Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22771 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 16:47

[media]http://www.youtube.com/watch?v=-MbKV9SshzM&feature=related[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#22772 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 16:58

μολις χωρισα!
και είδα και το Watchmen!
με αυτον που χώρισα! isnt that great?!

Spoiler:

τουλάχιστον χωρίσατε πρωτότυπα!:hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#22773 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 19:22

μολις χωρισα!
και είδα και το Watchmen!
με αυτον που χώρισα! isnt that great?!

Spoiler:

[media]http://img9.imageshack.us/img9/3921/motivatorwatchmen.jpg[/media]

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#22774 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 22:29

είδα το βίντεο του Σάκη για τη Eurovision.Και η αντίδρασή μου ήταν κάπως έτσι:deadga6:.Εντάξει ούτε το τραγούδι μ'άρεσε.Αλλά απευθυνόμενη στις γυναίκες του forum θέλω να ρωτήσω:είμαι η μόνη που δεν της αρέσει ο Σάκης ως άντρας?Δεν το καταλαβαίνω γιατί όλες τρελαίνονται με αυτόν.

#22775 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 22:36

Μια εικόνα = χίλιες λέξεις......
Spoiler:

oπότε στην ερωτησή σου mico chin θα ανταπαντήσω "whats not to like? The guy is hot"

#22776 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 23:07

είδα το βίντεο του Σάκη για τη Eurovision.Και η αντίδρασή μου ήταν κάπως έτσι:deadga6:.Εντάξει ούτε το τραγούδι μ'άρεσε.Αλλά απευθυνόμενη στις γυναίκες του forum θέλω να ρωτήσω:είμαι η μόνη που δεν της αρέσει ο Σάκης ως άντρας?Δεν το καταλαβαίνω γιατί όλες τρελαίνονται με αυτόν.

Αντικειμενικά τον θεωρώ ωραίο, αλλά δεν μ' αρέσει. Βγάζεις άκρη μ' αυτό που λέω;:congrats:
Αν δεν ήταν αυτός που είναι πάντως αλλά ένας κανονικός άνθρωπος(τι είπα πάλι:congrats:) και με άλλη προσωπικότητα, πιθανόν να μου άρεσε.

Κάτι άσχημο πάντως πάνω του δεν μπορώ να βρω. Εκτός αν ανοίξει το στόμα του...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#22777 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2009 - 23:14

Εγώ απο την άλλη μόνο άσχημο βλέπω πάνω του. Αν έπαιζε σε yaoi θα έκανε τον ασχημομούρη uke που τον ερωτεύεται ο παίδαρος seme και όλοι λέμε *μα καλά, πάς στα καλά σου??*. Ναι, τόσο χάλια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#22778 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 03:24

Εγώ απο την άλλη μόνο άσχημο βλέπω πάνω του. Αν έπαιζε σε yaoi θα έκανε τον ασχημομούρη uke που τον ερωτεύεται ο παίδαρος seme και όλοι λέμε *μα καλά, πάς στα καλά σου??*. Ναι, τόσο χάλια.

ROFLMAO :hahaha::hahaha:

ουτε εμενα μ αρεσε ποτε ο Ρουβας (or any greek idol for that matter) αλλα ειναι απλο miko-chin... αν ριξεις μια ματια τι ανταγωνισμο εχει στην εγχωρια showbiz, νομιζω ειναι λιγο προφανες οτι παιζει μπαλα μονος του -στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει κτλ κτλ-
let alone οτι "μ οποιο δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις"
μια μεγαλυτερη ξαδερφη μου που μεγαλωσε βλεποντας Σακη στο MAD, Ρουβιτσα ειναι μια ζωη..
η μικροτερη αδερφη μου on the other hand που μεγαλωνει μ εμενα around ειναι fan του Yunho των Dong Bang Shin Ki.. :P of her own volition!

beauty is in the eye of the beholder after all...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#22779 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 03:33

ROFLMAO :hahaha::hahaha:

ουτε εμενα μ αρεσε ποτε ο Ρουβας (or any greek idol for that matter) αλλα ειναι απλο miko-chin... αν ριξεις μια ματια τι ανταγωνισμο εχει στην εγχωρια showbiz, νομιζω ειναι λιγο προφανες οτι παιζει μπαλα μονος του -στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει κτλ κτλ-
let alone οτι "μ οποιο δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις"
μια μεγαλυτερη ξαδερφη μου που μεγαλωσε βλεποντας Σακη στο MAD, Ρουβιτσα ειναι μια ζωη..
η μικροτερη αδερφη μου on the other hand που μεγαλωνει μ εμενα around ειναι fan του Yunho των Dong Bang Shin Ki.. :P of her own volition!

beauty is in the eye of the beholder after all...

Μιλάμε για αυτόν;

[media]http://cutiechii.files.wordpress.com/2009/01/20081114_xiah5.jpg[/media]
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#22780 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 05:08

Michael Myers vs Jason Voorhees vs Freddy Kruger.ποιος από τους τρεις πιστεύετε πως είναι ο καλύτερος?no poll needed.
:gn2:

#22781 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 06:11

xmmm lets think about it..Dont Go to Sleep Cuz Kruger will hunt you in your Dreams!
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#22782 sinkazama82

sinkazama82

Anime Newbie

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 08:45

Ta pragmata pou fovamai perissotero ton teleytaio kairo einai:
1)To xeri kapoiou allou sto control tis tileorasis tin ora pou vlepo kati pou mou aresei
2)Ta moutra tou tarifa otan tou dino pano apo eikosariko

#22783 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 09:25

Θα πρεπει να φοβασε και τους mod γιατι μολις δουν τα greeklish σου θα σε αρχισουν στα"διαβασε τους κανονες/δεν επιτρεποντε τα greeklish etc etc"
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#22784 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 09:53

Αντικειμενικά τον θεωρώ ωραίο, αλλά δεν μ' αρέσει. Βγάζεις άκρη μ' αυτό που λέω;:congrats:
Αν δεν ήταν αυτός που είναι πάντως αλλά ένας κανονικός άνθρωπος(τι είπα πάλι:congrats:) και με άλλη προσωπικότητα, πιθανόν να μου άρεσε.

Κάτι άσχημο πάντως πάνω του δεν μπορώ να βρω. Εκτός αν ανοίξει το στόμα του...

Μπορώ να σου πω οτι η άποψή σου με καλύπτει αρκετά.Απλά ρε παιδί μου έχω την μάνα μου και την αδερφή μου και όλες τις φίλες μου να μου λένε συνέχεια πόσο ωραίος είναι και αναρωτιέμαι αν είμαι εγώ στραβή που δεν το βλέπω.
Άσε που με ενοχλεί το ότι κουνιέται τόσο πολύ 30 φεύγα χρονών άνθρωπος.Εντάξει είναι pop idol αλλά ως κάποια ηλικία.
Πάντως απ'ότι έχω καταλάβει προτιμώ ή ξανθούς(Σκανδιναβία πράγμα) ή Γιαπωνέζους!!!:hahaha:.Η καημένη η μάνα μου κλαίει γιατί λέει ή κάνα Ρώσο θα της φέρω ή Γιαπωνέζο!Α ρε μάνα τι τραβάς...

#22785 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2009 - 11:44

Μιλάμε για αυτόν;

[media]http://cutiechii.files.wordpress.com/2009/01/20081114_xiah5.jpg[/media]

not even close :P

Yunho:
Posted Image