Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#23581 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 May 2009 - 23:04

2.

Πω ρε συ, που την θυμήθηκες αυτήν!!!
Μήπως είσαι και μέλος στο fanclub της; Αυτό δεν το έχει ανεβάσει το βιντεάκι;
Τι μου θύμησες...τι εποχές κι αυτές! Άκουγα και παλιά τραγούδια νωρίτερα και με έχει πιάσει μία νοσταλγία.:nanana:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#23582 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 May 2009 - 23:36

http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1127

Ok this sucks -_-

Well that's normal.. It wouldn't be Duke Nukem forever if it didn't take... forever to be completed :hahaha:
phmava.php

#23583 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 07 May 2009 - 23:37

den mporo na grapso me ellhnikous xraktires.exo dokimasei ta panta(ektos apo to na petajo ton ypologisth apo to parathiro) xoris apotelesma.boithia
anyone?

#23584 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 07 May 2009 - 23:46

Πω ρε συ, που την θυμήθηκες αυτήν!!!
Μήπως είσαι και μέλος στο fanclub της; Αυτό δεν το έχει ανεβάσει το βιντεάκι;
Τι μου θύμησες...τι εποχές κι αυτές! Άκουγα και παλιά τραγούδια νωρίτερα και με έχει πιάσει μία νοσταλγία.:nanana:

μου ήρθε όταν για πλάκα τραγουδούσα :whistling:το

Οι otaku ξενυχτάνε με ένα manga ή δυοοο δυοοοο....
anime βλέπω κ εγωωωωω....

I would likePosted Image for a pet...

#23585 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 08 May 2009 - 00:08

den mporo na grapso me ellhnikous xraktires.exo dokimasei ta panta(ektos apo to na petajo ton ypologisth apo to parathiro) xoris apotelesma.boithia
anyone?

try this: http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Posted Image

#23586 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 08 May 2009 - 00:18

anyone?

Κατω στην γραμμη εργαλιων σου εμφανιζει την γραμμη γλωσσας? χωρις αυτο αν πατας shift+alt δν σου αλλαζει γλωσσα

Αλλιως πηγαινε
Πινακας ελεγχου/τοπικες ρυθμισεις και ρυθμισεις γλωσσας/ελληνικα

#23587 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 08 May 2009 - 00:30

Κατω στην γραμμη εργαλιων σου εμφανιζει την γραμμη γλωσσας? χωρις αυτο αν πατας shift+alt δν σου αλλαζει γλωσσα

Αλλιως πηγαινε
Πινακας ελεγχου/τοπικες ρυθμισεις και ρυθμισεις γλωσσας/ελληνικα

grammi ergalion den exei grammi glosas.oute me alt+shift oute me pinaka elegxou.me tipota
mpas kai einai kanenas ios?

#23588 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 08 May 2009 - 02:13

grammi ergalion den exei grammi glosas.oute me alt+shift oute me pinaka elegxou.me tipota
mpas kai einai kanenas ios?

Μπα δεν νομιζω...
Κανε δεξι click στη μπαρα κατω
μετα γραμμες εργαλειων
και μετα γραμμη γλωσσας και βαλτο tick

#23589 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 May 2009 - 02:16

Legeon, αφενος αυτα τα ποστ επρεπε να πανε στην Τεχνικη Υποστηριξη, αφετερου δε δινεις καθολου στοιχεια για να σε βοηθησει κανεις.

Το κλασικο παντως για Windows ειναι Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details. Αν δεν υπαρχουν τα ελληνικα αριστερα πατας Add -> Greek. Υπαρχουν δεν υπαρχουν αμεσως μετα τσεκαρεις το Language Bar και βεβαιωνεσαι οτι το Show the language bar on the desktop ειναι τσεκαρισμενο. Και μιας και εισαι εκει πατας και Key settings για να βεβαιωθεις οτι ξερεις ποια ειναι τα πληκτρα που αλλαζουν τη γλωσσα.
(Αν τυχον εχεις ελληνικα Windows, αφου ουτε καν αυτο δε μας ειπες, απλα τσεκαρε τα υπαρχοντα κουμπια, σιγουρα θα καταλαβεις ποια αντιστοιχουν σε ποια).
Posted Image

#23590 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 09 May 2009 - 06:34

If anyone interested.

