Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Started By
_GaARa_
, Nov 21 2006 15:27
94139 replies to this topic
Posted 07 June 2009 - 13:25

Posted 07 June 2009 - 13:42
@Hyuga, ριξε μια ματια στο Anime Search/Downloads μερος του φορουμ μας, γι'αυτον τον σκοπο υπαρχει. Με λιγο ψαξιμο θα βρεις και τα links για το Candy Candy. Το Kabamaru το πρωτοπηρα πριν απο 7 χρονια περιπου οταν προβληθηκε σε μια αιθουσα του πανεπιστημιου με ακροατηριο φοιτητες
Posted 07 June 2009 - 16:05
http://gigapan.org/viewGigapan.php?id=24863&window_height=808&window_width=1264
Απλά απολαυστικό! Gotta love Electron images!
Απλά απολαυστικό! Gotta love Electron images!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]
[/URL]
Posted 07 June 2009 - 18:29
το πρόβλημα με τα avatar που δεν ανεβαίνουν, δε με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά επείδη πρώτη φορά στη ζωή μου έφτιαξα και γω εικονάκι, μ έχει φάει η φαγούρα να τα δείξω στον κόσμο!
Οπότε, εδώ είναι τα 2 avatar που έφτιαξα για blood+, και η αντίστοιχη υπογραφή είναι αυτή που έχω τώρα... όπως βλεπετε δε με απασχολεί ιδιαίτερα το αν είναι σετάκι, αρκεί να είναι στο ίδιο concept...
(το πρώτο το δούλεψα λίγο παραπάνω, αν και δε ξέρω αν είναι καλό τελικά) και το εναλλακτικό, που χρησιμοποίησα εικόνα απ'την ταινία κι όχι απ το άνιμε.
Οπότε, εδώ είναι τα 2 avatar που έφτιαξα για blood+, και η αντίστοιχη υπογραφή είναι αυτή που έχω τώρα... όπως βλεπετε δε με απασχολεί ιδιαίτερα το αν είναι σετάκι, αρκεί να είναι στο ίδιο concept...
(το πρώτο το δούλεψα λίγο παραπάνω, αν και δε ξέρω αν είναι καλό τελικά) και το εναλλακτικό, που χρησιμοποίησα εικόνα απ'την ταινία κι όχι απ το άνιμε.

Posted 07 June 2009 - 21:46
η πρωτη ειναι τελειααααα!
Spoiler:

Spoiler:
Posted 07 June 2009 - 21:53
arigato gozaimasu!!!! 
Το άνιμε απλά πρέπει να το δεις, είναι κορυφαίο! (και δεν το λέω επειδή είμαι πορωμένη
) Και από άποψη χαρακτήρων, και από άποψη υπόθεσης ειναι πάρα πολύ καλό. Νομίζω υπάρχει και ένα review της σειράς κάπου στο φόρουμ... Ρίξε μια ματιά εκεί αν σ' ενδιαφέρει.
Και πάλι arigato!!
Το άνιμε απλά πρέπει να το δεις, είναι κορυφαίο! (και δεν το λέω επειδή είμαι πορωμένη
Και πάλι arigato!!

Posted 07 June 2009 - 22:06
οκ 8α του ρι3ω μια ματουμπα...

Spoiler:
Posted 07 June 2009 - 22:31
Anime is...
Spoiler:
Posted 07 June 2009 - 22:40
^ LMAO, epic!
:hahaha:
Το βρήκες σε site, ή το έγραψες εσύ;
Το βρήκες σε site, ή το έγραψες εσύ;

Posted 07 June 2009 - 22:58
frikipaideia.
Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things
Posted 07 June 2009 - 23:00
φρικηπαιδια ftw!!

Spoiler:
Posted 07 June 2009 - 23:41
ΝΑι frikipaideia.wikia.com
Επισης βρηκα και ενα σημειο στο οποιο αναφερεται στο anime.gr
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Anime_fan
Η "Προσευχή" είναι η μυστικιστική θρησκευτική ιεροτελεστία που ακολουθεί κάθε ανεμιστήρας κάθε μέρα της εβδομάδας, κάθε εβδομάδα του μήνα, κάθε μήνα του χρόνου και κάθε χρονιά της ζωής (?) του. Η ιεροτελεστία αποτελείται απο πολλά στάδια. Το αρχικό είναι αυτό της "προπαρασκευής", όπου το κάθε Επεισόδιο απο την κάθε σειρά κατεβάζεται πάντα με torrent, αν και οι πιο ψαγμένοι χρησιμοποιούν και το IRC. Έπειτα, αφού αποθηκευτεί, το Επεισόδιο προβάλλεται στο μόνιτορ του υπολογιστή ή και στην τηλεόραση για αυτούς που επιθυμούν κρυστάλλινη ποιότητα στις ανιμε-αναζητήσεις τους. Αυτό το στάδιο ονομάζεται "λειτουργία" ή "μυστήριο". Αφού περάσουν 20 λεπτά βαρεμάρας, ο ανεμιστήρας τρέχει στο anime.gr για να συζητήσει τα περί του Επεισοδίου. Αυτό το στάδιο δεν έχει όνομα γιατί μετά απο την ιαπωνική βαρεμάρα του Επεισοδίου, φεύγει η καύλα για ονοματοποιίες και κανείς δεν έχει ασχοληθεί επομένως με αυτό.
Επισης βρηκα και ενα σημειο στο οποιο αναφερεται στο anime.gr
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Anime_fan
Προσευχή
Η "Προσευχή" είναι η μυστικιστική θρησκευτική ιεροτελεστία που ακολουθεί κάθε ανεμιστήρας κάθε μέρα της εβδομάδας, κάθε εβδομάδα του μήνα, κάθε μήνα του χρόνου και κάθε χρονιά της ζωής (?) του. Η ιεροτελεστία αποτελείται απο πολλά στάδια. Το αρχικό είναι αυτό της "προπαρασκευής", όπου το κάθε Επεισόδιο απο την κάθε σειρά κατεβάζεται πάντα με torrent, αν και οι πιο ψαγμένοι χρησιμοποιούν και το IRC. Έπειτα, αφού αποθηκευτεί, το Επεισόδιο προβάλλεται στο μόνιτορ του υπολογιστή ή και στην τηλεόραση για αυτούς που επιθυμούν κρυστάλλινη ποιότητα στις ανιμε-αναζητήσεις τους. Αυτό το στάδιο ονομάζεται "λειτουργία" ή "μυστήριο". Αφού περάσουν 20 λεπτά βαρεμάρας, ο ανεμιστήρας τρέχει στο anime.gr για να συζητήσει τα περί του Επεισοδίου. Αυτό το στάδιο δεν έχει όνομα γιατί μετά απο την ιαπωνική βαρεμάρα του Επεισοδίου, φεύγει η καύλα για ονοματοποιίες και κανείς δεν έχει ασχοληθεί επομένως με αυτό.
Posted 08 June 2009 - 00:04
Dude...thats so yesterday *flips hair*

Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ
Posted 08 June 2009 - 00:50
...και υπαρχει σε καθε hi5 ανιμοφιλου

Spoiler: