Αμέ αμέ! DW εγώ παίζω από την εποχή του DW2! Είμαι gamer από κούνια αν και έχω χάσει το άθλημα τα τελευταία 2 χρόνια.
I love Samurai Warriors! Με έκαναν να λατρέψω τη Sengoku Jidai και να παίρνω σβάρνα όλα τα taiga dramas που ασχολούνται με την εποχή. Αυτή την εποχή βλέπω το Tenchijin που είναι η ιστορία του Kanetsugu Naoe! Μέχρι στιγμής έχει Kenshin, Nobunaga etc Ο αγαπημένος μου χαρκτήρας στο παιχνίδι είναι ο Sanada Yukimura.
Aπο sengoku era καλα περα απο τον Hattori που ειναι προφανες μαρεσει ο Fuuma,ο Mitsuhide,ο Magoichi,η Okuni.....καλα βασικα ολοι λενε

Anime/manga με αυτη τη θεματολογια και με ιστορικα προσωπα τα μονα που ξερω ειναι το Peacemaker και το Βakumatsu Irohanihoheto που ειναι πιο πολυ shinsengumi/bakumatsu era Okita Soji,Saito Hajime κλπ ενω απο warring states μονο το προσφατο Sengoku basara μεταφορα απο το ομωνυμο game.
Λογικα θα το ξερεις αλλα υπαρχει ενα Warriors Orochi της koei που φερνει τους δυο κοσμους σε εναν και δημιουργουνται προφανη φανταστικα rivalries οπως Cao cao-Nobunaga,Zhao Yun-Sanada κλπ.
Και εδω που τα λεμε οι αθεοφοβοι μεχρι και Dynasty warriors gundam βγαλανε τωρα προσφατα....για οσους ενδιαφερονται να δουνε τον guan yu σε mecha that is .....