Fosscomm today.

live stream και πρόγραμμα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#23591 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 09 May 2009 - 14:10

THIS IS NOW AN ALPACA THREAD

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=nHP_rV0N1n0[/YOUTUBE]

Posted Image

LfNX0dh.png

#23592 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 09 May 2009 - 17:55

If anyone interested.

Fosscomm today.

live stream και πρόγραμμα.

Αν και δεν με ενδιαφέρει το αντικείμενο, του έριξα μια ματιά για να δω με τα μάτια μου ότι το ΤΕΙ που σπούδασα...έχει live streaming!!!:oo:
Περιττό να πω πόσο χάλια ήταν όταν ήμουν εγώ εκεί, το 2001-2004. Ελάχιστες αίθουσες και όλο και περισσότεροι σπουδαστές. Τώρα μαθαίνω ότι έχουν ολοκληρώσει και νέα κτίρια και υπάρχει μία ανάπτυξη και ένας ελάχιστος εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων. Το καλοκαίρι ίσως περάσω μία βόλτα να δω τι γίνεται μετά από την ορκωμοσία μου πριν 1,5 χρόνο.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#23593 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 09 May 2009 - 18:14

Αν και δεν με ενδιαφέρει το αντικείμενο, του έριξα μια ματιά για να δω με τα μάτια μου ότι το ΤΕΙ που σπούδασα...έχει live streaming!!!:oo:
Περιττό να πω πόσο χάλια ήταν όταν ήμουν εγώ εκεί, το 2001-2004. Ελάχιστες αίθουσες και όλο και περισσότεροι σπουδαστές. Τώρα μαθαίνω ότι έχουν ολοκληρώσει και νέα κτίρια και υπάρχει μία ανάπτυξη και ένας ελάχιστος εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων. Το καλοκαίρι ίσως περάσω μία βόλτα να δω τι γίνεται μετά από την ορκωμοσία μου πριν 1,5 χρόνο.

Το Live stream έγινε από εμάς. Αν και αυτό το καινουριό αμφιθέατρο έχει ειδική κάμερα για κάτι τέτοιο την βάλανε σε ότι νάναι θέση. Επίσης από τα καινούρια κτίρια (που μπήκαμε φέτος) πέσανε παράθυρα και ένα εργαστήριο θα ξηλωθεί γιατί τα ηλεκτρολογικά είναι χάλια. Γενικά δεν έχουν αλλάξει πολλά. Ότι καλό γίνεται γίνεται από φοιτητές. Άμα περιμένεις από το ΤΕΙ...
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#23594 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 09 May 2009 - 21:12

Σημερα εχει πανσελινοοο!!!
επιβαλλεται να ξεκολλησετε τις μουρες σας απο τις οθονες και να κοιταξετε τον νυκτερινο ουρανο:D
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#23595 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 May 2009 - 21:23

Σημερα μπηκαμε στο παγκοσμιο βιβλιο γκινες....εδω θεσ/νικη με τον μεγαλυτερο καναπε ολου του κοσμου....μιλαμε ηταν τεραστιος...αναπαυτικοτατατος...και τα Panchu διναν και περναν....κοντεψα να ριξω και εναν υπνο....

( νιωθω περηφανος που μπηκα εμμεσα στο βιβλιο των γκινες....) χιχιχι!!!
Ηταν κατω στην παραλια...και ειχε και συναυλια...ηταν πραγματικα υπεροχα..οποιος/οποια ετυχε να περναει καλη ωρα σαν και εμας καταλαβαινει για τι πραμα μιλαω!!

Tiger-stock-blog-header.jpg