Θέλω μια ξανθιά, 1.70-1.80, με γαλανά μάτια, μεσαίου μεγέθους στήθους (ούτε σαν αγελάδα αλλά ούτε σαν το επίπεδο δικό μου να είναι), ευγενική, τρυφερή, να μην μιλάει πολύ, να μην ζητάει δώρα και να μην θυμάται επετείους τύπου ''1256 ημερών και 5 ωρών που είναι μαζί μου'', να είναι ανυχτόμυαλη σε θέματα...ξέρετε εσείς σε τι θέματα, να ξέρει να μαγειρεύει, να έχει καλή προίκα και να μένει Αθήνα.
Πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί να βλέπει anime.(Ας κάνουμε και μία παραχώρηση στα απόλυτα προσόντα που ζητάω, έτσι για το θεαθήναι...)
Εδώ και 2 χρόνια παρακολουθώ την εξέλιξη του ελβετικού σουγιά που ακούει στο όνομα anime.gr και το 70% των μελών που ζητάνε κάτι εδώ μέσα το βρίσκουν, λέτε να καταφέρω να το βρω κι εγώ;

Καλημέρα














