Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 01:09
<------------
and the bottom was way up

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 02:18
[media]http://www.youtube.com/watch?v=1EeHkjpti_Q[/media]
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 02:22
Δεν ξερω γιατι παιρνεις προσωπικα το post το οποιο απηυθυνα γενικα, ουτε γιατι απο ολα τα posts που προτεινουν να σταματησει η συζητηση απαντας μονο στο δικο μου, ειδικα αφου εχω σε εχω σεβαστει πολλακις επιχειρωντας να μη μεταφερω σε δημοσια συζητηση το ποσο ασχημα θεωρω πολλα απο τα posts σου για τον λογο οτι δεν ειναι πρεπον δυο moderators να διαπληκτιζονται μπροστα στα ματια ολων των χρηστων. Αν θελεις να μου πεις κατι, να μου το πεις μεσω πμ ή στο κρυφο. Το μονο που εχω να πω εδω ειναι οτι δεν εχεις καποιο δικαιωμα παραπανω να κρινεις τους αλλους απ'οτι εχουν αυτοι εσενα. Οσο μπορεις να με κρινεις εσυ, τοσο μπορω να σε κρινω και εγω, και τοσο μπορει να κρινει εμενα ή εσενα ο καθενας.@ adventurer
κατακριτέα είναι πολλά άλλα πράγματα στην κοινωνία... το ότι συνεχίζω να ποστάρω επειδή έτσι μου κάνει κέφι και θέλω να σκοτώσω την ώρα μου σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά... αν δε σας αρέσει απλά δε με διαβάζετε... τόσο απλά, τόσο εύκολα... ΑΛΛΑ για να με κρίνεις εσύ θες να φας πάρα πολλά ψωμιά ακόμα στη ζωή σου... οπότε μέχρι να βγεις από τον φανταστικό κόσμο που ζεις με τους μονόκερους και τις kawaii princess, άσε εμένα να κάνω ό,τι θέλω...
*
Το παρακατω αφιερωμενο σε ολους τους αυπνους προγραμματιστες :

For more geek-related humor : XKCD
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 02:26
Αυτό που λένε όλοι μετράω πρόβατα, πώς γίνεται? Δηλαδή, τα φαντάζεσαι να περνάνε ή απλά λες: 1 προβατο, 2 κτλ...?
[/URL]
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 02:49
Για να εχει τη λεξη "μετραω" μεσα υποθετω χρειαζονται και τα νουμεραΑυτό που λένε όλοι μετράω πρόβατα, πώς γίνεται? Δηλαδή, τα φαντάζεσαι να περνάνε ή απλά λες: 1 προβατο, 2 κτλ...?
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 07:15
σου απάντησα στο φανερό για να δεις πως είναι όταν κάποιος αναφέρεται σε σένα... και δε λέω για το ποστ που έκανες εσύ ότι αναφερόσουν σε μένα. Αλλά κάποια στιγμή έχεις πει πάλι [μάλλον στα ενδότερα] ότι δεν πρέπει να το συνεχίζω μπλα μπλα μπλα μπλα
τώρα απλά σε έφερα [με τραχύ τρόπο; μπορεί... αλλά αυτό το σκοπό είχα, άσχετα αν αυτό που έγραψα είναι αλήθεια ή όχι] στη θέση μου και στα σχόλια που τρώω στο κεφάλι τόσο καιρό...
από τη στιγμή που αισθάνθηκες την ανάγκη να υποστηρίξεις τον εαυτό σου δημόσια [γιατί δε με έπιασες με ΠΜ να μου πεις Σπόνη το παρα*μπιπ*] τότε σιγά σιγά καταλαβαίνεις γιατί αντιδρώ όπως αντιδρώ κάποιες φορές...
και αν κοιτάξεις την αρχή τη συζήτησης έκανα ένα ΓΕΝΙΚΟ σχόλιο για τα 15χρονα και το ίντερνετ [κάτι που ο καρκας ξέθαψε ότι το έχω ξαναπεί]. Είναι η γνώμη μου και είναι μεγάλη συζήτηση που θεωρώ ότι αν την κάνω εδώ μέσα θα πάει χαμένη...
και η απάντηση που πήρα είναι :
no comment, μπραβο ρε gmod εισαι 32 χρονων μπραβο ρε ποτε προλαβες ? ποιος νομιζεις οτι εισαι κατι ανωτερο και εμεις ειμαστε τα 15χρονα που δεν αξιζουμε τπτ ? δεν με ξερεις καθολου και απο την απαντηση σου φενετε οτι βλεπεις τα παντα εξωτερικα οπως δειχνουν! αν νομιζεις οτι το ιντερνετ ειναι μονο για καπιους του ειδους σου κανεις μεγαλο λαθος, μονος σου το λες οτι εισαι κατω απο 20 χρονων στο μυαλο! οτι πεις, οτι πεις! no offence ειναι λογικο καποια ατομα να τρωνε ban με τετιο gmod εδω περα.
Συγνωμη που στο λεω ομως και εγω αλλα το μυαλο μου ταξιδευει πιο γρηγορα απο το δικο σου! Μου θυμηζεις ακροδεξια! και το σιχενομε
σορρυ κιόλας αλλά δε θα δεχτώ από κανέναν να με πει ακροδεξιό έτσι επειδή του κάπνισε...
και από εκεί και πέρα η συζήτηση πήρε το δρόμο της...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 08:30
ποπο δεν σταματας με αυτο το θεμα πια βαλε λιγο νερο στο κρασι σου, εγω ζητησα συγνωμη και τα πηρα ολα πισω δεν σου φτανει αυτο ? οσο για την ορθογραφια δεν νομιζω να ειναι τοσο απαραιτητο να βαζω τονους και να γραφω σωστα τις λεξεις αλλα επειδη ειδα οτι σε πειραξε απο τι βλεπεις γραφω σωστα ολες τις λεξεις.adventurer
σου απάντησα στο φανερό για να δεις πως είναι όταν κάποιος αναφέρεται σε σένα... και δε λέω για το ποστ που έκανες εσύ ότι αναφερόσουν σε μένα. Αλλά κάποια στιγμή έχεις πει πάλι [μάλλον στα ενδότερα] ότι δεν πρέπει να το συνεχίζω μπλα μπλα μπλα μπλα
τώρα απλά σε έφερα [με τραχύ τρόπο; μπορεί... αλλά αυτό το σκοπό είχα, άσχετα αν αυτό που έγραψα είναι αλήθεια ή όχι] στη θέση μου και στα σχόλια που τρώω στο κεφάλι τόσο καιρό...
από τη στιγμή που αισθάνθηκες την ανάγκη να υποστηρίξεις τον εαυτό σου δημόσια [γιατί δε με έπιασες με ΠΜ να μου πεις Σπόνη το παρα*μπιπ*] τότε σιγά σιγά καταλαβαίνεις γιατί αντιδρώ όπως αντιδρώ κάποιες φορές...
και αν κοιτάξεις την αρχή τη συζήτησης έκανα ένα ΓΕΝΙΚΟ σχόλιο για τα 15χρονα και το ίντερνετ [κάτι που ο καρκας ξέθαψε ότι το έχω ξαναπεί]. Είναι η γνώμη μου και είναι μεγάλη συζήτηση που θεωρώ ότι αν την κάνω εδώ μέσα θα πάει χαμένη...
και η απάντηση που πήρα είναι :
σορρυ κιόλας αλλά δε θα δεχτώ από κανέναν να με πει ακροδεξιό έτσι επειδή του κάπνισε...
και από εκεί και πέρα η συζήτηση πήρε το δρόμο της...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 09:54
οντως ριξτε λιγο νερο στο κρασακι....:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8[/media]
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:05
Παντως δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να συγκεντρωθουν τα καλυτερα flamewars της τρυπας σε μια πολυτελης δερματοδετη εκδοση. Μιλαμε για σιγουρο best seller..
Θαυμαστε λιγο ενα παπακι μπας και ηρεμησετε..
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:07
ελεος ρε παιδια, ακομα υπαρχει αυτο το θεμα. ζητησε συγγνωμη ο lethal, ας ληξει επιτελους....
οντως ριξτε λιγο νερο στο κρασακι....:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8[/media]
δεν πας καλα μου φενετε πως να χαλαρωσω τωρα με τετια φωτογραφια εγω φουντωσα τωρα!Ωρες ωρες, η μαυρη τρυπα μου θυμιζει πευκοδασος στην Αττικη στη μεση του Αυγουστου... Πας να κοιμηθεις και μετα απο λιγες ωρες την βρισκεις σταχτη απο τα flames.. και αυτο παιζει να ηταν απο τα πιο ακυρα flamewars που εχω δει.. It all started with a fart...
Παντως δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να συγκεντρωθουν τα καλυτερα flamewars της τρυπας σε μια πολυτελης δερματοδετη εκδοση. Μιλαμε για σιγουρο best seller..
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:10
τι τυχερο παπακι
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:20
Έχω μια ανακοίνωση να κάνω.
It is back. And it's in frenzy.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 10:37
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 11:20
Μιλάω σε 'σένα επειδή απ'τα χρόνια που είμαι εδώ, έχεις γίνει στα μάτια μου ειδικός για το θέμα!!
[/URL]
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2009 - 11:41
Να σε πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος τι σημαινει αυτο.. και το google δεν βοηθαει.. πειτε μου τι ακριβως σημαινει και θα σε πω.. παντως το μονο κουσουρι που εχω παρατηρησει οτι εχουν πολλες γιαπωνεζες ειναι τα δοντια..Ayu, είναι αλήθεια ότι οι Ιαπωνέζες είναι στραβοκάνες??
Μιλάω σε 'σένα επειδή απ'τα χρόνια που είμαι εδώ, έχεις γίνει στα μάτια μου ειδικός για το θέμα!!