[media]http://www.youtube.com/watch?v=cht5vCdq_CE[/media]
και δεν μπορώ να σταματήσω
Posted 20 May 2009 - 18:49
Posted 20 May 2009 - 19:19
Μετά τον απαραίτητο καφέ στου Μπούμπη
Spoiler:
και την λατρεία στον ναό του απόλλωναSpoiler:
τα μέλη του ανιμε.γρ με απόλυτη βεβαιότητα θα ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές.....Spoiler::hahaha:
:hahaha:
Posted 21 May 2009 - 02:20
Posted 21 May 2009 - 03:04
στα ιαπωνικα anime rankings το dragonball kai και το one piece ειναι τα κορυφαια shounen
οι ιαπωνες εχουν μυαλο

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 21 May 2009 - 03:28
Απο οτι εχω δει στα ιαπωνικα anime rankings το dragonball kai και το one piece ειναι τα κορυφαια shounen και ανταλλαζουνε θεσεις απο τριτη εως εκτη θεση. Και απο οτι παρατηρησα σε αντιθεση με τους ευρωπαιους οι ιαπωνες εχουν μυαλο και εχουν αφησει εκτος 10αδας το naruto και τo bleach...
Που πιστευετε οτι οφειλετε αυτο?εγω πιστευω οτι το naruto/bleach εχουν αποκτησει περισσοτερο παιδικο κοινο γτ ο οποιοσδηποτε αυτα θα διαλεγε με τη πρωτη ματια, ενω oι ιαπωνες εχουν μεγαλυτερη επιγνωση γυρω απο τα ανιμε και ξερουν τι παρακολουθουν.
Posted 21 May 2009 - 04:01
Posted 21 May 2009 - 04:12
Σορρυ κιολας αλλα εγω ως πρωην φανατικος του naruto και του bleach μη γνωριζοντας τι γινεται γυρω μου ημουν τυφλωμενος απο αυτα τα 2(naruto n bleach) anime και τα θεωρουσα τα καλυτερα, αλλα μετα καταλαβα οτι ητανε πολυ μετρια και η αποψη μ αλλαξε σε καποια φαση....
Εμενα αν μου το δειχνανε αυτ παλια δν θα το πιστευα ,και θα εβγαζα τους ιαπωνες τρελους , ενω τωρα τους καταλαβαινω πληρωςSpoiler:
Posted 21 May 2009 - 04:26
Τα τελεια anime δν ειναι πολλα(και για να ειναι καποιο τελειο σημαινει οτι δν πρεπει να να σε απογοητευσει ουτε μια φορα) και αυτα τα 2 ανιμε το εχουν κανει πολλες φορες σε διαφορους τομεις...Καλο ανιμε ειναι το ανιμε το οποιο θα το ξεκινησεις ευχαριστα ,θα το συνεχισες ευχαριστα και θα το τελειωσεις ευχαριστα(και γενικως εχει μια σταθεροτητα χωρις τεραστιες καμπυλες), οχι αν καταπινεις τη μια απογοητευση μετα την αλλη...Respect...
σαν φανατικος οπαδος, εστω και πρωην, πρεπει να το ξερεις αυτο...ιδικα για Naruto και Bleach.
Αν ειναι αυτα μέτρια τότε τα καλα και τα τέλεια ποια ειναι?
Posted 21 May 2009 - 07:56
Posted 21 May 2009 - 08:42
Posted 21 May 2009 - 10:24
slourp slourp.να φύγετε κύριοι, να πάτε αλλού...
Posted 21 May 2009 - 10:32
Posted 21 May 2009 - 14:58
She is sooo Hot...whats her name?Spoiler: