Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23611 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:12

Dammit! Έχω μείνει πίσω στα DW! Gotta go download the 6th right NAO!
Ε Glast, για αυτό αυτοί οι 2 παντρεύτηκαν τις αδερφές Xiao. Για να το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία... :hahaha: Ελπίζω να μη με ακούσει η αδερφή μου που έπαιζε με τον Sun Ce! (Zhou Yu was MY char as was Zhang He lol)

πώς με νιώθεις πώς με νιώθεις :nanana: ε μα συγγνώμη σε κάθε cutscene του λέει "πωπω έχω ακούσει τοσα για σενα", "πωπω αυτό θαυμάζω σε σενα", "πωπω όταν παίρνεις αυτό το ύφος είμαι σίγουρος πώς θα νικήσουμε", "πωπω έχεις ωραία μάτια" ήμαρτον :hahaha:

Zhang He is way too girly, even for me :terror2: Xiahou Dun is teh love :blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23612 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:47

Xiahou Dun is teh love :blingeye2:

Η αδερφή μου συμφωνεί σε αυτό. Πολύ Xiahou Dun fan! Εγώ κοίτα είμαι Zhao Yun και Liu Bei πιο πολύ. Και Zhou Yu φυσικά! *DW fangirling spazz*

#23613 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:39

Κάποια μέρα το ξέρω...Το internet θα με πεθάνει:if:
Spoiler:

Youtube Video

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#23614 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:54

Κάποια μέρα το ξέρω...Το internet θα με πεθάνει:if:

Spoiler:

Youtube Video

Spoiler:

Yare yare.Πας γυρεύοντας.Beat this if you can:orly:

Spoiler: EYE CANCER WARNING

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23615 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 20:12

α ρε Sankaku, μας εχεις καταστρεψει...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#23616 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 20:22

Η αδερφή μου συμφωνεί σε αυτό. Πολύ Xiahou Dun fan! Εγώ κοίτα είμαι Zhao Yun και Liu Bei πιο πολύ. Και Zhou Yu φυσικά! *DW fangirling spazz*

Διακρίνω μία τάση της αδερφής σου στα σκληροτράχηλα μπισόνεν και μία δική σου στα ύπερ-μπισόνεν... :hahaha: Δεν μου πολυαρέσουν οι Shu σαν χαρακτήρες πάντως...τσουτσεκιάζουν κάπως :deadga6: μέχρι στιγμής είμαι Wei fan, το μέλλον θα δείξει...α ρε Zhou Yu πως μαραίνεις τις καρδιές των κορασίδων :terror2:

*DW fangirling end* must stop sometime xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glastenen: 13 Μάιος 2009 - 07:41

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23617 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 20:39

c-c-combo breaker
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4515971&ct=1

#23618 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 21:05

Το είδα και αυτό...

[Underwater] Phantom - Requiem for the Phantom - 06 [LOSSLESS][1080p][H.264][7.1][WavPack][412A6552].mkv

Size: 26.72GiB
!!!!!! :oo: :knock-knock: :deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#23619 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 21:19

Συζητηση για DW....και απο κοπελες :oo:
Nice...εμενα μαρεσουν οι πιο ακυροι οπως Taichi Chi,Lu Meng,Zhang Jiao,Xu Huang αλλα δεν λεω οχι στο μουσι του παρεξηγημενου bishonen Guan Yu και στο φαγωμενο ματι του xiahou dun.
Το 6 με απογοητευσε καπως και καλυτερο της σειρας θεωρω το 3 το οποιο ηταν και το πρωτο game για ps2 που αγορασα...
Καλα ατακες του στιλ "an enemy officer has faaaallen to my blade"-zhou yu και "why do I even bother"-cao pi εχουν γραψει ιστορια :P

Samurai warriors η sengoku basara παιζει κανεις?
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#23620 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 22:50

Το είδα και αυτό...

[Underwater] Phantom - Requiem for the Phantom - 06 [LOSSLESS][1080p][H.264][7.1][WavPack][412A6552].mkv

Size: 26.72GiB
!!!!!! :oo: :knock-knock: :deadga6:

YOU ARE WEAK

[gSS]​_Fullmetal​_Alchemist​_(2009)​_-​_06​_[UHD-4320p][HuffyYUV-FLAC][519A97ED].mkv <--- 100 GB

#23621 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 22:59

Συζητηση για DW....και απο κοπελες :oo:
Nice...εμενα μαρεσουν οι πιο ακυροι οπως Taichi Chi,Lu Meng,Zhang Jiao,Xu Huang αλλα δεν λεω οχι στο μουσι του παρεξηγημενου bishonen Guan Yu και στο φαγωμενο ματι του xiahou dun.
Το 6 με απογοητευσε καπως και καλυτερο της σειρας θεωρω το 3 το οποιο ηταν και το πρωτο game για ps2 που αγορασα...
Καλα ατακες του στιλ "an enemy officer has faaaallen to my blade"-zhou yu και "why do I even bother"-cao pi εχουν γραψει ιστορια :P

Samurai warriors η sengoku basara παιζει κανεις?

Αμέ αμέ! DW εγώ παίζω από την εποχή του DW2! Είμαι gamer από κούνια αν και έχω χάσει το άθλημα τα τελευταία 2 χρόνια.
I love Samurai Warriors! Με έκαναν να λατρέψω τη Sengoku Jidai και να παίρνω σβάρνα όλα τα taiga dramas που ασχολούνται με την εποχή. Αυτή την εποχή βλέπω το Tenchijin που είναι η ιστορία του Kanetsugu Naoe! Μέχρι στιγμής έχει Kenshin, Nobunaga etc Ο αγαπημένος μου χαρκτήρας στο παιχνίδι είναι ο Sanada Yukimura.

#23622 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 23:02

c-c-combo breaker
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4515971&ct=1

...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23623 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 23:44

YOU ARE WEAK

[gSS]​_Fullmetal​_Alchemist​_(2009)​_-​_06​_[UHD-4320p][HuffyYUV-FLAC][519A97ED].mkv <--- 100 GB

Πως γίνεται αυτό αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το UHD.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#23624 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 23:59

i couldn't care less το τορρεντ υπαρχει στο ΤΤ.

#23625 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 01:56

Αμέ αμέ! DW εγώ παίζω από την εποχή του DW2! Είμαι gamer από κούνια αν και έχω χάσει το άθλημα τα τελευταία 2 χρόνια.
I love Samurai Warriors! Με έκαναν να λατρέψω τη Sengoku Jidai και να παίρνω σβάρνα όλα τα taiga dramas που ασχολούνται με την εποχή. Αυτή την εποχή βλέπω το Tenchijin που είναι η ιστορία του Kanetsugu Naoe! Μέχρι στιγμής έχει Kenshin, Nobunaga etc Ο αγαπημένος μου χαρκτήρας στο παιχνίδι είναι ο Sanada Yukimura.

Aπο sengoku era καλα περα απο τον Hattori που ειναι προφανες μαρεσει ο Fuuma,ο Mitsuhide,ο Magoichi,η Okuni.....καλα βασικα ολοι λενε :P
Anime/manga με αυτη τη θεματολογια και με ιστορικα προσωπα τα μονα που ξερω ειναι το Peacemaker και το Βakumatsu Irohanihoheto που ειναι πιο πολυ shinsengumi/bakumatsu era Okita Soji,Saito Hajime κλπ ενω απο warring states μονο το προσφατο Sengoku basara μεταφορα απο το ομωνυμο game.

Λογικα θα το ξερεις αλλα υπαρχει ενα Warriors Orochi της koei που φερνει τους δυο κοσμους σε εναν και δημιουργουνται προφανη φανταστικα rivalries οπως Cao cao-Nobunaga,Zhao Yun-Sanada κλπ.
Και εδω που τα λεμε οι αθεοφοβοι μεχρι και Dynasty warriors gundam βγαλανε τωρα προσφατα....για οσους ενδιαφερονται να δουνε τον guan yu σε mecha that is ..... :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.