσκολη σχολη. εχω ριξει διαβασμα!!!

Αν εισαι κτηνιατρικη η θες να μπεις...οτι βοηθεια και θεματα χρειαστεις πες μου να βοηθησω μεταχαρας!! (τωρα βρηκα και κτηνιατρειο για πρακτικη ) ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#24424 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 June 2009 - 18:41

κτηνιατρος εισαι πουλακι μου!?!!
χεχε!!

αυτο το βιβλιο το χρησιμοποιω για την πτυχιακη μου. (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ) ασε...
και τα περισσοτερα ειναι στα αγγλικα...και κατσε κανε μεταφραση κτηνιατρικη ορολογια!!

( εμ ηθελα και θεμα "Ζωοανθρωπονοσους" )

κτηνιατρικη τωρα θα μπω. θα ειναι η 2η σχολη που θα βγαλω ( πιστευω )
απλα πηγαινω και παρακολουθω τα μαθηματα για να ξερω τι με περιμενει...και σου λεω ειναι παρα πολυυυυ δυσκολη σχολη. εχω ριξει διαβασμα!!!

Αν εισαι κτηνιατρικη η θες να μπεις...οτι βοηθεια και θεματα χρειαστεις πες μου να βοηθησω μεταχαρας!! (τωρα βρηκα και κτηνιατρειο για πρακτικη ) ;)

βασικα βοηθος μικροβιολογου ειμαι, αλλα παντα το ονειρο μου ηταν η κτηνιατρικη...
και εχω και γω παρασιτολογια....παλουκι μαθημα
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#24425 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 15 June 2009 - 21:00

SHIIIIIIIT ! Μια πρώην συμμαθήτρια μου είναι υποψήφια στο Διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 !

Νο 15 Βιβιάνα Καμπανίλε . Damn , έχει χαλάσει . Στο σχολείο ήταν πολύ καλύτερη ( άσε που ήταν η μόνη κοπέλα που με είχε νικήσει στο πινγκ πονγκ)

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#24426 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 15 June 2009 - 21:07

SHIIIIIIIT ! Μια πρώην συμμαθήτρια μου είναι υποψήφια στο Διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 !

Νο 15 Βιβιάνα Καμπανίλε . Damn , έχει χαλάσει . Στο σχολείο ήταν πολύ καλύτερη ( άσε που ήταν η μόνη κοπέλα που με είχε νικήσει στο πινγκ πονγκ)

Την χουφτωσες τουλαχιστον? Αν μη τι αλλο να πουλησεις και το στορυ στην Espresso.. :hahaha:
Posted Image

#24427 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 June 2009 - 21:20

Την χουφτωσες τουλαχιστον? Αν μη τι αλλο να πουλησεις και το στορυ στην Espresso.. :hahaha:

Τουλάχιστον ο άλλος ήταν 15 χρονών...:frozen:

xbJ3b2w.jpeg

#24428 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 June 2009 - 21:34

Τουλάχιστον ο άλλος ήταν 15 χρονών...:frozen:

περιττο να πω οτι εχω λιωσει στο γελιο με την αλληλουχια των 3 τελευταιων ποστς...:hahaha:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#24429 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 15 June 2009 - 21:34

UBUNTU POWER = 2 GEdit , Firefox many-tabbed, Rhythmbox (musicplayer), Downloading via Transmission Full Speed, Pidgin with chats open, Avant Windows Navigator with Widgets running

going so smooth windows could never imagine...Ουτε ενα χρικ δεν ακουγεται στον ηχο, ενω στα windows τωρα δεν θα ακουγα τπτ...

EEE PC 900...900mhz επεξεργαστής όλα αυτά...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#24430 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 15 June 2009 - 21:38

χαχαχαχαχα έλεος ρε...Boys...:tensai:

Καλη επιτυχία στην κοπελίτσα.
zade, μπορεί να μην γράφει καλα οχι να έχει χαλάσει. Who knows.

#24431 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 15 June 2009 - 21:46

Kαθήστε να την δω με μαγιώ και θα σας πω αν όντως χάλασε , όσο για το χούφτωμα , δεν μπορώ να πω , σαν σωστός gentleman...

Spoiler:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#24432 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 15 June 2009 - 21:57

Kαθήστε να την δω με μαγιώ και θα σας πω αν όντως χάλασε , όσο για το χούφτωμα , δεν μπορώ να πω , σαν σωστός gentleman...

Spoiler:

πολυ δυσκολευτικες να απαντησεις...:hahaha: πονηρουλη...:orly:

Posted Image

Spoiler:

#24433 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 15 June 2009 - 22:00

Και είναι γεγονός έβαλα έναν 1000άρη σκληρό...
Δίσκο εννοείται !!!
Posted Image

#24434 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 15 June 2009 - 22:08

Spoiler:

She has a nice pair.. Περπαταει ομως σαν εποπτης γραμμων.
Posted Image

#24435 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 June 2009 - 22:09

Δίσκο εννοείται !!!

Μέχρι να το διευκρινήσεις, χιλλιάδες διεστραμμένες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Πάλι καλά. :frozen:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||