Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23761 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 20 May 2009 - 18:49

Εδώ και δυο ώρες ακούω nonstop το παρακάτω song

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cht5vCdq_CE[/media]
και δεν μπορώ να σταματήσω :blurah5:

#23762 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 20 May 2009 - 19:19

Μετά τον απαραίτητο καφέ στου Μπούμπη

Spoiler:

και την λατρεία στον ναό του απόλλωνα

τα μέλη του ανιμε.γρ με απόλυτη βεβαιότητα θα ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές.....

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::deadga6:

Κοίτα επειδή δε βρίσκω το συλλεκτικό φυλλάδιο από δημοτικές εκλογές με σιτεμένο [50-60 χρονών ] υποψήφιο που του λείπουν αρκετά δόντια από τη κάτω οδοντοστιχία και ενδυμασία παρόμοια αυτών του Βουρλιώτη σε βιντεοκλίπ, με τιτανοτεράστια χρυσαφένια αλύσιδα να κρέμετε από το ξιγκιασμένο σβερκουδάκο του και δαχτυλίδια σχεδόν σε όλα τα δάκτυλά του, θα αρκεστώ να σου παραθέσω τον εκλεκτό του Θεού, τον απόγονο των Μακεδονομάχων σε υπερμέγιστη αφίσα που έχει αφήσει εποχή.

Posted Image
rsrGbGx.gif

#23763 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 21 May 2009 - 02:20

Απο οτι εχω δει στα ιαπωνικα anime rankings το dragonball kai και το one piece ειναι τα κορυφαια shounen και ανταλλαζουνε θεσεις απο τριτη εως εκτη θεση. Και απο οτι παρατηρησα σε αντιθεση με τους ευρωπαιους οι ιαπωνες εχουν μυαλο και εχουν αφησει εκτος 10αδας το naruto και τo bleach...
Που πιστευετε οτι οφειλετε αυτο?εγω πιστευω οτι το naruto/bleach εχουν αποκτησει περισσοτερο παιδικο κοινο γτ ο οποιοσδηποτε αυτα θα διαλεγε με τη πρωτη ματια, ενω oι ιαπωνες εχουν μεγαλυτερη επιγνωση γυρω απο τα ανιμε και ξερουν τι παρακολουθουν.

#23764 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 May 2009 - 03:04

στα ιαπωνικα anime rankings το dragonball kai και το one piece ειναι τα κορυφαια shounen

οι ιαπωνες εχουν μυαλο

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#23765 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 May 2009 - 03:28

Απο οτι εχω δει στα ιαπωνικα anime rankings το dragonball kai και το one piece ειναι τα κορυφαια shounen και ανταλλαζουνε θεσεις απο τριτη εως εκτη θεση. Και απο οτι παρατηρησα σε αντιθεση με τους ευρωπαιους οι ιαπωνες εχουν μυαλο και εχουν αφησει εκτος 10αδας το naruto και τo bleach...
Που πιστευετε οτι οφειλετε αυτο?εγω πιστευω οτι το naruto/bleach εχουν αποκτησει περισσοτερο παιδικο κοινο γτ ο οποιοσδηποτε αυτα θα διαλεγε με τη πρωτη ματια, ενω oι ιαπωνες εχουν μεγαλυτερη επιγνωση γυρω απο τα ανιμε και ξερουν τι παρακολουθουν.

Posted Image

#23766 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 21 May 2009 - 04:01

Σορρυ κιολας αλλα εγω ως πρωην φανατικος του naruto και του bleach μη γνωριζοντας τι γινεται γυρω μου ημουν τυφλωμενος απο αυτα τα 2(naruto n bleach) anime και τα θεωρουσα τα καλυτερα, αλλα μετα καταλαβα οτι ητανε πολυ μετρια και η αποψη μ αλλαξε σε καποια φαση....
Εμενα αν μου το δειχνανε αυτ παλια δν θα το πιστευα ,και θα εβγαζα τους ιαπωνες
τρελους , ενω τωρα τους καταλαβαινω πληρως
Spoiler:

#23767 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 21 May 2009 - 04:12

Σορρυ κιολας αλλα εγω ως πρωην φανατικος του naruto και του bleach μη γνωριζοντας τι γινεται γυρω μου ημουν τυφλωμενος απο αυτα τα 2(naruto n bleach) anime και τα θεωρουσα τα καλυτερα, αλλα μετα καταλαβα οτι ητανε πολυ μετρια και η αποψη μ αλλαξε σε καποια φαση....
Εμενα αν μου το δειχνανε αυτ παλια δν θα το πιστευα ,και θα εβγαζα τους ιαπωνες
τρελους , ενω τωρα τους καταλαβαινω πληρως

Spoiler:

Respect...
σαν φανατικος οπαδος, εστω και πρωην, πρεπει να το ξερεις αυτο...ιδικα για Naruto και Bleach.
Αν ειναι αυτα μέτρια τότε τα καλα και τα τέλεια ποια ειναι?

#23768 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 21 May 2009 - 04:26

Respect...
σαν φανατικος οπαδος, εστω και πρωην, πρεπει να το ξερεις αυτο...ιδικα για Naruto και Bleach.
Αν ειναι αυτα μέτρια τότε τα καλα και τα τέλεια ποια ειναι?

Τα τελεια anime δν ειναι πολλα(και για να ειναι καποιο τελειο σημαινει οτι δν πρεπει να να σε απογοητευσει ουτε μια φορα) και αυτα τα 2 ανιμε το εχουν κανει πολλες φορες σε διαφορους τομεις...Καλο ανιμε ειναι το ανιμε το οποιο θα το ξεκινησεις ευχαριστα ,θα το συνεχισες ευχαριστα και θα το τελειωσεις ευχαριστα(και γενικως εχει μια σταθεροτητα χωρις τεραστιες καμπυλες), οχι αν καταπινεις τη μια απογοητευση μετα την αλλη...

#23769 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 21 May 2009 - 06:54

Τσέκαρε το Midory, if you are so seriouz :P
rsrGbGx.gif

#23770 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 21 May 2009 - 07:56

γιατί συζητάμε για άνιμε στην μαύρη τρύπα;

να φύγετε κύριοι, να πάτε αλλού...

#23771 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 21 May 2009 - 08:42

Posted Image
Posted Image

#23772 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 21 May 2009 - 10:00

http://tinyurl.com/6nz53o

#23773 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 21 May 2009 - 10:24

να φύγετε κύριοι, να πάτε αλλού...

slourp slourp.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg[/media]

#23774 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 21 May 2009 - 10:32

πολύ την πάω τη διαφήμιση αυτή με τον παππού!!και μια άλλη πιο παλιά διαφήμιση του magnum με τον ''φανταστικέ τροχονόμε!!""
Posted Image

#23775 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 21 May 2009 - 14:58

Spoiler:

She is sooo Hot...whats her name?
Και που τη βρηκες την εικονα???