Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#24331 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 15 June 2009 - 00:27

να βρω τον παπά που τον βάπτισε LethalMike και τι στον κόσμο...

τρανσάς και αυτός?

SCREW TRANCE! TECHNO VIKING FTW!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4&feature=fvst[/media]
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#24332 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 15 June 2009 - 00:28

Posted Image

QFT, επίσης.
Και ίσως οι μεγαλύτεροι, ακόμα κι αν τυχόν έχετε δίκιο, θα πρέπει κάποια πράγματα να αφήνετε να τα παίρνει το ποτάμι.

On-topic: Αυτό το είδατε; (η νέα προαιρετική εμφάνιση του Youtube)
Interesting!

Βέβαια με χαλάει που μερικές φορές δεν εμφανίζεται η περιγραφή του video όταν πατά κανείς "info" (bug είναι; ).

#24333 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 15 June 2009 - 00:29

μην Doube postareis αγαπημενε moderator, αιωνιε φοιτητη χαβαλε κανω τωρα χαχαχαχαχα! χαχαχαχααχα! εχω λυσει με αυτα που λεω ειμαι τελειως εκτος εαυτου τωρα ειμαι τελειως γτπ! σορρυ για την εκφραση αλλα ειναι αληθεια! keep this thread going!

ezgif.com-resize.gif

#24334 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 June 2009 - 00:30

On-topic: Αυτό το είδατε; (η νέα προαιρετική εμφάνιση του Youtube)
Interesting!

lame....προτιμω το παραδοσιακο youtube
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#24335 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 15 June 2009 - 00:31

Έλατε ρε σεις, οι μεγαλύτεροι του φόρουμ, μην τον αποπαίρνετε τον mike. Μια κλ*νιά αναφέρθηκε και το πιάσαμε σχοινί κορδόνι.

Δε λέω και 'σεις έχετε πει μαργαριταράκια, και 'γω, αλλά klein πια μωρέ...

οφφ ρεκορντ: Το τελευταίο incident με πολλά ποστς στην τρύπα θυμάμαι με ένα γατάκι και κάτι κάλτσες. Θυμάται κανείς περισσότερα??
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#24336 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts

Posted 15 June 2009 - 00:34

Έλατε ρε σεις, οι μεγαλύτεροι του φόρουμ, μην τον αποπαίρνετε τον mike. Μια κλ*νιά αναφέρθηκε και το πιάσαμε σχοινί κορδόνι.

Δε λέω και 'σεις έχετε πει μαργαριταράκια, και 'γω, αλλά klein πια μωρέ...

οφφ ρεκορντ: Το τελευταίο incident με πολλά ποστς στην τρύπα θυμάμαι με ένα γατάκι και κάτι κάλτσες. Θυμάται κανείς περισσότερα??

καρκα εχειις λιγο δικιο ομως τωρα θα σε φωναζουνε 17χρονο αντεχεις να μην ποσταρεις εμ δεν αντεχεις

ezgif.com-resize.gif

#24337 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 June 2009 - 00:34

σόρρυ κιόλας...

θα μου πείτε ΤΙ να ποστάρω και ΠΩΣ??? πάτε καλά;

άντε ρε για ύπνο και πιείτε και το γαλατάκι σας...

γιατί πολύ αέρα πήραμε...

#24338 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 15 June 2009 - 00:36

Frankly, I have been in this forum for a while now, και νομίζω ότι I have earned some (dis)respect. [talk about greeklish :o]

Και βασικά δε με πολυνοιάζει πως με φωνάζουν, αρκεί να γίνεται διάλογος μωρέ, την ώρα μας σκοτώνουμε...

PLZ Answer my previous question! Κέννυ εσένα λέω που τη ξεφυλλίζεις που και που την τρύπα!
[/URL]

#24339 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts

Posted 15 June 2009 - 00:37

δεν νομιζω να σε πειραξε το double post ενοω στους κανονες του forum ειναι να μην διπλοποσταρουμε τεσπα παω για υπνο μην γηνει κανας καβγας παλι. μεγαλε 32χρονε!

ezgif.com-resize.gif

#24340 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 June 2009 - 00:42

το double post διορθώθηκε... στους κανόνες είναι να γράφουμε και Ελληνικά στο φόρουμ και όχι να πατάμε τυχαία πλήκτρα όπως εσύ...

και πραγματικά αν ασχολιόσουν με την ορθογραφία όσο ασχολείσαι με το να χρονομετρείς τις κλανιές σου και να ποστάρεις εδώ μπορεί και να ήταν σχεδόν ανθρώπινα τα ποστ σου...

edit:

@ adventurer

κατακριτέα είναι πολλά άλλα πράγματα στην κοινωνία... το ότι συνεχίζω να ποστάρω επειδή έτσι μου κάνει κέφι και θέλω να σκοτώσω την ώρα μου σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά... αν δε σας αρέσει απλά δε με διαβάζετε... τόσο απλά, τόσο εύκολα... ΑΛΛΑ για να με κρίνεις εσύ θες να φας πάρα πολλά ψωμιά ακόμα στη ζωή σου... οπότε μέχρι να βγεις από τον φανταστικό κόσμο που ζεις με τους μονόκερους και τις kawaii princess, άσε εμένα να κάνω ό,τι θέλω...

#24341 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 June 2009 - 00:46

Frankly, I have been in this forum for a while now, και νομίζω ότι I have earned some (dis)respect. [talk about greeklish :o]

Και βασικά δε με πολυνοιάζει πως με φωνάζουν, αρκεί να γίνεται διάλογος μωρέ, την ώρα μας σκοτώνουμε...

PLZ Answer my previous question! Κέννυ εσένα λέω που τη ξεφυλλίζεις που και που την τρύπα!

απο αυτο και κατω...

θα δωσω 500 ευρω σε οποιον βρει πως σκιστηκε η αγαπημενη μου καλτσα με σχεδιο βατραχακια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#24342 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 June 2009 - 00:50

[media]http://www.youtube.com/watch?v=r0Q1d1Psqb8&feature=channel_page[/media]

#24343 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 15 June 2009 - 00:53

Αχ σε φχαριστώ μέλκορα, έχω πάρει και ποπ-κορν, μια χαρά θα περάσω διαβάζοντας τα!!!

Και για να μη ξεχνιόμεθα....

Spoiler:

Edit: Look at what I found! http://anime.gr/forums/showpost.php?p=228114&postcount=17585 η ιστορία επαναλαμβάνεται XD no offense χιχι

Edited by karkas, 15 June 2009 - 00:58.

[/URL]

#24344 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 15 June 2009 - 01:03

Spoiler:

Κι εγώ ας προσθέσω αυτό: